Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 08:38

Nisam fan neobicnih imena rijetko koje mi je lijepo .... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ITM
    14. Studeni 2023. 08:41

Štamplica

U ovoj grupi od prošle trudnoće, cure su se prebacile na viber i evo tipkamo se već 2 godine ukupno, ima par cura koje su tete u vrtiću i one kažu da svi mislimo da dajemo neobična imena i na kraju svi ista damo a da nema niti jedne Jelene, Kristine, Martine, Dubravke i slično :))

Radim u osnovnoj školi i potvrđujem da ta imena već dugo nisam izgovorila u učionici... 😂

Ja već 18 godina govorim da će mi kćer biti Karla, ali evo moj odabranik nije baš zadovoljan tim imenom 🤦🏼‍♀️😂
    Ako bude dečko, to ću prepustit njemu, ali meni se baš sviđaju imena Mateo i Vito ☺️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Hellobaby
    14. Studeni 2023. 08:55

marta nadam se da ćeš dobiti priželjkivani nalet energije i da će curica lakše prihvatiti odvajanje 😅 
    A što se tiče imena, uvijek neznamo do samoga kraja (ulaska u rodilište) 😅 
    Martina tvoja priča je baš divna 🥰🥰🥰🥰🥲 
    Kako god cure, nema "pogrešnog" imena, kako god dale ime svojoj djeci, poslije nećete uopće moći zamisliti da se dijete zove ikako drugačije ❤ 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Štamplica
    14. Studeni 2023. 09:03

Mareeeee

Moj mali je trebO biti Petar pa ce to ako bude decko mozda iskoristimo za njega😊

a prvi je Jan ili?

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    14. Studeni 2023. 09:04

ITM

Štamplica

U ovoj grupi od prošle trudnoće, cure su se prebacile na viber i evo tipkamo se već 2 godine ukupno, ima par cura koje su tete u vrtiću i one kažu da svi mislimo da dajemo neobična imena i na kraju svi ista damo a da nema niti jedne Jelene, Kristine, Martine, Dubravke i slično :))

Radim u osnovnoj školi i potvrđujem da ta imena već dugo nisam izgovorila u učionici… 😂

Ja već 18 godina govorim da će mi kćer biti Karla, ali evo moj odabranik nije baš zadovoljan tim imenom 🤦🏼‍♀️😂
    Ako bude dečko, to ću prepustit njemu, ali meni se baš sviđaju imena Mateo i Vito ☺️

Evo netko ima i muška imena! <3 

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

M-P
    14. Studeni 2023. 09:06

Evo i mene .. bas ste puno tipkale. 
    Sto se tice imena.. ja nisam bas gledala po toj nekoj popularnosti, nije mi to tak bitno. I ja vise volim obicna imena, znam par njih sto su dali neobicno ime pa na kraju zapravo nadu slicno ime tom pa tak zovu dijete. Npr znam jednog malog zove se Mark .. svi ga zovu marko 😧 .. bas je izgubilo car, a meni je bas lijepo Mark. 
    Ja odavno imam imena, kak moj M nikak nije za neobicna i to nikako ne dolazi u obzir , curica mi je prvo bila klara ali imamo je vec u obitelji , pa mi je drugo Mia .. decko je Borna. Meni je Jakov bilo jako lijepo al prevagnilo je ovako.  U biti cesta imena al dobro :) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Štamplica
    14. Studeni 2023. 09:08

M-P

Evo i mene .. bas ste puno tipkale.
    Sto se tice imena.. ja nisam bas gledala po toj nekoj popularnosti, nije mi to tak bitno. I ja vise volim obicna imena, znam par njih sto su dali neobicno ime pa na kraju zapravo nadu slicno ime tom pa tak zovu dijete. Npr znam jednog malog zove se Mark .. svi ga zovu marko 😧 .. bas je izgubilo car, a meni je bas lijepo Mark.
    Ja odavno imam imena, kak moj M nikak nije za neobicna i to nikako ne dolazi u obzir , curica mi je prvo bila klara ali imamo je vec u obitelji , pa mi je drugo Mia .. decko je Borna. Meni je Jakov bilo jako lijepo al prevagnilo je ovako. U biti cesta imena al dobro :)

meni je Mark toliko jako i čvrsto muško ime! Isto popularno u zadnje vrijeme ali baš mi je dobro!

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

ITM
    14. Studeni 2023. 09:09

Štamplica

ITM

Štamplica

Radim u osnovnoj školi i potvrđujem da ta imena već dugo nisam izgovorila u učionici… 😂

Evo netko ima i muška imena! &lt;3

A uvjerena sam da nosim curicu... Barem dok ne dođu rezultati Niftya 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Štamplica
    14. Studeni 2023. 09:10

ITM

Štamplica

ITM

Štamplica

Evo netko ima i muška imena! &amp;lt;3

A uvjerena sam da nosim curicu… Barem dok ne dođu rezultati Niftya 😂

Možda tata popusti pa bude Karla <3 Ja sam oba puta imala dobar feeling za spol ;)

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Perpetua
    14. Studeni 2023. 09:31

Ja sam uvijek voljela tu temu imena, još puno prije ikakvog razmišljanja o djeci, i mislila sam kako ću sigurno imati unaprijed neko ime smišljeno. Za dečke sam i imala baš kao konkretan popis - David, Jan, Noa, Simon (sad više ne bih nijedno od tih dala, prečesta su mi). 😄 A za curicu na kraju i nisam, iako sam se uvijek malo više nadala curici.
    Ali na kraju nekako je sve to palo u vodu kad sam bila trudna i kad smo stvarno krenuli pričati o imenima 😂  I curica je dobila ime koje je muž predložio, koje mi nije ni na kraj pameti bilo ikad da bih ga dala (nisam ga bila često ni čula), i nije mi nužno bilo oduševljenje na prvu, ali nekako je sjelo s vremenom tijekom trudnoće. Imala sam još malo dilemu prije odlaska u općinu, došlo mi je da možda ipak bude Olivia, ali me i prošlo, i taman joj paše ime koje ima.

Mi volimo da su imena kraća, međunarodna, ne prečesta, a opet ne baš da djeluju skroz izmišljeno. 😂 Makar se slažem da su zapravo puno rjeđa sad ta neka "klasična" imena, ali šta mi to vrijedi kad svejedno ne želim da mi se dijete zove npr. Kristina ili Dubravka (ništa protiv osoba s takvim imenom 😄 samo stvar preferencija), pa taman bila jedina u cijeloj školi. 😄

Sad imamo pokoje kandidate, za muško možda čak i lakše nego žensko ime. Ali vidjet ćemo, mi skoro nikome nismo govorili do kraja trudnoće, jer ljudi imaju uvijek neko svoje mišljenje, a realno, samo naše je bitno. A jednom kad je beba tu i kad je već dobila ime, onda uglavnom zadrže svoje mišljenje za sebe, čak i da imaju nešto za reći  😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.