Pozdrav svima :))
Meni stigao nalaz bete, 522, a danas sam 4+1 čini mi se.
Samo trenutno mi se dešava, kao da su svi simptomi rukom odneseni.
Grudi osjećam samo kad stignem, izduvale se nekako. Grčevi su prestali 90%, glad ne osjećam. Ne osjećam skoro ništa 😂
Neko to iskusio?
Sve normalno vrstit ce se bez brige🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Grudi osjećam samo kad stignem, izduvale se nekako. Grčevi su prestali 90%, glad ne osjećam. Ne osjećam skoro ništa 😂
Neko to iskusio?
Beta je ok 😀 nemoj analizirati previše jer si samo stvaraš stres. Sad je na tebi dal ćeš za tjedan ili dva na pregled, ali ja bi s obzirom na povijest spontanih, otišla za tjedan dana na pregled..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Neko to iskusio?
Ja sam se jutros isto probudila "bez simptoma" ali se kroz nekoliko sati sve javilo nazad. Doduse ne osjetim konstantno grceve. Recimo bude dva sata pritiska, pa malo probadanja ostrog, pa pola sata nista. Pa u krug. Isto i sa sisama
Mislim da je to sve normalno
Ja isto volim popiti zero colu, obicnu ne mogu, prejaka mi je. Trenutno sve to izbjegavam , al da mi pomogne s mucninama popila bi svaki dan casu 😂 ovak se sam
Nadam da se necu ispovracat na putu do posla i s posla 😂..
Sutra pregleeeedic … uff nadam se da ce biti sve okej .. sad tek malo vise razmisljam o tom 🙈
Sretno sutraaaa👍☺️
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Neko to iskusio?
Ja sam se jutros isto probudila "bez simptoma" ali se kroz nekoliko sati sve javilo nazad. Doduse ne osjetim konstantno grceve. Recimo bude dva sata pritiska, pa malo probadanja ostrog, pa pola sata nista. Pa u krug. Isto i sa sisama
Mislim da je to sve normalno
Sve je to normalno ..znam da si u strahu jer je prva bebica ja sam s prvom sve analizirala🤣🤣🤣opusti se i vjeruj mi tako je najbolje .... boljet ce jos neko vrijeme evo ja sam 12 tj i boljelo me danas ...maternica se siri radi se mjesto sve je to neki proces
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da, u pravu ste, ne trebam sve toliko ispitivati.
Prošla sam dobro i prošla sam loše, samo ostaje da čekam, iskusna sam u oba slučaja.
Curica mi je imala neku rutinsku operaciju krajem oktobra, sve prošlo po ps, a ja sam toliko panicila, toliko brinula zbog opste anestezije, čitav njen život, a ima 5 godina (rođena je sa tim bila, estetski problem većinski bio samo). Isti dan kući otpuštene, sve savršeno. A kakve scenarije je moj mozak radio, nenormalne.
Rekla sam sebi tad, više ne smijem to ponoviti.
A išla bih doktoru sljedeće sedmice, zbog uvođenja Heparina i istorije.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Hulala slazem se za dr, ja bih isto otisla ranije :)
Ja sam tu i tamo znala vjezbati i evo neki dan me uhvati poriv ali me strah da nesto krivo ne napravim... bilo bi mi fora da u mom gradu postoji neka yoga za trudnice :D
Upravo sam s pregleda, vide se otkucaji i sve je uredno :)
Hulala slazem se za dr, ja bih isto otisla ranije :)
Ja sam tu i tamo znala vjezbati i evo neki dan me uhvati poriv ali me strah da nesto krivo ne napravim… bilo bi mi fora da u mom gradu postoji neka yoga za trudnice :D
Upravo sam s pregleda, vide se otkucaji i sve je uredno :)
Odlicno😍cestitam a sad opusteno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Freya odlicno. Cestitam ♥️♥️♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji