Cure kako vam je prosao prvi porod? Jeste i imale koje komplikacije?
Ja sam prvo rodila na dogovoreni c.r. zbog epilepsije
Vjerujem da cemo i na drugo ic tako
Ja sam prvi puta išla na hitan carski jer je beba bila na zadak. O prirodnom porodu ne znam baš ništa 🙈
'21. 💙
'24. 💛
Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke....odbila sam drip ...dali su mi nesto venozno za opustanje maternice ... ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim ...ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h ...muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili.... ugl....pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu ... znaci mislila sam da sam na drugom svjetu.... ugl... porod mi je bio nesto najgore ...najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala... 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣... samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke….odbila sam drip …dali su mi nesto venozno za opustanje maternice … ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim …ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h …muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili…. ugl….pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu … znaci mislila sam da sam na drugom svjetu…. ugl… porod mi je bio nesto najgore …najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala… 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣… samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi …
Uf, zvuči grozno. Glavno da je poslije sve bilo ok i da je bebica sigurno izašla, te da si se ti oporavila. Svaka čast
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke….odbila sam drip …dali su mi nesto venozno za opustanje maternice … ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim …ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h …muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili…. ugl….pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu … znaci mislila sam da sam na drugom svjetu…. ugl… porod mi je bio nesto najgore …najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala… 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣… samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi …
Uff
Meni je frendica rekla da je porod mila majka naspram sivanja 😬
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Uff
Meni je frendica rekla da je porod mila majka naspram sivanja 😬
Pa ...u mom slucaju nije tako ...🤣🤣🤣ali nakon svega odmah me pocela sivat jer sam dosta krvarila i morala je ...nije mi uspjelo nista dole primit ... i znam da me pitala s cim se bavim dok mi je to radila....a ja sam joj rekla da sam inspektor i jeb...joj mamicu...🤣🤣🤣evo ukratko🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Poslije ste jos 2 h u radaoni i nesmijete jest ni pit ja sam jos 3 puta pala u nesvjest lezecki...vozili su me u krevetu u sobu inace to rade s inv. Kolicima... ali ja sam bila premorena...ugl svi su bili divni nakljukali me tabletama poslije hvala Bogu i spavala sam pojela sam 13 mandarina koliko sam bila zedna...i bebu mi naravno nisu dali pustili su me da se odmorim jer nisam imala snage dic ruku a kamoli drzat djete ... dosla u bolnicu u pola 9 navecer u radaonu usla oko 11 i drugo dan u pola 12 rodila.... tj u 11 i 33 .... apgar je bio 10/10to vam je bitno na bebi i bio sam mali 2600 😅😅😅😊... isto mu je zeljeza falilo ko i meni ... tak da s tim zeljezom sam u problemima...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Plave okice čestitam na dobrom pregledu, dobrim rezultatima Niftija i na djevojčici! 🩷🩷🩷
.
Ja baš danas cijeli dan razmišljam kako se užasno bojim poroda i da ne znam kako ću ja to izvesti 🙈 Prvi je bio prije skoro 12 godina i za prvorotkinju je bio skroz ok. Došla sam malo prerano, oko 22 sata pa su me ostavili cijelu noć u predrađaoni da se polako otvaram. Ujutro u 7 su me prebacili u rađaonu jer sam se dovoljno otvorila i u 12 i 30 sam rodila svoju djevojčicu 🥰 Za prvorotkinju skroz ok. Najviše sam se bojala epiziotomije i šivanja, ali ni jedno od toga nisam ni osjetila. Najgore mi je bilo sto sam cijelo vrijeme u rađaoni povraćala. Ne znam ni sama zašto, ali bilo mi je grozno 🙈
Uglavnom, ovaj put bi trebala biti smirenija jer sam starija i znam otprilike što da očekujem. A ja se bojim toliko da vam ne mogu ni opisati. Ozbiljno razmišljam o nekom savjetovanju s nekom doulom koja bi me pripremila na porod i sve što s tim dolazi. Imam neki novi strah od doktora, bolnica i svega povezanog.. Sutra ujutro moram na GUK profil, što stvarno nije ništa strašno, a ja doslovno umirem od straha zbog odlaska u bolnicu 🤷♀️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Nekako jos ne zelim o tom razmisljat, pa necu ni citat puno. Samo cu se isprepadat , a akobogda porod mi je jos miljama daleko😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ej cure, ja prvo jutro započela povraćanje, dan mi je koma jer sam umorna užasno + od jučer me tako bole leđa dolje nisko i guzovi ko da imam upalu od nekog posla 😵 inače u prvoj trudnoći me u ovo vrijeme počela boljeti trtica i boljela me sve do poroda, ali se nadam da je ovo samo neka prolazna bol jer nije bas nešto lagana nego onak dosta 🤨
A što se tiče poroda moj je bio top, 40+3 malo počela krvariti pa u bolnicu i na drip otvorila se u sat vremena skroz, rodila u 3 truda nisam ni rezana ni pukla tak da eto, imala epiduralnu pa nisam ni bol osjetila nek tak bude svima 🤞 ja sam imala sve neke druge problema pa to nas nek sve zaobiđe🤣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja isto ne želim još razmišljat o porodu. Ima još vremena. Ali svima želim da prode što brže i što bezbolnije.
Ne znam jesam li ja jedina ili ima još koja da nema potrebu već sad kupovat nešto za bebu. 😂 zbog mučnina nemam volje ni za čim.
Sortiraj odgovore
Najstariji