Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    14. Studeni 2023. 09:35

Što se tiče imena ja sam isto više za obična, npr u obitelji imamo Enu, pa se od šogorice pas zove Ena, onda susjeda je Maša, a druga susjeda ima psa Mašu, Aron i sl znači svako malo ime djeteta i psa isto tak da ja sam više za ime koje je u kalendaru 🙈 moja curica je Eva, a sad i za to smo se jedva dogovorili, sad ko zna prije nego čujemo spol sigurno nećemo pričati o imenima. Ali ako će biti dečko ja bi možda Gabrijel. Zato jer sam molila devetnica sv Mihaelu arkanđelu i imala spontani, a ova je trudnoća došla odma nenadano, budući da je muž Mihael onda mi je Gabrijel 😇 a inače mi je lijepo i Emanuel. Iako nam svi govore da nam fali Adam🤣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 09:39

ITM

Štamplica

ITM

Štamplica

U ovoj grupi od prošle trudnoće, cure su se prebacile na viber i evo tipkamo se već 2 godine ukupno, ima par cura koje su tete u vrtiću i one kažu da svi mislimo da dajemo neobična imena i na kraju svi ista damo a da nema niti jedne Jelene, Kristine, Martine, Dubravke i slično :))

Radim u osnovnoj školi i potvrđujem da ta imena već dugo nisam izgovorila u učionici… 😂

Ja već 18 godina govorim da će mi kćer biti Karla, ali evo moj odabranik nije baš zadovoljan tim imenom 🤦🏼‍♀️😂
    Ako bude dečko, to ću prepustit njemu, ali meni se baš sviđaju imena Mateo i Vito ☺️

Evo netko ima i muška imena! <3

A uvjerena sam da nosim curicu… Barem dok ne dođu rezultati Niftya 😂

Ja isto za prvo sam bila uvjerena da je decko a sad mislim da je cura

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• LaFemme
    14. Studeni 2023. 09:48

Cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu. Srce kuca. Za tjedan dana je manja beba jer misli da mi je ovulacija bila nešto kasnije. Termin bi bio 25.6.
    Predložila je da napravim prenatalni test sljedeći put, obzirom na godine.

• manu11
    14. Studeni 2023. 09:52

Lafemme cestitam na dobrom pregledu 😃
    Moj djecak ce biti Noa, a djevojcica Katja 🥰

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Martina1931
    14. Studeni 2023. 09:52

LaFemme

Cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu. Srce kuca. Za tjedan dana je manja beba jer misli da mi je ovulacija bila nešto kasnije. Termin bi bio 25.6.

Suuper, cestitam na pregledu🩷😇
    .
    Meni dosao nalaz krvi, ide u prilog blaze dehidracije🤦‍♀️ msm ocekivano al sta cu, popravit cu se malo infuzijom

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Štamplica
    14. Studeni 2023. 09:54

manu11

ovo je lijepo kad netko odmah zna i barem ljudi onda ne komentiraju. Cim im das opcije, odmah svi govore svoja misljenja koja cesto nisu lijepa

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

• manu11
    14. Studeni 2023. 09:56

Štamplica

manu11

ovo je lijepo kad netko odmah zna i barem ljudi onda ne komentiraju. Cim im das opcije, odmah svi govore svoja misljenja koja cesto nisu lijepa

Vec mi je jedna starija zena iz obitelji rekla da joj Noa zvuci kao neka zivotinja, od seljackih komentara ipak nikad ne mozemo pobjeci 🫣😂

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Martina1931
    14. Studeni 2023. 09:57

U zadnjoj trudnoci nam je bilo oboma lijepo musko ime Niko, i meni i muzu..moja svekrva je rekla..."Niko kao niko (nitko). Neka bude netko'' 🤣
    Od tad sam shvatila da isto uopce necu ni govoriti ime, kako si ljudi daju za pravo uopce komentirati tako nest ako ih nisi ni pitao za misljenje😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Teich56
    14. Studeni 2023. 09:58

LaFemme

LaFemme Super☺️🤗 koji prenatalni planiras radit?
    manu11 ma komentara ce uvijek bit...al bas vas briga to je vase dijete i vi odlučujete, ne bira se ime za ugoditi drugome

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Teich56
    14. Studeni 2023. 09:59

Martina1931

U zadnjoj trudnoci nam je bilo oboma lijepo musko ime Niko, i meni i muzu..moja svekrva je rekla…"Niko kao niko (nitko). Neka bude netko'' 🤣
    Od tad sam shvatila da isto uopce necu ni govoriti ime, kako si ljudi daju za pravo uopce komentirati tako nest ako ih nisi ni pitao za misljenje😂

Hahaha o bože...
    Ma najbolje ne reci i bok. Mir u kuci😂😂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.