Jutro svima 🍀
Hvala vam na lijepim riječima i vašim podijeljenim iskustvima. M-P super mi je cuti da si i ti blizanka i da je sve u redu. Uvijek me takve stvari malo umire 🥰 Kao što ste i rekle, sve je to normalno i bilo bi čudno da se ničega ne bojimo.
Cure s mučninama baš mi je žao. Meni se isto neko vrijeme događalo da su me doslovno budile po noći. Baš sam bila iscrpljena i umorna. Zadnji pregled sam skoro otkazala jer sam mislila da cu povratiti kod ginekologa 🙈 Mene je taj Antimetil stvarno spasio. Evo baš sam jutros pokušala preskočiti tabletu, jer sam mislila da su možda prošle same od sebe. Međutim, odmah me uhvatilo. Tako da ću ih uzimati do daljnjeg.. I meni je nekad znao pomoći Iso sport, ali onaj negazirani, a netko kaže čaj od mente.. Eto pokušajte 🤷♀️
Reserved hvala ti i dobro nam došla 🥰❤️ Čestitam! Nadam se da ćemo se dugo družiti na ovoj temi 💖🍀
..
Ja se bacam na spremanje stana, dolaze mi potencijalni kupci. S obzirom na proširenje obitelji (veće od planiranog 😅), moramo se seliti u nesto veće.. A cijene stanova su strašne. Barem u Zadru, ne znam kako je u ostalim gradovima..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Teich jesi ti na kraju sta zvala onu nasu gin? Tj javila joj da si isla po drugo misljenje? Sto sad planiras? Dalje privatno a kod nje uputnice ili? Ja mislim da cu tako. Ionako kad sam joj rekla da idem i privatno sama mi je rekla da mogu birati gdje cu. Tako da mislim da cu nastavit privatno preglede.
Nisam ju zvala nit joj se javila 😅 Vodit cu privatno trudnoću, a kod nje jedino po uputnice. Razmišljam dal da saljem mail il da fizički odem to tamo kak mi je i rekla da samo dođem da se ne moram naručiti. U ponedjeljak imam pregled privatno pa cu nakon tog pregleda vrlo vjerojatno poslat mail da mi da uputnice.
E da, napisali su mi da moram obavit između ostalog i GUK natašte, jel to ono što pijete onu fuj tekućinu?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
E da, napisali su mi da moram obavit između ostalog i GUK natašte, jel to ono što pijete onu fuj tekućinu?
Da...ja bih to voljela izbjec ako je ikako moguce, bas mi se ne radi to 😐
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Jutro svima 🍀
Hvala vam na lijepim riječima i vašim podijeljenim iskustvima. M-P super mi je cuti da si i ti blizanka i da je sve u redu. Uvijek me takve stvari malo umire 🥰 Kao što ste i rekle, sve je to normalno i bilo bi čudno da se ničega ne bojimo.
Cure s mučninama baš mi je žao. Meni se isto neko vrijeme događalo da su me doslovno budile po noći. Baš sam bila iscrpljena i umorna. Zadnji pregled sam skoro otkazala jer sam mislila da cu povratiti kod ginekologa 🙈 Mene je taj Antimetil stvarno spasio. Evo baš sam jutros pokušala preskočiti tabletu, jer sam mislila da su možda prošle same od sebe. Međutim, odmah me uhvatilo. Tako da ću ih uzimati do daljnjeg.. I meni je nekad znao pomoći Iso sport, ali onaj negazirani, a netko kaže čaj od mente.. Eto pokušajte 🤷♀️
Reserved hvala ti i dobro nam došla 🥰❤️ Čestitam! Nadam se da ćemo se dugo družiti na ovoj temi 💖🍀
..
Ja se bacam na spremanje stana, dolaze mi potencijalni kupci. S obzirom na proširenje obitelji (veće od planiranog 😅), moramo se seliti u nesto veće.. A cijene stanova su strašne. Barem u Zadru, ne znam kako je u ostalim gradovima..
Onda sretno sa kupcima 😃😃😃
Mi smo u gradnji kuće tj završavamo i na kraju nas je baš puno izašlo. Bili smo svijesni od početka, samo što je sve baš poskupilo od prije 2 godine kada smo počeli.
I nadam se da se selimo prije Božića (obećala sam djeci ogromno božićno drvce ) 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro svima 🍀
..
Joj u Zagrebu je prestrasno komentirat cijene ne zelim jer je to van svake pameti...zelim ti srecu😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da…ja bih to voljela izbjec ako je ikako moguce, bas mi se ne radi to 😐
U kojem se to tjednu inače radi?!
Ja zapravo sam -2 tj...dakle danas ušla u 7-mi tjedan pa neznam jel to prerano vec za tu pretragu?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Da…ja bih to voljela izbjec ako je ikako moguce, bas mi se ne radi to 😐
U kojem se to tjednu inače radi?!
Ja zapravo sam -2 tj…dakle danas ušla u 7-mi tjedan pa neznam jel to prerano vec za tu pretragu?
Guk nataste, je obicno vadjenje secera iz krvi. Cesto se radi u sklopu kks.Samo je bitno da ne jedes nista. Ako bude ispod 5,1 neces trebati nista do cca 20tt👌
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro svima ☀️
Freya i Kay, drago mi je na odličnim pregledima, bravo ❤️
Bopsich, šaljem hug 🥰
M-P, sretno na pregledu, bit će sve odlično, sigurna sam 🤞
Reserved, welcome to the team 😍
.
Ja zadnja 3-4 dana baš ne spavam dobro, nisam toliko ni umorna. Probudim se oko 4 i onda bacakanje po krevetu dok ne ustanem. Kad kreće taj umor, ja bi se naspavala 😬
Je li si netko od vas ostavljao testić za uspomenu i ako jeste, koji? Prvi pozitivan je bila one step trakica, ali čini mi se da će ona kroz vrijeme izblijediti previše i osušiti se i izguliti. Kupila sam jučer Clearblue, misleći da je digitalni, zahebala sam se, to je onaj s plavim plusićem. Naravno plus se jutros pokazao prije kontrolne linije koliko je jak 😂 Hoće li on ostati ili isto blijedi?
Iz Mullera su dobri, ostane crta, ne trakice, već onaj plastični.
Teich jesi ti na kraju sta zvala onu nasu gin? Tj javila joj da si isla po drugo misljenje? Sto sad planiras? Dalje privatno a kod nje uputnice ili? Ja mislim da cu tako. Ionako kad sam joj rekla da idem i privatno sama mi je rekla da mogu birati gdje cu. Tako da mislim da cu nastavit privatno preglede.
Nisam ju zvala nit joj se javila 😅 Vodit cu privatno trudnoću, a kod nje jedino po uputnice. Razmišljam dal da saljem mail il da fizički odem to tamo kak mi je i rekla da samo dođem da se ne moram naručiti. U ponedjeljak imam pregled privatno pa cu nakon tog pregleda vrlo vjerojatno poslat mail da mi da uputnice.
Guk nataste je iz krvi, tako da zasad ces izbjec tu fuj tekucinu .. ceka nas tamo negdje u 20. I nekom tjednu 😍 hihihi .. imamo vremena se psihicki pripremit
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Guk nataste, je obicno vadjenje secera iz krvi. Cesto se radi u sklopu kks.Samo je bitno da ne jedes nista. Ako bude ispod 5,1 neces trebati nista do cca 20tt👌
aha, ja sam mislila da je to ono kad moras pit zasecerenu vodu pa ti vade krv 5x ili? U svakom slucaju od tog bjezim
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji