Hulala slazem se za dr, ja bih isto otisla ranije :)
Ja sam tu i tamo znala vjezbati i evo neki dan me uhvati poriv ali me strah da nesto krivo ne napravim… bilo bi mi fora da u mom gradu postoji neka yoga za trudnice :D
Upravo sam s pregleda, vide se otkucaji i sve je uredno :)
Čestitke na dobrom pregledu! Sada se možeš opustiti ❤❤❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ja sam upravo napravila puding od vanilije s piskotama...🤣🤣🤣🤣neka zelja🤣ugl sve se bojim kako cu bit sutra iliti nocas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo i ja javljam da je naš prvi pregled danas prošao sjajno, čuli smo otkucaje, sve je uredno i jakooo sam sretna! 🥰
Imam jako malo simptoma, tj. skoro nikakve (svaki dan napetost u dojkama, i svega par dana glavobolje u zadnja 3-4 tjedna) tako da je definitivno postojao mali strah da možda nešto negdje ne štima, ali sve je savršeno 🤞✨ hvala vam cure na podršci, divne ste!
Hvala cure, sada se lakše dođe ❤️
Čestitke Kay 🤗
Bas je lijepo ovako dijeliti stvari kada prolazimo kroz isto 🥰
Jedva čekam da krenemo otkrivati spolove 😁
Ja sam upravo napravila puding od vanilije s piskotama…🤣🤣🤣🤣neka zelja🤣ugl sve se bojim kako cu bit sutra iliti nocas
Zvuci fino, ja sam pojela 848373738383 Mars čokoladice 😂
Cestitaaaam kaykay❤️❤️❤️🤗 predivan osjecaj,
jelda
Cekam dan kad cu moci pojesti tako nesto cure😂😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Btw. Jel ima koja problema sa kiselinom i refluksom? Ja sam mislila.da je to vise za zadnje tromjesecje karakteristicno
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Čestitke na ❤️ i odličnim pregledima :)))
Jako pozitivan dan i neka se tako nastavi ☺️
Ja zvala svog doktora za sljedeću sedmicu i naruči me sestra sad za petak. Smuti me nabrzaka, rekoh, pa zar nije rano, tek mi je izostao ciklus, kaže pa visoka je beta, neće biti rano.
Htjela sam nazvati da odustanem, jer bi se sljedeće sedmice sve vidjelo možda, ali ajde, nema veze, vjerujem da će u petak moći potvrditi prisustvo trudnoće, pa da će me onda naručiti za 7 dana.
I sa L sam iz trećeg puta dobila otkucaje 🤣 ali je ona malo kasnila, zbog kasne ovulacije.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ja zvala svog doktora za sljedeću sedmicu i naruči me sestra sad za petak. Smuti me nabrzaka, rekoh, pa zar nije rano, tek mi je izostao ciklus, kaže pa visoka je beta, neće biti rano.
Htjela sam nazvati da odustanem, jer bi se sljedeće sedmice sve vidjelo možda, ali ajde, nema veze, vjerujem da će u petak moći potvrditi prisustvo trudnoće, pa da će me onda naručiti za 7 dana.
I sa L sam iz trećeg puta dobila otkucaje 🤣 ali je ona malo kasnila, zbog kasne ovulacije.
Mislim da ti s obzirom na povijest vanmaternične nije loše da se što prije potvrdi barem dobra lokacija, pa onda dalje pomalo.
Super za dobre preglede, Freya i kaykay! 🥳
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji