Uff sto se tice stomaka ja kontam sa se
Meni nede ni vidjet do nekog 4 mj.. mislim nije vas da sam ravna skroz … ali dobro bit ce vremena da se vidi 🤣
Ja se odo ugasit..
Sve se naspavajte lijepo.
Nove cure dobrodosle. ♥️
Cure koje imaju pregled sutra sretno i javite 💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pistacija i kaykay dobrodošle i čestitam ❤️❤️
Bopsich off topic ali wow zeno, tvoja kosa 😍 i trbuščić presladak.
Hvala ti, baš si mi uljepšala dan 🥰🥰
Bome meni je takav bio kad sam prosla 4mj 🙈 zasad sam ravna jos uvijek, kažu da je u drugim trudnoćama veći trbuh, a moj je bio ogroman u prvoj tak da ću ga sad voziti u tačkama 😵
Inače meni preko dana malo bolje, ali nakon jela grozni, a sad navečer da ne govorim uopće. I voda mi se gadi piti užasno.. A o umoru da ne pričam 😵
Baš si me nasmijala s ovim tačkama, točno i sebe tako zamisljam 😅🤣 Ma neka budu koliki god, nekako ćemo i to izgurati 😅
Mare tebi je bome bilo veselo, i ja bi poludila 🙈 Bitno da ste stigli kući ❤️
M-P odlično za urinokulturu 😊 Ja sam mislila da će mene poslati radi bakterija u mokraci i povišenih leukocita. Ali na kraju ništa 🤷♀️ Pitati ću na sljedećem pregledu.
.
Nove trudnice, dobro došle 🎉 Veselimo se druženju 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo me curke!
Vidi se gestacijska i ŽV, po njemu je sve ok. Slijedeća kontrola 24.11.
Taman u 17h imam informacije u vrtiću. Inače su kod mojih jer sam ja trebala nešto riješiti za kuću 😅 pa ću usput na infirmacije…
kaykay dobrodošla 😄
Neka je sve dobro 🥳
A Jesi radila betu možda?
Ja odoh sutra raditi, pa opet u petak. Pa ću onda procijeniti da li je rano da idem u utorak na pregled. Tad bih bila isti kao ti sada, 5+1.
Što se tiče stomaka, ja sam naduvana totalno, kao da sam 4 mjesec 🤣. Čak kad sam kihnula, zabolili me ligamenti sa strane, što se sjećam iz prošle trudnoće.
A danas sam imala manje menstrualne grčeve, ono je baš strašno, kao da ćeš svaki tren dobiti, pa u wc 50 puta idem.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Jutro cure 🙋♀️
marta vidim da si se snašla što se tiče ove crte ispod 😄
Hulala nisam radila betu. Bila sam kod ginekologa na razgovoru prošli tjedan, pa je rekao da ćemo vidjeti kakav će biti UZV ovaj tjedan. Prošlu trudnoću sam jednom vadila jer je bio poslije vikend ili tako nešto. Uglavnom sa 4+5 beta je bila 2039.0
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
kaykay - 15.11.
Freya1 - 15.11.
M-P - 16.11. u 19h
Ka_Kate - 17.11.
Teich56 - 20.11. u 13h
Mareeeee - 21.11.
Freya1 - 22.11.
Martina1931 - 22.11.
bopsich - 23.11.
Hellobaby - 24.11. u 9h
marta96 - 27.11.
dijana22 - 27.11.
neverland - 1.12.
Perpetua - 4.12.
pistacija13 - 8.12.
mareo772 - 12.12.
malaBubamara123 - 12.12.
_
SRETNO CURE ❤❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hvala još jednom svim curama na dobrodošlici
.
Ima li netko od cura ovdje da trenira? Ja sam cijeli život u nekom treningu i zadnjih godinu dana treniram kod kuće, 2 puta tjedno. Nisam jučer pitala sestru na telefon za to, ali vjerujem da bi mi rekla nastavite živjeti normalno ali nemojte se forsirati ili tako nešto.
Jučer sam odradila lagani trening da lakši nisam mogla. Prija mi malo potaknuti cirkulaciju, pustiti koju kap znoja. Htjela bih da trudnoća bude dio mog načina života, da ju uklopim, ne želim je doživljavati kao bolest ili neko posebno stanje u negativnom kontekstu. Kako vi stojite s time i što mislite? Naravno, cure koje treniraju i aktivne su inače.
.
Ima li netko od cura ovdje da trenira? Ja sam cijeli život u nekom treningu i zadnjih godinu dana treniram kod kuće, 2 puta tjedno. Nisam jučer pitala sestru na telefon za to, ali vjerujem da bi mi rekla nastavite živjeti normalno ali nemojte se forsirati ili tako nešto.
Jučer sam odradila lagani trening da lakši nisam mogla. Prija mi malo potaknuti cirkulaciju, pustiti koju kap znoja. Htjela bih da trudnoća bude dio mog načina života, da ju uklopim, ne želim je doživljavati kao bolest ili neko posebno stanje u negativnom kontekstu. Kako vi stojite s time i što mislite? Naravno, cure koje treniraju i aktivne su inače.
Samo nastavi...ja sam fitness trener... rekla sam ti vec nastavi normalno bez velikih tezina😊i kad ti ginekolog kaze da je sve ok slobodno nastavi dalje najgore je stat bzv
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure,
Ja sam ujutro ispuhana i ravna, a navečer koma napuhnuta, jučer sam nekako i preživjela dan, ali večer je bila kaos takva mučnina da sam mislila da ću umrijeti, jedva sam skupila snage da se otuširam.. Uzas😵🥺
Jos ne znam kad ću krv vaditi da visim stanje jer se osjećam uzas, a nalazi su uvijek tip top 🙈
pistacija13 ja bi pričekala savjet dr i prvi pregled, neko cijelu trudnoću bude kao i prije, a neko ne. Ja kad sam prvi put ostala trudna ponašala sam se kao da nisam, radila sve fizički ko i prije i izgubila trudnoću, mislila sam da je sve super i na pregledu nije bilo, e sad ne mora uopće biti da je povezano i vjerojatno nije, ali sam se uvijek poslije krivila. Makar ti si jako malo trudna i sve je to rano i da se vidi i zna, ali u tim ranim tjednima se hoće formirati i ti hematomi i sl pa bi ja ipak pričekala pregled.
Ja sam sad jedan dan imala smeđi iscjedak i poslala gin poruku di je rekao odma mirovanje, ne imati odnose i sl, koristim utrogestane i to je trajalo 1 dan, na pregledu je bilo sve uredno i rekao da nemam nikakve zabrane, ali da svejedno pripazim, da ne nosim puno curicu, da se igramo više na podu i sl.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
.
Ja, ali nisam od + jer sam imala bolove kod naprezanja i onda poslije mucnine. Planiram krenuti polako ovaj tjedan. Bitno da ti otkucaji ne idu preko 140 (tako nešto, mislim) i ja ne dizem više od 5-7kg, baš onako laganini. Iako sam rekla da ovu trudnoću uopće neću vježbati jer sam mislila da će biti lakši porod da bi mi rekli tamo da sportašica imaju teže porode baš zbog tih mišića. E sad, vjerovati babicama od 80kg ili ne🤷♀️
I kad cu krenut doma molit cu Boga da ne ostanem negdje bez benzina🤢znaci koji sam ja pehista
Kak je završilo na kraju? Ja bih fras dobila.Dobrodosle cure!
Joj Martina i Neverland, vase price su me bas jako raznjezile
Cure, ideje za imena su vam divna, uključujem se još sa Emili i Una. Netko je spomenuo Cvitu, vidjela sam neki dan dijete koje se tako zove pa sam bas razmisljala kako je preprepredivno ime.
Za deckica mi je malo teze ali za sad su u uzem izboru Emanuel i Viktor.
Imam neki osjecaj da je deckic, no svejedno mi je, zdravlje je najbitnije
Imam sutra pregled privatno i bas me neka nelagoda i panika hvataju, nadam se da ce sve biti u redu
I ovdje Una u igri. Imam cijeli popis za curice 🙈 kad god čujem neko dobro, spremim. Hit mi je Lila, samo nam ne paše uz prezime. A šta sad, nek se uda ako joj bude smetalo 🤣🤣
ti kao i ja.. često ime uz prezime isprobavam. Neka mi baš ne pašu :)
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Sortiraj odgovore
Najstariji