Evo me curke!
Vidi se gestacijska i ŽV, po njemu je sve ok. Slijedeća kontrola 24.11.
Taman u 17h imam informacije u vrtiću. Inače su kod mojih jer sam ja trebala nešto riješiti za kuću 😅 pa ću usput na infirmacije...
kaykay dobrodošla 😄
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobrodosle, cure!
Da, sad mi je iskočio već trbuh, ali kako su mucnine slabije i jedem zdravije, malo je splasnuo, ali i dalje se vidi loptica. U prvoj sam nosila normalne hlače do četvrtog mjeseca, sad već dugo ne mogu ništa zakopčati.
U prvoj su mucnine krenulo u petom, sad u sedmom tjednu. Savjet je da ako nemate mucnine jedete što više možete i što raznovrsnije jer nećete moći poslije, a imat ćete griznju savjesti što ne jedete ništa.
Krenule su polako, prvo gađenje na hranu, blaga mučnina ako je želudac prazan, onda konstantne mucnine, bez povracanja, ali na rubu. Neizdrzivo mi je bilo i proklinjala sam sve.
Na porodu sam se molila Mariji i mislim da me jedino to spasilo da ostanem prisebna i da preživim jer mi je baš bilo teško. Zato smo joj kršteno ime dali Marija, a Mara sad ulazi u igru. Također smo išli na hodočašće 40km muž i ja u Marijino svetište za Veliku Gospu, molila sam za svoju obitelj i sljedeći ciklus smo iz prve dobili ovo 😊
Cure koje pate mucnine i povracanja… kad su vam krenule? I kak je bio recimo taj prvi dan? Odmah rigoleto ili postupno iz mucnine do povracanja?
Ja bih stvarno taj dio htjela izbjeci, gdje da stanem u red za preskociti mucnine 😂
Ne znam
Sta bi ti rekla. Ja npr ne povracam al imam uzasne mucnine cijele dane. Tak da eto. Za vikend mi je bilo dobro i cudila sam se kak je sve dobro al evo od jucer navece opet uzas mucnine krenule.. i traju jos uvijek.. ne znam sta bi .. popila sam litru ipo vode danas, ali silom 😂 i tak se malo malo tjeram da popijem casu po casu
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Znaci ljudi moji kaj se meni upravo desilo ... ko zadnja tuka s djetetom isli po krevet za mog tatu jer je tezak bolesnik .... odem tu prema ikei dic 100 e jer toliko kosta prijevoz za taj krevet kojeg smo kupili od privatnika... stanem blizu bezinske... jer moram natocit auto ... karticu mi proguta bankomat ja s onak 0 kn u depu ...ne mogu stic ni do banke ni do niceg zvala sam ih samo ... ocito cu popusit i krevet jer mi se covjek ne javlja kojem sam morala dat pare...muz mi je na poslovnom putu ne javlja se ni on... jedini spas mi je aircash zvala sam sve koji ga imaju kojeg poznam nisu trenutno blizu ni jednog tiska ni ine ... i tak ugl stojim tu po ovom vremenu i cekam frajera da mu se ispricam s djetetom i molim boga da mi mali ne poludi od gladi jer bi trebal jesti za pola h ... zivcana ko pas ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I kad cu krenut doma molit cu Boga da ne ostanem negdje bez benzina🤢znaci koji sam ja pehista
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu. Srce kuca. Za tjedan dana je manja beba jer misli da mi je ovulacija bila nešto kasnije. Termin bi bio 25.6.
Predložila je da napravim prenatalni test sljedeći put, obzirom na godine.
Odlicno 💗💗
Sori nisam upratila.. oces raditi prenatalni? I jel znas koji bi vec ili ces jos istrazivati.
Vjerojatno ću uzeti Panoramu prenatalna. To mi je predložila ginekologica, a mislim da su svi dobri.
Meni je sljed pregled 12.12.i tada bi i prenatalni napravila.
Evo me curke!
Vidi se gestacijska i ŽV, po njemu je sve ok. Slijedeća kontrola 24.11.
Taman u 17h imam informacije u vrtiću. Inače su kod mojih jer sam ja trebala nešto riješiti za kuću 😅 pa ću usput na infirmacije…
kaykay dobrodošla 😄
Odlično ☺️ brzo je novi pregled 👍
Kaykay welcome🌺
Mareeee ajme meni pa kako te sve potrefilo strašno. Jesi uspjela riješiti sve i doć doma?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Dobrodosle cure!
Joj Martina i Neverland, vase price su me bas jako raznjezile
Cure, ideje za imena su vam divna, uključujem se još sa Emili i Una. Netko je spomenuo Cvitu, vidjela sam neki dan dijete koje se tako zove pa sam bas razmisljala kako je preprepredivno ime.
Za deckica mi je malo teze ali za sad su u uzem izboru Emanuel i Viktor.
Imam neki osjecaj da je deckic, no svejedno mi je, zdravlje je najbitnije
Imam sutra pregled privatno i bas me neka nelagoda i panika hvataju, nadam se da ce sve biti u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji