Ajme cure danas sam prvi put povraćala evo. I to maloprije, dolazim k sebi, a moram se spremati za posao uskoro 🥺 i obično jedem prije..
Ako imas bademe meni ti oni pomognu pa sakicu badema i uzmi si na posao jelo nebudws bila gladna cijeli dan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni ti bademi ne pasu nikako, jebes me ak mi glupa kola najvise ne pomogne a strah me pit ju😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni ti bademi ne pasu nikako, jebes me ak mi glupa kola najvise ne pomogne a strah me pit ju😂
I meni kola isto pomogla vidis zab na to
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sad sam presla na cocktu, al mi nije to to 🤪
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sad sam presla na cocktu, al mi nije to to 🤪
Meni je cola zero fina😂🤣znaci ja ti mrzim inace sva gazirana pica i rijetko kad mogu eventualno po ljetu popit tangerinu no kad sam trudna pase mi kola i to deci ne vise ali mi pase😂🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro 🥰
Pistacija vezano za vježbanje, ako si do sad uvijek vježbala, ne bi trebalo biti problema, ali ja bih se isto prije savjetovala s doktorom. Vjerujem da će ti odobriti lakše treninge ako je sve u redu.
Ja sam danas dobila termin za GUK profil, sljedeći četvrtak imam jedno noćenje u bolnici 🙈 Jedva čekam to odraditi da se riješim 😅
zasto vec sada GUK?
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Ja isto volim popiti zero colu, obicnu ne mogu, prejaka mi je. Trenutno sve to izbjegavam , al da mi pomogne s mucninama popila bi svaki dan casu 😂 ovak se sam
Nadam da se necu ispovracat na putu do posla i s posla 😂..
Sutra pregleeeedic … uff nadam se da ce biti sve okej .. sad tek malo vise razmisljam o tom 🙈
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja isto volim popiti zero colu, obicnu ne mogu, prejaka mi je. Trenutno sve to izbjegavam , al da mi pomogne s mucninama popila bi svaki dan casu 😂 ovak se sam
Nadam da se necu ispovracat na putu do posla i s posla 😂..
Sutra pregleeeedic … uff nadam se da ce biti sve okej .. sad tek malo vise razmisljam o tom 🙈
Meni je iduci tj😁😁😁 tocnije 6 dana taman cu bit 12 punih tjedana
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima :))
Meni stigao nalaz bete, 522, a danas sam 4+1 čini mi se.
Samo trenutno mi se dešava, kao da su svi simptomi rukom odneseni.
Grudi osjećam samo kad stignem, izduvale se nekako. Grčevi su prestali 90%, glad ne osjećam. Ne osjećam skoro ništa 😂
Neko to iskusio?
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Hejjjj curke!
Pa kako ste? Kod nas sunčano 🌞
Stigle plahte iz Zare i mogu reći da sam oduuuuševljena!
Imaju i prekrasne plahte za krevetiće i puno drugih lijepih stvari za novorođenče, pa možda i vi nađete nešto lijepo 😀
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji