Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    15. Studeni 2023. 18:11

Hvala 

Hellobaby
    15. Studeni 2023. 18:17

Freya1

Hulala slazem se za dr, ja bih isto otisla ranije :)
    Ja sam tu i tamo znala vjezbati i evo neki dan me uhvati poriv ali me strah da nesto krivo ne napravim… bilo bi mi fora da u mom gradu postoji neka yoga za trudnice :D
    Upravo sam s pregleda, vide se otkucaji i sve je uredno :)

Čestitke na dobrom pregledu! Sada se možeš opustiti ❤❤❤

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    15. Studeni 2023. 19:06

Ja sam upravo napravila puding od vanilije s piskotama...🤣🤣🤣🤣neka zelja🤣ugl sve se bojim kako cu bit sutra iliti nocas

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kaykay
    15. Studeni 2023. 19:18

Evo i ja javljam da je naš prvi pregled danas prošao sjajno, čuli smo otkucaje, sve je uredno i jakooo sam sretna! 🥰
    Imam jako malo simptoma, tj. skoro nikakve (svaki dan napetost u dojkama, i svega par dana glavobolje u zadnja 3-4 tjedna) tako da je definitivno postojao mali strah da možda nešto negdje ne štima, ali sve je savršeno 🤞✨ hvala vam cure na podršci, divne ste!

• Freya1
    15. Studeni 2023. 19:40

Hvala cure, sada se lakše dođe ❤️
    Čestitke Kay 🤗
    Bas je lijepo ovako dijeliti stvari kada prolazimo kroz isto 🥰 
    Jedva čekam da krenemo otkrivati spolove 😁

• Freya1
    15. Studeni 2023. 19:41

Mareeeee

Ja sam upravo napravila puding od vanilije s piskotama…🤣🤣🤣🤣neka zelja🤣ugl sve se bojim kako cu bit sutra iliti nocas

Zvuci fino, ja sam pojela 848373738383 Mars čokoladice 😂

Martina1931
    15. Studeni 2023. 19:42

Cestitaaaam kaykay❤️❤️❤️🤗 predivan osjecaj,
     jelda
    Cekam dan kad cu moci pojesti tako nesto cure😂😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    15. Studeni 2023. 19:50

Btw. Jel ima koja problema sa kiselinom i refluksom? Ja sam mislila.da je to vise za zadnje tromjesecje karakteristicno

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    15. Studeni 2023. 19:51

Čestitke na ❤️ i odličnim pregledima :))) 

Jako pozitivan dan i neka se tako nastavi ☺️

Ja zvala svog doktora za sljedeću sedmicu i naruči me sestra sad za petak. Smuti me nabrzaka, rekoh, pa zar nije rano, tek mi je izostao ciklus, kaže pa visoka je beta, neće biti rano.
    Htjela sam nazvati da odustanem, jer bi se sljedeće sedmice sve vidjelo možda, ali ajde, nema veze, vjerujem da će u petak moći potvrditi prisustvo trudnoće, pa da će me onda naručiti za 7 dana. 
    I sa L sam iz trećeg puta dobila otkucaje 🤣 ali je ona malo kasnila, zbog kasne ovulacije. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Perpetua
    15. Studeni 2023. 19:54

Hulala18

Ja zvala svog doktora za sljedeću sedmicu i naruči me sestra sad za petak. Smuti me nabrzaka, rekoh, pa zar nije rano, tek mi je izostao ciklus, kaže pa visoka je beta, neće biti rano.
    Htjela sam nazvati da odustanem, jer bi se sljedeće sedmice sve vidjelo možda, ali ajde, nema veze, vjerujem da će u petak moći potvrditi prisustvo trudnoće, pa da će me onda naručiti za 7 dana.
    I sa L sam iz trećeg puta dobila otkucaje 🤣 ali je ona malo kasnila, zbog kasne ovulacije.

Mislim da ti s obzirom na povijest vanmaternične nije loše da se što prije potvrdi barem dobra lokacija, pa onda dalje pomalo. 

Super za dobre preglede, Freya i kaykay! 🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.