I njezna je bila pa je tockica samo ostala. Odma vidim drukcije nego onaj put
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Joj mesarka😔 to si krvnu grupu i rh vadila?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel ti ono bar malo splasnulo?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Pistacija❤️ dobro nam dosla!
.
Cure u prijasnjim trudnocama, koliko ste kila gubile u ovom prvom tromjesecju?
Ja sam 2kila, za sad ne mislim da je to nesto puno iako svaki dan povracam i ne pamtim kad sam jela normalan obrok?
Moja poznanica jE izgubila 13 kg il 15 s tim da je bila u bolnici par mj...jer je ostala trudna i dobila je post kovid tj od kovida kojeg je imala prije joj se manifestiralo na trudnocu i povracala je stalno na cjevcicu je hranili jer je sve kaj pojela islo van... jadna curka ugl poslije ke to sve poslike poroda i vise nego nadoknadila🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam danas isla vadit za krvnu grupu i rh i bas me
Umori to svaki dan nesto. Tako da sam planirala
Kao od 7 biti tamo kako i rade al nisam se mogla ustat pa sam onda oko 10 dosla.
Odma sam bila na redu. Rekli su mi da ce rezultati doci za tj dana.
Teich56 je je splasnulo je. Sad je onak plavo samo po svuda ali nije mi vise natecena. Ma ova je bas bila super zena. Ono prosli puta grubijanka neka 🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pistacija❤️ dobro nam dosla!
.
Ja sam 2kila, za sad ne mislim da je to nesto puno iako svaki dan povracam i ne pamtim kad sam jela normalan obrok?
Ja nikad ništa ne izgubim 😅 mislim ne dobijem puno kg, ali eto kako nemam mučnine ne gubim kile..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Drage cure, pozdrav svima, ja vam se sramežljivo priključujem - danas sam dobila plusić na testu. Neke cure znam s teme Lovci na ovulacije (hello Martina, Mare i M-P - nadam se da nikog nisam preskočila) 🥰
Naručena sam na prvi pregled 8.12. i dr. mi je rekla samo neka nastavim piti vitamine i to je to. Nije me slala na betu, a možda i bolje da se nesekiram. To bi mi po M trebo biti kraj 7. tjedna pa vjerujem da će se, ako Bog da, čuti i srčeko 🤞
Veselim se druženju ovdje 😊
Joj divno, dobrodošla pistacija! 🥳🥳🥳 Realno skoro nitko koga ja znam ovako u životu nije vadio betu, to ipak nekako bude više praksa kad postoji neka povijest ili razlog za provjeravanje, tako da to sve se čini ok, sad samo dočekati prvi pregled 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja isto gledam, kakvo gubljenje kila, nikakve kile ja gubila nisam 😂😂😂 Ali da, nije ni čudo kad nisam ni imala mučnine ni povraćanja. Tako da je to opet, kao i sve - jako individualno. Ali mislim da nema nekog razloga za brigu, bebe se stvarno razvijaju i u puno puno težim i ekstremnijim uvjetima, uzmu si generalno što im treba, a ti radiš što možeš i to je dovoljno. 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Drage cure, pozdrav svima, ja vam se sramežljivo priključujem - danas sam dobila plusić na testu. Neke cure znam s teme Lovci na ovulacije (hello Martina, Mare i M-P - nadam se da nikog nisam preskočila) 🥰
Naručena sam na prvi pregled 8.12. i dr. mi je rekla samo neka nastavim piti vitamine i to je to. Nije me slala na betu, a možda i bolje da se nesekiram. To bi mi po M trebo biti kraj 7. tjedna pa vjerujem da će se, ako Bog da, čuti i srčeko 🤞
Veselim se druženju ovdje 😊
Joj divno, dobrodošla pistacija! 🥳🥳🥳 Realno skoro nitko koga ja znam ovako u životu nije vadio betu, to ipak nekako bude više praksa kad postoji neka povijest ili razlog za provjeravanje, tako da to sve se čini ok, sad samo dočekati prvi pregled 🤗
Da vise sam cula da su cure to same odlucile vadit da vide dal se dupla ( ja npr)..koja nisam drugi put ni osla vidjet dal se dupla 😂.. tak da bez brige
Vec bi te poslala da
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Moram priznat da sam mastala o trudnickim mucnimama prije jer sam si kao zafilmala da to znaci da je sve dobro, a sad zudim da mogu popiti casu vode u komadu bez da povratim😂 a o postenoj hrani da ne pricam
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji