Jutro trudnice 😊
M-P mrvica je čudesna 😍 Nadam se da je tlak izuzetak zbog stresa i da će sve biti okej.
Lea, dobro nam došla! Ja pijem Catafertyl poslije doručka (ali tek od početka ovog mjeseca sam se prebacila na njega, a od srpnja sam pila Novalac) i magnezij malat prije spavanja, a poslije večere.
Hellobaby, ja užasno spavam i uopće nisam umorna, ali ide mi to na živce jer nije moj ritam. Valjda će se malo uravnotežiti u skorije vrijeme. I također sve zapisujem, znači užas. Od pregleda, termina za nokte i tak, a ni nemam djece haha. Super mi je u Viber bilješke, brzo mi je dostupno i ne zaboravim. Totalno te razumijem 😀
.
Također moram reći da mi je užasno vruće, cijelo tijelo mi je vruće a pogotovo stopala što isto ide na živce jer se bojim razgolitit da me ne bi neka prehlada safatala. 😂 I ima li tu među vama pekmezica otkako ste trudne? Dakle ja u danu po 10ak puta zaplačem. Ono, suza-dvije, i gotovo. Ne mogu se savladat. I nisu negativne emocije nego baš obrnuto, od puno pozitivnih osjećaja. Zaplakala sam na knjigu koju čitam (a niš posebno), a na svaki drugi video koji vidim na IG, čim vidim muža kak dolazi kući, čak i ne neke bezvezne reklame. Šou 🙈

Cure jel se ta tableta za mučnine može piti na prazan želudac?
Ja bi rekla da jedva čekam preživjeti dan, ali sutra imamo odlazak u svatove i to će mi bit gore nego sve ove dane zajedno🥺
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutrooo..i ja budna od 5😅
Također sve zapisujem u kalendar, nikad neznas. Ali nemam nariktane one podsjetnike da zvone na taj dan kad imam nesto za obavit.
pistacija13 haha mislim da mene sad tek počinju udarat hormoni jer sam bas jučer komentirala doma kak sam više pekmezasta nego prije tj prije nikad ni nisam bila baš 😂
A sto se tice hladnoce/vrućine...ja sam full zimogrozna tak da je meni sve ispod 23C hladno😅 a noge su mi uvijek utopljene. Utuvljeno mi je od malena u glavu da sve ide od nogu tako da najlonke i termo čarape su moja obvezna oprema po zimi hahahh
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Jutro cure
Ja se ustala, pojela, popila norm. I idem raditi.. necu danas dugo, jedva cekam malo spavat.
Kako ste vi?
Pistacija ja dam isto inace bas jako zimogrozna. Doslovno mi uvijek mora biti toplo 🤣 preko zime sam se znala prije nego se ustanem iz kreveta fenom grijat i onda vuc deku sa sobom dok je tako topla 😂 a grijanje na 28 ..

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja dobro spavam,ali mi se rano pocne spavati,vec oko 7,8,pa se trudim bar do 9 izdrzati 😅 ali onda spavam do 5,6 ujutro, eventualno jednom tijekom noci idem u wc.
Što se tiče promjena u raspoloženju, definitivno primijetim i da se lako rasplačem i da sam dosta razdrazljivija nego inače🤭🤭
Inače,od kad mi je potvrđena trudnoća sam na bolovanju prema preporuci gin.,tako da evo vec vise od mjesec dana sam doma. Bio nam je dosta težak postupak MPO i rekla je da je čudo da smo uspjeli,tako da se čuvam koliko god mogu da sve ostane dobro i dalje i da dočekamo našu bebicu💖

Jutro! Gledam vaše trake s tjednima i čitam što pišete i imam osjećaj da sam daleko iza vas još. 🙂 Ja se bojim uopće još radovati zbog prethodne trudnoće. Termin prvog pregleda još nemam, zvat ću i naručiti se tek za 2 tjedna.
Zasad spavam dobro, noćas pogotovo. Jedino sam se jučer osjećala tromo i usporeno, sve mi je bilo teško pa sam napravila test iako sam znala i prethodnih mjeseci imati takve simptome pa nije bilo ništa.
Sretno svima danas na poslu i s ostalim obvezama. 🙂

'21. 💙
'24. 💛
Može mi netko pomoći kako da stavim ovu traku s praćenjem tjedana trudnoće koju svi imate u potpisu, malo sam smotana što se toga tiče😄🤭

Može mi netko pomoći kako da stavim ovu traku s praćenjem tjedana trudnoće koju svi imate u potpisu, malo sam smotana što se toga tiče😄🤭
Ideš ovdje https://www.tickerfactory.com/ , pregnancy, odabereš što treba i onda kopiraš mislim bb link u svoj opis. 😅

'21. 💙
'24. 💛
Jutro! Gledam vaše trake s tjednima i čitam što pišete i imam osjećaj da sam daleko iza vas još. 🙂 Ja se bojim uopće još radovati zbog prethodne trudnoće. Termin prvog pregleda još nemam, zvat ću i naručiti se tek za 2 tjedna.
Zasad spavam dobro, noćas pogotovo. Jedino sam se jučer osjećala tromo i usporeno, sve mi je bilo teško pa sam napravila test iako sam znala i prethodnih mjeseci imati takve simptome pa nije bilo ništa.
Sretno svima danas na poslu i s ostalim obvezama. 🙂
Dobro nam dosla 😇
Znam sve, ja se i dalje ne radujem istinski i vjv necu dok ne prodjem 12tjedana. Iako znam da se svasta moze dogoditi i poslije tog famoznog 12.tjedna, ali mi je to prva stepenica u glavi.
Ali sto nam drugo preostaje nego vjerovati da ce biti dobro , jelda? :)
Tako i ja,čekam da prođe 12.tjedan da se malo psihički opustim, baš kako kažeš to je neka prva stepenica...sigurno će i dalje biti briga i strepnje,ali treba ici dan po dan i s pozitivom dalje😊

Ideš ovdjehttps://www.tickerfactory.com/ , pregnancy, odabereš što treba i onda kopiraš mislim bb link u svoj opis. 😅
Uspjela,hvalaaaa na pomoći 🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji