Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    14. Studeni 2023. 10:00

LaFemme

Cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu. Srce kuca. Za tjedan dana je manja beba jer misli da mi je ovulacija bila nešto kasnije. Termin bi bio 25.6.
    Predložila je da napravim prenatalni test sljedeći put, obzirom na godine.

Odlicno 💗💗
    Sori nisam upratila.. oces raditi prenatalni? I jel znas koji bi vec ili ces jos istrazivati. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    14. Studeni 2023. 10:03

Sto se tice tih imena slazem se.. ja kazem ak me netko pita al iskreno sta ce ko rec il komentirat zaboli me. Odavno sam pokazala da ja radim po svom ( nemislim sad bas uvijek, neksd ti dobro dode savijet ili nesto, ali u vezi ovakvih stvari me ne zanima sta ce tko rec. ) neka komentiraju ak im se komentira. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    14. Studeni 2023. 10:06

Sad opet tipkam sto poruka, al sam zaboravila rec kak je znalo bit komentara od baba sa strane , ocu nazvat dijete po svekrvi ili npr svekru .. sam bi rekla ne. Imam i ja mamu i tatu, moje dijete ce dobit SVOJE ime. U to ne ubrajam jedino ako netko nazove po svecu ili nesto. To mi je lijepo .. ali po ljudima tako nikad. Svatko ima svoje ljud.. zato mi je Mia bas super za curicu .. jer znaci moja. moje dijete, moje odluke, moja pravila.. ostalo me ne zanima. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ITM
    14. Studeni 2023. 10:17

Mareeeee

ITM

Štamplica

ITM

Štamplica

U ovoj grupi od prošle trudnoće, cure su se prebacile na viber i evo tipkamo se već 2 godine ukupno, ima par cura koje su tete u vrtiću i one kažu da svi mislimo da dajemo neobična imena i na kraju svi ista damo a da nema niti jedne Jelene, Kristine, Martine, Dubravke i slično :))

Radim u osnovnoj školi i potvrđujem da ta imena već dugo nisam izgovorila u učionici… 😂

Ja već 18 godina govorim da će mi kćer biti Karla, ali evo moj odabranik nije baš zadovoljan tim imenom 🤦🏼‍♀️😂
    Ako bude dečko, to ću prepustit njemu, ali meni se baš sviđaju imena Mateo i Vito ☺️

Evo netko ima i muška imena! <3

A uvjerena sam da nosim curicu… Barem dok ne dođu rezultati Niftya 😂

Ja isto za prvo sam bila uvjerena da je decko a sad mislim da je cura

Onda ćemo vidit koliko je vještica ovde uskoro 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

neverland
    14. Studeni 2023. 10:59

Prva je Leda i ovaj put neću nikome reci ime do kraja jer su se toliko sprdali s tim imenom, a sad ju ne možemo zamisliti ikako drugačije. Trebala je biti Mara.

bopsich
    14. Studeni 2023. 11:36

Hula čestitam na trudnoći i dobro nam došla 💖🩷🍀
    Mare bas mi je žao što te mučnine toliko zezaju, ali možda prestane sada kada pređeš 12 tjedana 🍀
    Martina baš si me rasplakala, nadam se da ćete dobiti svoju malu Ritu 💖 Ime mi je predivno 🩷
    ..
    Mi imamo neka imena za curice, i mužu i meni se jako sviđa Cvita, a još se tako zove i njegova baka koja je jako stara i jako je voli. Još mi je za curicu jako lijepo Iskra, ali mužu baš ne leži.. Muško ime nemam nijedno, iako je moj muž navalio da bude Marjan po mom tati 😅 Meni je ime lijepo, a tata mi ne može biti bolji nego što je, pa možda i pristanem iako nisam nikad zamišljala da bi tako nazvala dijete 😅 
    Mare Klara mi je prekrasno 🥰 To je bila jedna od opcija kad sam prvi put bila trudna, ali na kraju smo je nazvali Lana i sad ne mogu zamisliti da se zove drugačije, baš joj paše ime 🩷
    ..
    Ja sam u prvoj trudnoći znala da je curica odmah 💖 Sad stvarno nemam nikakav predosjećaj, zbunjuje me što ih je dvoje 😅🙈 Samo neka budu živi i zdravi, ali iskreno, priželjkujem si barem jednu djevojčicu 🫣
    LaFemme čestitam na pregledu ❤️
    Manu mene uopće ne diraju ti glupavi komentari, ljudi si svašta daju za pravo 🙄

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 11:42

Neznam zasto no intuicija za prvo djete me nije prevarila i to cim sam ostala trudna... jelo mi se burek..pizza... kisele jabuke ..kiseli bomboni ma svo sranje...
    A sad mozda tu i tamo nesto slatko i nemam poriv za nicim evo 3 mj sam trudna i nisam dobila nista na kilazi ... 
    S prvim djetetom sam dobila 33 kg🤣🤣🤣zadnja 2 tj sopanja u bolnici natovarilo se zadnjih 9 kg prestrasno s tim da je mali bio samo 2600😂🤣 ...s prvih 4 mh vec dobila 5 i pol kg ugl... otislo mi sve ostalo 5 kg i sad ostala trudna.... tako da mi je max +10i neka tako ostane🤣🤣🤣😅 i sad vjerujem da je curka a i nemora biti ali stvarno mi je takav filing odpocetka.... sad sam zacela na lijevom jajniku s prvim na desnom  ugl vidjet cemo babu vangu😂🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mare0722
    14. Studeni 2023. 12:21

Ej cure 🤗
    Evo i mene, jucer sam malo sa malenom plesala, cupkala i skakutala i bas osjetim da me boli, grci trbuh, do daljnjeg necemo plesati 😥
    Ja sam vam cijelu prvu trudnocu bila u strahu, i bas su mi vjera i molitva tu puno pomogle, psihicki sam bila puno bolje, i negdje od sredine trudnoce sam znala da ce mi se curica zvati Klara, i dodemo doma iz bolnice, i idem gledati kada tocno u 8-om mj je sv. Klara i vidim da je sveta Klara rođena na isti dan 16.7. kada sam ja rodila svoju Klaru, znaci nevjerojatno 😍 
    A za drugu bebicu jos nemamo ime ma da muz govori da bi htio da se zove Petar ali vidjet cemo 🙂
    Krasna su vam sva imena 😍 Meni su Dunja i Tena prekrasna imena ali imamo ih vec u uzoj obitelji 🙂

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Štamplica
    14. Studeni 2023. 12:25

neverland

Prva je Leda i ovaj put neću nikome reci ime do kraja jer su se toliko sprdali s tim imenom, a sad ju ne možemo zamisliti ikako drugačije. Trebala je biti Mara.

meni je Leda bilo prvi put u izboru... i Lada.. i svi su me rugali da sam odbacila ta imena zbog drugih. Pokolebaju te ljudi....

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 12:35

mare0722

Ej cure 🤗
    Evo i mene, jucer sam malo sa malenom plesala, cupkala i skakutala i bas osjetim da me boli, grci trbuh, do daljnjeg necemo plesati 😥
    Ja sam vam cijelu prvu trudnocu bila u strahu, i bas su mi vjera i molitva tu puno pomogle, psihicki sam bila puno bolje, i negdje od sredine trudnoce sam znala da ce mi se curica zvati Klara, i dodemo doma iz bolnice, i idem gledati kada tocno u 8-om mj je sv. Klara i vidim da je sveta Klara rođena na isti dan 16.7. kada sam ja rodila svoju Klaru, znaci nevjerojatno 😍
    A za drugu bebicu jos nemamo ime ma da muz govori da bi htio da se zove Petar ali vidjet cemo 🙂
    Krasna su vam sva imena 😍 Meni su Dunja i Tena prekrasna imena ali imamo ih vec u uzoj obitelji 🙂

Tako i ja prvo ime za djete je bilo juraj bila sam u bolnici i termin mi je bio 5.12 u 11 mj u bolnici zavrsila 2 tj i kazem kak mi je lijepi datum 21.11 i htjela bi da se juraj tad rodi .... jer sam sanjala majku bozju i poz test je bio 5 dana poslije... ugl juraj se rodio 21.11 i to je dan Gospe od ukazanja...
    A klar bi trebala bit ova bebica jer je njegova baka klara od muza...i lijepo mi je ime i taman bi je krstila na klarino u 8 mj i taman pada u nedjelju😆

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.