Btw. Jel ima koja problema sa kiselinom i refluksom? Ja sam mislila.da je to vise za zadnje tromjesecje karakteristicno
Ja sa tim imam problem bez trudnoće, a u trudnoći sa L sam koma bila.
Na porodu gora bol od kiseline, od kontrakcija prvobitnih 🤣🤣🤣
Ja koristim sodu bez aluminija inače, ali sad u trudnoći ne znam da li je ok. Imaju one rupurut, to sam sa L koristila.
Neko kaže bademi, ali moje su često bile prejake da prođem bez lijeka.
Sjećam se na CTG-u, moraš ležati, a ja ne mogu, plače mi se, molim sestru samo da se malo odignem.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Cestitaaaam kaykay❤️❤️❤️🤗 predivan osjecaj,
jelda
Cekam dan kad cu moci pojesti tako nesto cure😂😂
Ja željno iščekujem mučnine. Da prestanem jesti ovoliko! 🥺 🤣
Imaš li nešto što ti paše jesti?
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Ja zvala svog doktora za sljedeću sedmicu i naruči me sestra sad za petak. Smuti me nabrzaka, rekoh, pa zar nije rano, tek mi je izostao ciklus, kaže pa visoka je beta, neće biti rano.
Htjela sam nazvati da odustanem, jer bi se sljedeće sedmice sve vidjelo možda, ali ajde, nema veze, vjerujem da će u petak moći potvrditi prisustvo trudnoće, pa da će me onda naručiti za 7 dana.
I sa L sam iz trećeg puta dobila otkucaje 🤣 ali je ona malo kasnila, zbog kasne ovulacije.
Mislim da ti s obzirom na povijest vanmaternične nije loše da se što prije potvrdi barem dobra lokacija, pa onda dalje pomalo.
Super za dobre preglede, Freya i kaykay! 🥳
Jeste, nadam se da ćemo to isključiti 🙏
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Ja bih isto sto ranije na pregled cisto zbog vanmatericne, da se samo potvrdi da je sve gdje treba. Ja imam samo jedan jajovod i jajnik, isto sam isla bas rano , 4tt i vidjela se mala gestacijska🙈
.
Voda mi je odvratna znaci, to je kaos kad trebam piti al gazirano mi bas evo odgovara. Colu izbjegavam, na cockti sam sad. A od hrane samo mandarine mogu cak iako ih povratim. Inace kad povratim nesto, to je to. Gotova sam sa tom hranom pa mi jos zalije jesti ista hahaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Štamplica na GUK me šalju jer mi je na KKS bio šećer 5.5, pa sam morala raditi OGTT, i to je ispalo sve na nekoj granici, ali ipak malo preko i sad doktor želi da odradim i GUK profil.. A bolje da je oprezan 🤷♀️
M-P ma biti će sve super na pregledu, baš se veselim vijestima 🥰
Mare tvoje mi je baš proletilo, sjećam se još kad si se javila na nekoj drugoj temi, baš vrijeme brzo ide, još malo i prošlo je tih prvih 12 tjedana ❤️
Hulala ne brini za simptome, svi smo mi drugačiji. Beta je odlična, čestitam 💖 Ni ja na prvom pregledu nisam čula otkucaje jer je bilo rano. Biti će sljedeći put, ako ne bude ovaj 😊
Hellobaby nisam se sjetila gledati na Zara home, baš ću malo baciti oko sto bi se reklo 🙈😅
Freya cestitaam! 🎉💖🍀 I mene baš zanima koliko će biti djevojčica, a koliko dječaka, jedva čekam 🥰
Kaykay čestitam na pregledu 💖🍀🎉 Koliko si sada tjedana?
..
Ne znam tko uređuje listu pregleda, uglavnom moj se pomaknuo na 28.11. Tko će dočekati 🙈😅
..
Ja ne znam kako vi, ali ja u ovoj trudnoći imam svakakve strahove. Da nešto neće biti u redu s bebama, ili da će se prerano roditi, da će se meni nešto zakomplicirati.. Kako se bliži NIPT testiranje, sve je veći strah. Najviše se bojim da se ne pokaže visoki rizik za neku bolest, a blizanci su i ne mogu znati jel to za oba ili samo za jednog, i što bi uopće u tom slučaju.
U prvoj trudnoći nisam imala nikakve strahove, baš sam bila mirna, opuštena i uživala u trudnoći. Htjela bih se ponovno tako osjećati, ali baš mi i ne ide..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bopsich, mene je isto malo strah. Pokušaj ne razmišljati toliko o tome jer brigom nećeš ništa promijeniti osim stvoriti si dodatan stres. Vjeruj da će sve biti u redu i radi sto te opušta ❤️
Veliki sam paničar i prošla sam hrpu scenarija u glavi dok se nisam umorila od toga.
Ne razmišljaj sada o tome i vjerujem da nećeš niti morati 🥰
Ja bih isto sto ranije na pregled cisto zbog vanmatericne, da se samo potvrdi da je sve gdje treba. Ja imam samo jedan jajovod i jajnik, isto sam isla bas rano , 4tt i vidjela se mala gestacijska🙈
.
Voda mi je odvratna znaci, to je kaos kad trebam piti al gazirano mi bas evo odgovara. Colu izbjegavam, na cockti sam sad. A od hrane samo mandarine mogu cak iako ih povratim. Inace kad povratim nesto, to je to. Gotova sam sa tom hranom pa mi jos zalije jesti ista hahaha
Možda da probaš neko od onih sportskih pića s elektrolitima? Moglo bi ti pasati za želudac a i nadoknaditi soli koje izgubiš povraćanjem. Mislim ne treba ni s tim pretjerivati ali možda vrijedi pokušati? 🤞
Hvala tiii! Prema pregledu sam 7+3, taman dan dva iza onog kako sam si sama računala ✨
Štamplicana GUK me šalju jer mi je na KKS bio šećer 5.5, pa sam morala raditi OGTT, i to je ispalo sve na nekoj granici, ali ipak malo preko i sad doktor želi da odradim i GUK profil.. A bolje da je oprezan 🤷♀️
M-P ma biti će sve super na pregledu, baš se veselim vijestima 🥰
Mare tvoje mi je baš proletilo, sjećam se još kad si se javila na nekoj drugoj temi, baš vrijeme brzo ide, još malo i prošlo je tih prvih 12 tjedana ❤️
Hulala ne brini za simptome, svi smo mi drugačiji. Beta je odlična, čestitam 💖 Ni ja na prvom pregledu nisam čula otkucaje jer je bilo rano. Biti će sljedeći put, ako ne bude ovaj 😊
Hellobaby nisam se sjetila gledati na Zara home, baš ću malo baciti oko sto bi se reklo 🙈😅
Freya cestitaam! 🎉💖🍀 I mene baš zanima koliko će biti djevojčica, a koliko dječaka, jedva čekam 🥰
..
Ne znam tko uređuje listu pregleda, uglavnom moj se pomaknuo na 28.11. Tko će dočekati 🙈😅
..
Ja ne znam kako vi, ali ja u ovoj trudnoći imam svakakve strahove. Da nešto neće biti u redu s bebama, ili da će se prerano roditi, da će se meni nešto zakomplicirati.. Kako se bliži NIPT testiranje, sve je veći strah. Najviše se bojim da se ne pokaže visoki rizik za neku bolest, a blizanci su i ne mogu znati jel to za oba ili samo za jednog, i što bi uopće u tom slučaju.
U prvoj trudnoći nisam imala nikakve strahove, baš sam bila mirna, opuštena i uživala u trudnoći. Htjela bih se ponovno tako osjećati, ali baš mi i ne ide..
Nemoj se sekirat i razbijati glavu. Bit ce to sve dobro ..seka i ja se nismo rodile ranije iako i to kazu da se blizanci cesto rode malo prije. Jedino eto sto je mama pustena kuci a mi smo jos bile ostavljene u inkubatoru ( zapravo zbog tezine), ali neka te to ne brine jer su blizanci uvijek manje tezine. Ja mislim da smo mi svaka imale po 2 kile.
Sigurna sam da ce sve biti dobro .. vjerujem da imas strahove. Svaka od nas sigurno malo malo razmislja, zapita se jel sve okej, oce bit do kraja sve dobro .. ali trebamo naci nacin da se opustimo. Sto vise bez negativnih misli. I sama znam da je tesko, ali nemozemo na neke stvari utjecat. Koliko mozemo cemo se potrudit i napravit sve. I vjerovat da je sve savrseno jer sam sigurna i da ce biti ♥️♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Btw. Jel ima koja problema sa kiselinom i refluksom? Ja sam mislila.da je to vise za zadnje tromjesecje karakteristicno
Super pregledi!
Ja imam, užasno. Tako je, prošli put je kasnije počelo, sada odmah. Refluks mi spali jednjak pa užasno boli. Probaj piti hladno mlijeko guc po guc. Ja sada ne mogu jer već 3 godine ne pijem kravlje mlijeko, ali možda tebi pomogne.
Sortiraj odgovore
Najstariji