Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    14. Studeni 2023. 13:03

Ma najbitnije je da se ime sviđa nama, svatko ima svoje dijete i pravo da ga nazove kako želi. A ostali i njihova mišljenja, potpuno su nebitni. 
    ..
    Ima li vas još kojima se u ovako ranijoj trudnoći vidi trbuh? 🙈 Inače nisam mršava, baš naprotiv 😅 Ali trbuh mi je uglavnom bio ravan u odnosu na ostatak tijela. Sad se baš zaokružio. Obukla sam jutros jednu usku haljinu i na kraju je skinula jer mi je bilo neugodno. Pitati će me ljudi jel još malo do kraja 🤣🤣🤣 
    Da li je to zbog toga što je druga trudnoća, blizanci i od utrogestana i estrofena, ne znam 🤷‍♀️ Ali nisam očekivala ovo već sada 🫣 
    https://ibb.co/6JVBD7q
    https://ibb.co/DQ5bCV0

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Perpetua
    14. Studeni 2023. 13:07

Štamplica

hvaaalaaa <3
    Ja sam ti uzorak dala u četvrtak navečer oko 18h i nadala sam se rezultatu u idući petak. No, nije došao i bila sam baš tužna što moram čekati ponedjeljak. Kad ono iznenađenje, u subotu stiže mail!! :)

Da, meni je rekla odmah sestra od ginekologice da može doći i vikendom, i da vjerojatno bliže 7 dana nego 10. Makar možda bolje da mi to nije rekla, ionako ću biti nestrpljiva ako ne dođe odmah nakon 7 😄 Ja sam vadila u petak ujutro i nadam se nekako da bi u subotu moglo doći 😄🤞 Rekla sam mužu da ću dati da njemu otvori, a on ide na poslovni put u ponedjeljak na 3 dana, pa se nadam da će prije toga 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    14. Studeni 2023. 13:11

bopsich

Ma najbitnije je da se ime sviđa nama, svatko ima svoje dijete i pravo da ga nazove kako želi. A ostali i njihova mišljenja, potpuno su nebitni.
    ..
    Ima li vas još kojima se u ovako ranijoj trudnoći vidi trbuh? 🙈 Inače nisam mršava, baš naprotiv 😅 Ali trbuh mi je uglavnom bio ravan u odnosu na ostatak tijela. Sad se baš zaokružio. Obukla sam jutros jednu usku haljinu i na kraju je skinula jer mi je bilo neugodno. Pitati će me ljudi jel još malo do kraja 🤣🤣🤣
    Da li je to zbog toga što je druga trudnoća, blizanci i od utrogestana i estrofena, ne znam 🤷‍♀️ Ali nisam očekivala ovo već sada 🫣

Ja sam u prosloj trudnoci bila sa blizancima, i u 9tt smo bili na svadbi i ja sam imala ono kao ajmo rec usku haljinu al ne bas sad pripijenu. Moj stomak se toliko vidio da mi je hrpa ljudi dosla i cestitala to je bilo uzas🤦‍♀️ bas velik trbuh, pa pretpostavljam zbog bliznica i svega kao i tebi sad. A prva trudnoca prakticki, biokem ne racunam bas. I da. Mrsavija sam inace, ono 177 i 60kila, i odjednom taj stomak😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 13:31

bopsich

..

🤣🤣🤣🤣🤣ma samo si napuhnuta sve je to normalno😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    14. Studeni 2023. 13:39

Drage cure, pozdrav svima, ja vam se sramežljivo priključujem - danas sam dobila plusić na testu. Neke cure znam s teme Lovci na ovulacije (hello Martina, Mare i M-P - nadam se da nikog nisam preskočila) 🥰
    Naručena sam na prvi pregled 8.12. i dr. mi je rekla samo neka nastavim piti vitamine i to je to. Nije me slala na betu, a možda i bolje da se nesekiram. To bi mi po M trebo biti kraj 7. tjedna pa vjerujem da će se, ako Bog da, čuti i srčeko 🤞
    Veselim se druženju ovdje 😊

Hellobaby
    14. Studeni 2023. 13:49

LaFemme čestitke na dobrom pregledu 🥰🥰🥰 
    bopsich ja vjerujem da je u kombinaciji svega pomalo..ali baš je lijepo vidjeti trbuščiće na našoj temi ❤❤❤ 
    pistacija13 dobrodošla 😀 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Teich56
    14. Studeni 2023. 14:00

pistacija13

Drage cure, pozdrav svima, ja vam se sramežljivo priključujem - danas sam dobila plusić na testu. Neke cure znam s teme Lovci na ovulacije (hello Martina, Mare i M-P - nadam se da nikog nisam preskočila) 🥰
    Naručena sam na prvi pregled 8.12. i dr. mi je rekla samo neka nastavim piti vitamine i to je to. Nije me slala na betu, a možda i bolje da se nesekiram. To bi mi po M trebo biti kraj 7. tjedna pa vjerujem da će se, ako Bog da, čuti i srčeko 🤞

Welcome🤗

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

M-P
    14. Studeni 2023. 14:06

pistacija13

Ajmeee divna vijest 💗💗💗💗💗💗.. dobrodosla 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    14. Studeni 2023. 14:08

Pistacija❤️ dobro nam dosla!
    .
    Cure u prijasnjim trudnocama, koliko ste kila gubile u ovom prvom tromjesecju?
    Ja sam 2kila, za sad ne mislim da je to nesto puno iako svaki dan povracam i ne pamtim kad sam jela normalan obrok?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    14. Studeni 2023. 14:20

Ja sam sad tako sretna.. znala sam nekako da ce se pistacija jako brzo prikljucit. 

Martina danas sam na transfuzijskoj vadila krv.. mislis da mi nije iz istog mjesta vadila. Kaze.. bas se tu bolje vidi 🙊🙈 ali nije me bolilo dosta je proslo od onda. Pa je samo plavkasto sada 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.