Jutro svima 😀
kaykay čestitke na pregledu 😃
bopsich šaljem ti veliki zagrljaj ❤ baš sam mužu neki dan rekla kako sam bila opuštena u prvoj trudnoći, a kasnije sa svakom trudnoćom sam u većem strah. Htjela bi te utješiti i reći ti da ta opuštenost dođe sa vremenom, ali neću te lagati..jedino će ti biti lakše kada budeš počela osjećati bebače. I kada dođu dobri rezultati NIPT-a opet ćeš naći nešto zbog čega ćeš razbijeti glavu 😅 ali to zapravo znači biti MAMA. Imaš curku i znaš da strahovi nikada ne nestanu.
Ali na koncu kad staviš na vagu s jedne strane svoje strahove i brige, a na drugu sve ono što dobiješ od djece..oni su u puno većoj prednosti 🤗
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
M-P - 16.11. u 19h
Ka_Kate - 17.11.
Teich56 - 20.11. u 13h
Mareeeee - 21.11.
Freya1 - 22.11.
Martina1931 - 22.11.
Hellobaby - 24.11. u 9h
marta96 - 27.11.
dijana22 - 27.11.
bopsich - 28.11.
neverland - 1.12.
Perpetua - 4.12.
pistacija13 - 8.12.
mareo772 - 12.12.
malaBubamara123 - 12.12.
_
M-P sretno danas ❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobro jutro cure, Bogu hvala evo i mene s vama.
Jučer napravila test i iznenadila se (inace ovo je jedini mjesec u kojem nisam bila imaginarna trudnica 😂😂
Nadam se da ste sve dobro.
Ako gin radi jutros idem kod njega vadit betu.
Jer imam vec 5 dana neko lagano krvarenje zbpg kojeg sam i mislila da je stigla menga.
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Bopsic toliko mi je bilo drago kad sam te vidila na ovoj temi da ti nemogu opisat. I to s dva srceka. Cestitam ♥️♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Dobro jutro svima ☀️
Freya i Kay, drago mi je na odličnim pregledima, bravo ❤️
Bopsich, šaljem hug 🥰
M-P, sretno na pregledu, bit će sve odlično, sigurna sam 🤞
Reserved, welcome to the team 😍
.
Ja zadnja 3-4 dana baš ne spavam dobro, nisam toliko ni umorna. Probudim se oko 4 i onda bacakanje po krevetu dok ne ustanem. Kad kreće taj umor, ja bi se naspavala 😬
Je li si netko od vas ostavljao testić za uspomenu i ako jeste, koji? Prvi pozitivan je bila one step trakica, ali čini mi se da će ona kroz vrijeme izblijediti previše i osušiti se i izguliti. Kupila sam jučer Clearblue, misleći da je digitalni, zahebala sam se, to je onaj s plavim plusićem. Naravno plus se jutros pokazao prije kontrolne linije koliko je jak 😂 Hoće li on ostati ili isto blijedi?
Dobro jutro svima ☀️
Freya i Kay, drago mi je na odličnim pregledima, bravo ❤️
Bopsich, šaljem hug 🥰
M-P, sretno na pregledu, bit će sve odlično, sigurna sam 🤞
Reserved, welcome to the team 😍
.
Ja zadnja 3-4 dana baš ne spavam dobro, nisam toliko ni umorna. Probudim se oko 4 i onda bacakanje po krevetu dok ne ustanem. Kad kreće taj umor, ja bi se naspavala 😬
Je li si netko od vas ostavljao testić za uspomenu i ako jeste, koji? Prvi pozitivan je bila one step trakica, ali čini mi se da će ona kroz vrijeme izblijediti previše i osušiti se i izguliti. Kupila sam jučer Clearblue, misleći da je digitalni, zahebala sam se, to je onaj s plavim plusićem. Naravno plus se jutros pokazao prije kontrolne linije koliko je jak 😂 Hoće li on ostati ili isto blijedi?
Jutro nece nazalost i digitalni i klasican svi izbljede ja sam slikala svoje😀
Kako ste curke?leda me jako bole od nosenja malog .... danas mi je uzas nisan cijelu noc spavala
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure .. hvala vam
Javim se poslije pregleda. Tek je u 19 h.
Ja eto vise ne znam sta bi napravila s tom mucninom. Jucer cijeli dan i od jutra i dalje. Sve sam probala. Jel pomazu sta slani stapici sko netko zna?
Reserved dobrodosla ❤️
Pistacija ne znam kad ce ti krenit umor. Mozda tebe bas preskoci .. mene muci jos od pocetka i nije prestalo .. samo su dosle jos mucnine 😣😅🤍
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
M-P, sretno danas🤞❤️ uzmi antimetil za mucnine, meni smiri malo , tipa ublazi bar za 10%.
Hvala na savjetima radi refluksa, probat cu sve to..meni je fascinantno da ja nisam mogla spavat vec 2 noci radi mucnina, doslovno me u snu budi, bas fuj.
Zalim se kad je ima, zalim se kad nestane na par sati..ah.
Sto se straha tice, ja se uzasno bojim pogotovo s obzirom prijasnja iskustva. Imala sam par dana di sam si bas zafilmala svasta, pripremala se na najgore isl.
Al vecinu dana sam toliko fizicki lose da ne stignem o tome uopce ni misliti evo iskreno🥲
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro žene!🌺
M-P sretno! ☺️
Reserved welcome 👍
I ja sam si ostavila testice za uspomenu imam 2 kom, ali sam i fotkala za svaki slučaj ak izblijede il ak ih izgubim slučajno.
Sinoć sam zaspala u pola 8 navečer i sve do jutra u 6.15 kad sam se morala ustat da se spremam za posao😂i to mi je još bilo tlaka ustajat se,jedva sam oči otvorila😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Martina kupit cu si. Jos i to da probam .. ma inace nebi ja kukala, samo mi je nezgodno strahovat u tramvaju ocu se ispovracat il ne 🤣 furam vrecicu sa sobom 🥹
Teich jesi ti na kraju sta zvala onu nasu gin? Tj javila joj da si isla po drugo misljenje? Sto sad planiras? Dalje privatno a kod nje uputnice ili? Ja mislim da cu tako. Ionako kad sam joj rekla da idem i privatno sama mi je rekla da mogu birati gdje cu. Tako da mislim da cu nastavit privatno preglede.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji