I kad cu krenut doma molit cu Boga da ne ostanem negdje bez benzina🤢znaci koji sam ja pehista
Kak je završilo na kraju? Ja bih fras dobila.
Dobrodosle cure!
Joj Martina i Neverland, vase price su me bas jako raznjezile
Cure, ideje za imena su vam divna, uključujem se još sa Emili i Una. Netko je spomenuo Cvitu, vidjela sam neki dan dijete koje se tako zove pa sam bas razmisljala kako je preprepredivno ime.
Za deckica mi je malo teze ali za sad su u uzem izboru Emanuel i Viktor.
Imam neki osjecaj da je deckic, no svejedno mi je, zdravlje je najbitnije
Imam sutra pregled privatno i bas me neka nelagoda i panika hvataju, nadam se da ce sve biti u redu
Evo me zene...ziva zdrava uspjeli doc do doma... nekako...oa sam brzo malom isla radit jelo... ma bitno mi je bilo da cemo stic do doma jer sam na rezervi...moram sutra u banku🙄🙄🙄🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pistacija i kaykay dobrodošle i čestitam ❤️❤️
Bopsich off topic ali wow zeno, tvoja kosa 😍 i trbuščić presladak.
Ja bih uslikala svoj ali nemam šta.😂
Imala sam mucnine od sredine 6.-9. tjedna, prvo navecer, pa ujutro i tijekom dana, pa povracanje par puta, pa samo mucnine i prestalo. Cicke su mi buknule tad kad sam imala mucnine, mislila sam do kraja trudnoce cu bit pamela anderson 😂 ali su se zaustavile. Takodjer i povecana potreba za piskenjem. Sad od simptoma nemam nista, cekam stomacic 🥰
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Pistacija i kaykay dobrodošle i čestitam ❤️❤️
Bopsich off topic ali wow zeno, tvoja kosa 😍 i trbuščić presladak.
Ja bih uslikala svoj ali nemam šta.😂
Imala sam mucnine od sredine 6.-9. tjedna, prvo navecer, pa ujutro i tijekom dana, pa povracanje par puta, pa samo mucnine i prestalo. Cicke su mi buknule tad kad sam imala mucnine, mislila sam do kraja trudnoce cu bit pamela anderson 😂 ali su se zaustavile. Takodjer i povecana potreba za piskenjem. Sad od simptoma nemam nista, cekam stomacic 🥰
Meni mucnine traju i sa 11+4. Jos uvijek povracam.
Huh 🫥 to je bas individualno od trudnoce do trudnoce..meni je znala pomoci voda s limunom.
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Huh 🫥 to je bas individualno od trudnoce do trudnoce..meni je znala pomoci voda s limunom.
Nemam nista odredjeno da mi pomaze. Svasta sam pokusala al nista dok ne prodje samo od sebe. Mislim da ovo jos traje zbog utrogestana...mozda.
Nemam nista odredjeno da mi pomaze. Svasta sam pokusala al nista dok ne prodje samo od sebe. Mislim da ovo jos traje zbog utrogestana…mozda.
Tko zna, možda je i jednostavno takva trudnoća. S obzirom kakvo čudo života se odvija u nama i raste, nije ni neko iznenađenje da naša tijela tako reagiraju. 🥰
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Bas, namucit ce nas ali isplati se. Stigao mi je balaz urinokulture, sve je dobro. Ali jedva cekam doci kuci, otusirat se i zaspat … 😍😍😍
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ma najbitnije je da se ime sviđa nama, svatko ima svoje dijete i pravo da ga nazove kako želi. A ostali i njihova mišljenja, potpuno su nebitni.
..
Ima li vas još kojima se u ovako ranijoj trudnoći vidi trbuh? 🙈 Inače nisam mršava, baš naprotiv 😅 Ali trbuh mi je uglavnom bio ravan u odnosu na ostatak tijela. Sad se baš zaokružio. Obukla sam jutros jednu usku haljinu i na kraju je skinula jer mi je bilo neugodno. Pitati će me ljudi jel još malo do kraja 🤣🤣🤣
Da li je to zbog toga što je druga trudnoća, blizanci i od utrogestana i estrofena, ne znam 🤷♀️ Ali nisam očekivala ovo već sada 🫣
https://ibb.co/6JVBD7q
https://ibb.co/DQ5bCV0
Bome meni je takav bio kad sam prosla 4mj 🙈 zasad sam ravna jos uvijek, kažu da je u drugim trudnoćama veći trbuh, a moj je bio ogroman u prvoj tak da ću ga sad voziti u tačkama 😵
Inače meni preko dana malo bolje, ali nakon jela grozni, a sad navečer da ne govorim uopće. I voda mi se gadi piti užasno.. A o umoru da ne pričam 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ako me koja od cura može uputiti kako staviti dolje ovu crtu, vec sam zaboravila 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji