Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    28. Studeni 2023. 11:52

Reserved, baš mi je drago da je sve dobro!
    I Bopsich isto 🥳🥳🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• mala6
    28. Studeni 2023. 11:57

Uspila sam na brzinu prolistati. Za pocetak,cure,cestitam na lipim vijestima na pregledima. Da se pohvalim,spustila sam na jedan cigaret i to me trazi samo ujutro. Pocele su mi mucnine,ne povracam ali bolje da povratim nego da mi ovako u grlu stoji. Ovo malo sisa sto iman,osjecaj mi je ko da su svaka ka lubenica. Grcevi su mi najmanji problem sad hahaha. 
    Vidila san sto se tice hrane,rekli su mi za tunu,a ovo sto sam citala za sve ostalo,ne znam,pitat cu ginekologa ali veliki sam svezder i evo jutros san u 7 i 15 stukla sendvic s prsutom. Moram i to izresetati ginekologa.
    I sto se tice depilacije,brijete se ili cupate? Mislim na noge i bikini zonu. Ja sam uzasno dlakava ( ali u smislu da sam dlakavija od dosta muskih,pcos i visak muskih hormona) i vosak mi je jedini prijatelj aliiii... dvi kolegice (jedna prije cca 2godine i jedna kad smo bile na akademiji prije 5 godina) su mi spominjale istu stvar. Da se ne smiju depilirati,bas cupati eli. Ja nzn koji su im to ginekolozi rekli,ali ja ako se pocnem brijati,dlake ce mi probiti hlace. Ima li koja da cupa tako da me umiri jer za dva dana mi je pregled,dlake spremne za cupanje i ako se obrijen unistila sam misec dana truda 😂 

korni
    28. Studeni 2023. 12:04

bopscih aaa baš divno ❤️ drago mi je da sve super! ❤️ čekamo nestrpljivo nalaze s tobom 
    reserved bravo i za tvoj pregled 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

bopsich
    28. Studeni 2023. 12:05

Mala nikad nisam čula da je depilacija u trudnoći štetna. Evo ako sam u krivu neka me netko ispravi. Ali mislim da stvarno ne moraš brinuti oko toga 😊
    M-P evo stavljam sliku, ali stvarno su loše. Ne znam zašto je tako jer ja sam ih baš lijepi vidjela 🥰 Ovaj drugi se ni ne kuži, ali neka i njega na slici da ne bude zapostavljen 😅
    https://ibb.co/9YVfNDg

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    28. Studeni 2023. 12:07

Reserved sad tek vidim da sam tvoj post nekako preskočila 🤷‍♀️🙈 Uglavnom, baš mi ne drago da je sve super 🥰 Sve neko lijepi niz pregleda, neka se samo tako nastavi ❤️

Veritas ✅️

M-P
    28. Studeni 2023. 12:09

bopsich

Mala nikad nisam čula da je depilacija u trudnoći štetna. Evo ako sam u krivu neka me netko ispravi. Ali mislim da stvarno ne moraš brinuti oko toga 😊
    M-P evo stavljam sliku, ali stvarno su loše. Ne znam zašto je tako jer ja sam ih baš lijepi vidjela 🥰 Ovaj drugi se ni ne kuži, ali neka i njega na slici da ne bude zapostavljen 😅

Divnooo 😍😍😍😍😍😍😍 ma vidi se 😀 meni isto bude bolje uzivo a na slici ispadne mutno nekako :) ali neka odlicno 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    28. Studeni 2023. 12:10

bopsich

Reserved sad tek vidim da sam tvoj post nekako preskočila 🤷‍♀️🙈 Uglavnom, baš mi ne drago da je sve super 🥰 Sve neko lijepi niz pregleda, neka se samo tako nastavi ❤️

I ja istoo.. oprosti. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ odlicno da je sve super.. na da ja vjerujem da ce svima sve bit odlicno 🥰

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

bopsich
    28. Studeni 2023. 12:16

bopsich

Baš mi je JE drago, a ne - ne drago kako sam napisala 🙈🤣🤣 Bolje mi je da ništa ne pišem 😅🤣🤣🙈🙈

Veritas ✅️

• mala6
    28. Studeni 2023. 12:17

bopsich

Jaoooo kad vidin te slikiceeee 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥰🥰🥰

Ja di god san citala,gledala cak ni na gUglu nista lose ne pise,ali mi zvone te njihove rici onoooo. Ma veceras cupam,taman cu do ujutro biti gotova 😂

• Hulala18
    28. Studeni 2023. 12:19

bopsich

https://ibb.co/9YVfND

Aaa kako su veliki ❤️☺️😍
    Čestitke na dobrom pregledu i brzo će stići i rezultati testa ☺️☺️

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.