Cure koje pate mucnine i povracanja... kad su vam krenule? I kak je bio recimo taj prvi dan? Odmah rigoleto ili postupno iz mucnine do povracanja?
Ja bih stvarno taj dio htjela izbjeci, gdje da stanem u red za preskociti mucnine 😂
Cure koje pate mucnine i povracanja… kad su vam krenule? I kak je bio recimo taj prvi dan? Odmah rigoleto ili postupno iz mucnine do povracanja?
Ja bih stvarno taj dio htjela izbjeci, gdje da stanem u red za preskociti mucnine 😂
U 4,5tjednu su mucnine krenule. Sredinom 5.tjedna povratila prvi put i evo svaki dan od tad po 2,3puta s tim da nisam jela nista normalno vec 3tjedna i nemam snage za nista vise od toga da odem na wc i izbacim sve iz sebe😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija dobro nam došla! Veselim se druženju 🥰 Baš se lijepo tema puni novim trudnicama ❤️
..
Netko je pitao za gubljenje kilaže... ja sam u prvoj trudnoći išla u minus na početku, jer sam jako dugo povraćala i imala mučnine (negdje do kraja 6. mjeseca). I onda sam pred kraj trudnoće dobila nesto na kilazi, ukupno 5 kg 😊 I sve je bilo odlično.
Nadala sam se da ću i ovaj put malo dobiti na kilaži, ali nisam baš sigurna kako će sve to izgledati 🙈 Za sad sam na nuli, nadam se da će još neko vrijeme tako ostati s obzirom na početnu kilazu 🫣
Martina nisam znala da si bila trudna s blizancima. To je bio ovaj missed koji ti stoji u potpisu? Oprosti ako gluposti pitam..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bok drage žene! Čitam i virim neko vrijeme ovdje, pa evo da se i ja napokon prvi puta javim s iščekivanjem ljetne bebe (prva trudnoća) 🥰
Po mom proračunu, za dva dana kreće osmi tjedan. Sutra prvi pregled. Do sad od simptoma samo napete i bolne dojke, jako sam sretna što mučnine ni ništa drugo nemam (zasad) 🤞😁
Baš se veselim tu s vama tipkati! 🥳
Bopsich, da.. msm da sam ti se cak javila na nekoj od grupa jer sam te potajno pratila kako su i kod tebe cak sumnjali na trojke🤣
Bile su 2gestacijske vrecice. A u jednoj su bile cak 2zumanjcane🙈 show program.
Na kraju su samo 2se razvile u dvije vrecice, al nazalost zavrsilo lose...a od pocetka sam nekako znala da nece biti ok. Tipa u 8+2 mi je mjerila bebu 6+1 (to sam bas sad vidjela u starim nalazima) Gin me tjesila da je to ok sve, dozvoljava se fiziolosko odstupanje od 14dana msm. Ali ja sam predosjecala da nece biti dobro jer sam imala ovulaciju 14dc pa mi nije bilo jasno cemu toliko odstupanje..i tako je i bilo. Naravno da to jos nisam prebolila, dusa me boli i dalje..al sta ces, ne mogu stajat u mjestu. Sad je sve na pregledima po skolski, mucnine su izrazenije puno puno vise pa imam osjecaj da ce biti ok❤️😇
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure koje pate mucnine i povracanja… kad su vam krenule? I kak je bio recimo taj prvi dan? Odmah rigoleto ili postupno iz mucnine do povracanja?
Nema stvarno nikakvih pravila, nema ni redova 😂 Kako ti grah padne, tako će biti, pa dotad je najbolje opustiti se 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Bopsich, da.. msm da sam ti se cak javila na nekoj od grupa jer sam te potajno pratila kako su i kod tebe cak sumnjali na trojke🤣
Bile su 2gestacijske vrecice. A u jednoj su bile cak 2zumanjcane🙈 show program.
Na kraju su samo 2se razvile u dvije vrecice, al nazalost zavrsilo lose…a od pocetka sam nekako znala da nece biti ok. Tipa u 8+2 mi je mjerila bebu 6+1 (to sam bas sad vidjela u starim nalazima) Gin me tjesila da je to ok sve, dozvoljava se fiziolosko odstupanje od 14dana msm. Ali ja sam predosjecala da nece biti dobro jer sam imala ovulaciju 14dc pa mi nije bilo jasno cemu toliko odstupanje..i tako je i bilo. Naravno da to jos nisam prebolila, dusa me boli i dalje..al sta ces, ne mogu stajat u mjestu. Sad je sve na pregledima po skolski, mucnine su izrazenije puno puno vise pa imam osjecaj da ce biti ok❤️😇
Tako je, sad sam se sjetila tvog posta. Jako mi je žao da je tako ispalo, ipak nas taj naš neki osjećaj uglavnom ne vara. Teško se oporaviti od toga, ipak 9 tjedana i nije tako malo. Ali sada je tu tvoja mrvica i imaš se čemu radovati ❤️❤️ Srećom kod mene su krivo vidjeli tri vrećice, pa mi je nekako lakše. A i odgovaraju mjere. Iako sam puna strahova od kad sam saznala da su blizanci. Ali puno sam čitala, istraživala, i vidjela zbilja jako puno pozitivnih priča, pa sam odlučila vjerovati da će sve biti dobro 🥰
Veritas ✅️
Bok drage žene! Čitam i virim neko vrijeme ovdje, pa evo da se i ja napokon prvi puta javim s iščekivanjem ljetne bebe (prva trudnoća) 🥰
Po mom proračunu, za dva dana kreće osmi tjedan. Sutra prvi pregled. Do sad od simptoma samo napete i bolne dojke, jako sam sretna što mučnine ni ništa drugo nemam (zasad)🤞😁
Baš se veselim tu s vama tipkati!🥳
Kaykay dobro došla ❤️ Javi nam kako je bilo na pregledu i vjerojatno bi već trebali čuti srce sutra 🥰
Veritas ✅️
Po mom proračunu, za dva dana kreće osmi tjedan. Sutra prvi pregled. Do sad od simptoma samo napete i bolne dojke, jako sam sretna što mučnine ni ništa drugo nemam (zasad)🤞😁
Baš se veselim tu s vama tipkati!🥳
Kaykay dobro došla ❤️ Javi nam kako je bilo na pregledu i vjerojatno bi već trebali čuti srce sutra 🥰
Veritas ✅️
Ma bopsich, bit ce to super.Kod tebe su dvojajcani, svaka beba se razvija u svome, to je najmanje rizicno moguce kad su bliznici u pitanju 😇🩷
Kaykay, dobro dosla :) sretno na pregledu!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji