Ja pijem čaj od kamilice svaki dan jednu šalicu, nije preporučljiv u velikim količinama pa mislim da nema brige. A što se tiče gnijezda mi to nismo ni imali, ja sam kupila onaj jastuk za bočno spavanje i to je bilo svugdje dok je bila skroz mala pa sam ju stavljala malo na jedan bok, malo na drugi 🤞 ostalo sve je bilo više manje bacanje novca 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja pijem čaj od kamilice svaki dan jednu šalicu, nije preporučljiv u velikim količinama pa mislim da nema brige. A što se tiče gnijezda mi to nismo ni imali, ja sam kupila onaj jastuk za bočno spavanje i to je bilo svugdje dok je bila skroz mala pa sam ju stavljala malo na jedan bok, malo na drugi 🤞 ostalo sve je bilo više manje bacanje novca 🤷♀️
super, hvala na info za kamilicu, dobro je znati :)
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
gnijezdo je meni bila super stvar, ali da, gnijezdo može biti i opasno ako kupuješ kod Mare koja se bavi kucnom radinosti pa popodne pravi gnijezda upitne kvalitete i bez atesta. Kupite pravo gnijezdo koje je prošlo sve regularne ateste i nemate problema!
I da, bebe ih vole jer im je osjećaj kao u maternici.
Bez pletenice se može, iako je dobra da se beba ne udari u krevetić. No kad krenu pravi pokreti, niti jedna pletenica neće spriječiti to :)
Jutro svima…Mi nemamo gnjezdo jer stvarno mislim da je nepotrebno i bebi bolje i zdravije lezat na ravnom zbog glavice a ne na mekanom…pletenica nam se pokazala super stvar mali mi ima godinu dana i super sluzi za spavanja ali da normalno on kad se probudi i stoji i baca se normalno da nis ne moze pomoc kod tog🤣🤣🤣🤣🤣
Ugl cure moje toliko me cice bole prestrasno i leda i trbuh jer evo spavam na boku i mali je ovu noc samnom znaci misisci na trbuhu me ubijaju uzas ko da sam vjezbala….tesko mi je al kad znam da ce mi poslije bit bolje tjeram se spavat na boku vec sad… ugl… sv3 me boli imam osjecaj da sam rasklimana🤣🤣
pravo gnijezdo nije mekano, o tome i pričam... dno mora biti čvrsto i tvrdo kao da je na madracu. Moja je obožavala gnijezdo, i bilo mi je zgodno je sam ja slavonka koja živi u zg i prvih 3mj smo dosta putovali u slavoniju i na more i lijepo je uvijek spavala u svom, svugdje smo ga nosili.
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
gnijezdo je meni bila super stvar, ali da, gnijezdo može biti i opasno ako kupuješ kod Mare koja se bavi kucnom radinosti pa popodne pravi gnijezda upitne kvalitete i bez atesta. Kupite pravo gnijezdo koje je prošlo sve regularne ateste i nemate problema!
I da, bebe ih vole jer im je osjećaj kao u maternici.
Bez pletenice se može, iako je dobra da se beba ne udari u krevetić. No kad krenu pravi pokreti, niti jedna pletenica neće spriječiti to :)
Jutro svima…Mi nemamo gnjezdo jer stvarno mislim da je nepotrebno i bebi bolje i zdravije lezat na ravnom zbog glavice a ne na mekanom…pletenica nam se pokazala super stvar mali mi ima godinu dana i super sluzi za spavanja ali da normalno on kad se probudi i stoji i baca se normalno da nis ne moze pomoc kod tog🤣🤣🤣🤣🤣
Ugl cure moje toliko me cice bole prestrasno i leda i trbuh jer evo spavam na boku i mali je ovu noc samnom znaci misisci na trbuhu me ubijaju uzas ko da sam vjezbala….tesko mi je al kad znam da ce mi poslije bit bolje tjeram se spavat na boku vec sad… ugl… sv3 me boli imam osjecaj da sam rasklimana🤣🤣
pravo gnijezdo nije mekano, o tome i pričam… dno mora biti čvrsto i tvrdo kao da je na madracu. Moja je obožavala gnijezdo, i bilo mi je zgodno je sam ja slavonka koja živi u zg i prvih 3mj smo dosta putovali u slavoniju i na more i lijepo je uvijek spavala u svom, svugdje smo ga nosili.
Jesi vidl kaj se danas prodaje🤣🤣🤣pa to nema veze s ovim kaj ti pricas.... ljudi svasta kupuju i stavljaju djecu jer eto lijepo izgleda... pa ispod stave jos neku dekicu ma svasta stavljaju ... ili bebu od 1 il 2 mj pokrivaju poplonom .svasta sam vidjela
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi vam imamo serilizator onaj za mikrovalnu i stane mi 4 flasica odjednom i dude i ostatak stvari kosta nekih 40 e ….i puno bolja solucija nego strilizator za 2 bocice….dok su mali sterilizirat cete svakodnevno i gotovo je za 11 min u mikrovalnoj po meni to nam je stvarno olaksalo zivot ….stavljate dude pribor za jelo ma sve … top stvar puno vise stane nego da svaki puta sterilizirate 1 bocicu… ugl ako ko treba link poslat cu vam …evo govorim ko mama koja imam malu bebu doma 😅😅😅
Ja sam sve uzela s Aliexpressa, sterilizator (cca 20-30e) koji je i grijac bocica, kameru i dvije izdajalice. Isplati se i preporučam sve s alija.
https://malizakladi.hr/dockatot-visenamjensko-gnijezdo-deluxe-silver-lining-0-8-m-25759#tab-label-additional-description-title
Čisto da vidite o kojem gnijezdu ja pričam. Znači ovo je koštalo kao neki krevet... ima naravno i jeftinijih verzija a da su dobri. Dobili smo ga na poklon i kažem, koristili smo ga više nego npr. prematalicu.
A to da se bebu ne smije ostaviti bez nadzora u njemu, bebu se ne smije ostaviti bez nadzora nigdje, pa ni u krevetiću na ravnom. Može bljucnuti dok je na leđima i isto se ugušiti.
No ajmo na veselije teme :)
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Jesi vidl kaj se danas prodaje🤣🤣🤣pa to nema veze s ovim kaj ti pricas…. ljudi svasta kupuju i stavljaju djecu jer eto lijepo izgleda… pa ispod stave jos neku dekicu ma svasta stavljaju … ili bebu od 1 il 2 mj pokrivaju poplonom .svasta sam vidjela
Vidjela sam... to je strašno što sve mame kupe jer je eto sladak uzorak i jeftino je i fluffy :)
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
cure, sad kad je spomenuta kamilica, na šta posebno pazite u prehrani? znam da ne smijemo sirovu ribu, treba biti oprezan sa salatom, kupusom, suhomesnatim narescima.. iako mi neki dan opako zamirisao pršut
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ma nw pijem ju previse.. kazem mogla bi jer mi pase. Al popijem salicu il dvije tjedno.. ovak bas nemam zelju ni za kavu nit ista 😂 pijem iskljucivo vodu
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jesi vidl kaj se danas prodaje🤣🤣🤣pa to nema veze s ovim kaj ti pricas…. ljudi svasta kupuju i stavljaju djecu jer eto lijepo izgleda… pa ispod stave jos neku dekicu ma svasta stavljaju … ili bebu od 1 il 2 mj pokrivaju poplonom .svasta sam vidjela
Vidjela sam… to je strašno što sve mame kupe jer je eto sladak uzorak i jeftino je i fluffy :)
Znaci strava🤣🤣🤣🤣... ali pokrivanje djeteta s poplonom🤣🤣to je vrh kaj sam dozivjela neznam dal one shvacaju da se djete moze ugusit i da za djete isto vrijedi pravilo 2 sloja ...ljudi stvarni ponekad ne razmisljaju i svasta rade i stavljaju po instagramu znaci uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji