Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    14. Studeni 2023. 04:51

Pozdrav svima,
    Baš sam dosta isčitala 🤣

Juče sam uradila test i bio je pozitivan iste sekunde, a ciklus bih trebala dobiti sutra. 
    Od simptoma imam bolove kao da trebam dobiti, bolne grudi i povećanu glad. 
    Ovi bolovi me zabrinjavaju, jer znaju biti baš intenzivniji. A još mi juče prvi radni dan bio (radim od kuće za računarom) i ne može se baš puno ustajati. Jako mi je smetalo toliko sjedenje, još veći pritisak sam osjećala.

Ovo bi mi bila 4 trudnoća, ali imam samo jednu curicu ❤️ 

Na pregled još ne znam kad ću, ali ne smijem kasno radi uvođenja Heparina. 

Sretno svima :)

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 06:18

Hulala18

Pozdrav svima,
    Baš sam dosta isčitala 🤣

Juče sam uradila test i bio je pozitivan iste sekunde, a ciklus bih trebala dobiti sutra.
    Ovi bolovi me zabrinjavaju, jer znaju biti baš intenzivniji. A još mi juče prvi radni dan bio (radim od kuće za računarom) i ne može se baš puno ustajati. Jako mi je smetalo toliko sjedenje, još veći pritisak sam osjećala.

Jutro svima i cestitam ti lijrpo da si nam se pridruzila😊
    Zenske meni je toliko lose da ne mogu lezat spava mi se ali ne mogu spavat od mucnine...ovako mi ni priblizno nije bilo s malim... sta je ovo pa ovakve mucnine ko da nosim trojceke a cice me ubijaju ogromone nosim cetvorku i to mi jedva stanu u D kosaru ...prestrasno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Hellobaby
    14. Studeni 2023. 06:59

Jutro cure! 
    manu nije lako kada su blizanci, ali je baš predivno. Šogorica ima blizance i tako su bili slatki kada su bili maleni. Sada imaju 12 godina, fizički su isti, ali karaktrtno tako različiti 😅 
    Štamplica čestitam na dobrim rezultatima i na curki 🥰 
    neverland sad si me baš rasplakala 🥲 hvala ti na tome ❤ 
    Hulala18 dobrodošla i želimnti svu sreću! 
    Mareeeee baš mi je žao što ti je tako loše!!!! 
    Ostale cure kako vi? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    14. Studeni 2023. 07:00

Lista pregleda:

LaFemme - 14.11.    
    Hellobaby - 14.11. u 15h                                       
    M-P - 16.11. u 19h 
    Ka_Kate - 17.11.     
    Teich56 - 20.11. u 13h              
    Mareeeee - 21.11.
    Freya1 - 22.11.
    Martina1931 - 22.11.
    bopsich - 23.11.
    marta96 - 27.11.
    dijana22 - 27.11.
    neverland - 1.12. 
    Perpetua - 4.12.
    mareo772 - 12.12.
    malaBubamara123 - 12.12.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 07:03

Kaj da ti kazem probudila se oko 6 uzasna mucnina digla sam se popila eutirox... stavila cepic ...hodam po kuci.... i kuham kelj varivo 🤣🤣🤣🤣znaci da me neko vidi smjeh🤣🤣🤣 i tak 7:02 decki spavaju meni je mucno kuham kelj i imam cepic...blago u trudnovi onom ko moze spavat

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 07:07

I da....ulazim u 12 tjedan😆😆😆wiiiiiiiii uskoro 3 mj🌞

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Hellobaby
    14. Studeni 2023. 07:18

Mareeeee

I da….ulazim u 12 tjedan😆😆😆wiiiiiiiii uskoro 3 mj🌞

Nije ti lako 😤 nadam se da će mučnine stati, i čepić što prije početi dijelovati 🤞🏻 
    Ti si baš blizu kraja prvog tromjesečja 🥳🥳🥳 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Martina1931
    14. Studeni 2023. 07:20

Hulala18

Pozdrav svima,
    Baš sam dosta isčitala 🤣

Evo tebe nama i tu😇 
    Daj mi reci koje su ono mutacije kod tebe u pitanju?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M86
    14. Studeni 2023. 07:21

Samo da prijavim saznanja u vezi zeljeza mozda nekome bude od pomoci. Sjeme koprive plus jabukov pekmez (iskljucivo slatki, kiseli nije dobar za krvnu sliku-dobar je za holesterol). Koristi se 3-4 kasike na dan. Ja koristim samo par dana al primjecujem da se mnogo bolje osjecam, umor se pravo smanjio. Toliko sam bila umorna da mi je bio napor otici i do wc-a. A nisam na poslu sva sreca, na bolovanju sam vec mjesec i po tako da nije bilo razloga za bilo kakav umor. Znaci nisko zeljezo je bilo krivac... Koristim ja i dodatne kapsule ali cula sam da je ova smjesa jaca i od mesa kad je u pitanju podizanje vrijednosti zeljeza.

Martina1931
    14. Studeni 2023. 07:24

dunja1986dunjex

Samo da prijavim saznanja u vezi zeljeza mozda nekome bude od pomoci. Sjeme koprive plus jabukov pekmez (iskljucivo slatki, kiseli nije dobar za krvnu sliku-dobar je za holesterol). Koristi se 3-4 kasike na dan. Ja koristim samo par dana al primjecujem da se mnogo bolje osjecam, umor se pravo smanjio. Toliko sam bila umorna da mi je bio napor otici i do wc-a. A nisam na poslu sva sreca, na bolovanju sam vec mjesec i po tako da nije bilo razloga za bilo kakav umor. Znaci nisko zeljezo je bilo krivac… Koristim ja i dodatne kapsule ali cula sam da je ova smjesa jaca i od mesa kad je u pitanju podizanje vrijednosti zeljeza.

Ja sam prije radi gastritisa pila caj od koprive ,i ginicka mi je rekla pothitno da prestanem kad sam trudna..pa samo provjeri sa dr sto misli o tome...meni je rekla da uzrokuju kontrakcije miometrija npr🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.