Pozdrav svima,
Baš sam dosta isčitala 🤣
Juče sam uradila test i bio je pozitivan iste sekunde, a ciklus bih trebala dobiti sutra.
Od simptoma imam bolove kao da trebam dobiti, bolne grudi i povećanu glad.
Ovi bolovi me zabrinjavaju, jer znaju biti baš intenzivniji. A još mi juče prvi radni dan bio (radim od kuće za računarom) i ne može se baš puno ustajati. Jako mi je smetalo toliko sjedenje, još veći pritisak sam osjećala.
Ovo bi mi bila 4 trudnoća, ali imam samo jednu curicu ❤️
Na pregled još ne znam kad ću, ali ne smijem kasno radi uvođenja Heparina.
Sretno svima :)
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Pozdrav svima,
Baš sam dosta isčitala 🤣
Juče sam uradila test i bio je pozitivan iste sekunde, a ciklus bih trebala dobiti sutra.
Ovi bolovi me zabrinjavaju, jer znaju biti baš intenzivniji. A još mi juče prvi radni dan bio (radim od kuće za računarom) i ne može se baš puno ustajati. Jako mi je smetalo toliko sjedenje, još veći pritisak sam osjećala.
Jutro svima i cestitam ti lijrpo da si nam se pridruzila😊
Zenske meni je toliko lose da ne mogu lezat spava mi se ali ne mogu spavat od mucnine...ovako mi ni priblizno nije bilo s malim... sta je ovo pa ovakve mucnine ko da nosim trojceke a cice me ubijaju ogromone nosim cetvorku i to mi jedva stanu u D kosaru ...prestrasno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure!
manu nije lako kada su blizanci, ali je baš predivno. Šogorica ima blizance i tako su bili slatki kada su bili maleni. Sada imaju 12 godina, fizički su isti, ali karaktrtno tako različiti 😅
Štamplica čestitam na dobrim rezultatima i na curki 🥰
neverland sad si me baš rasplakala 🥲 hvala ti na tome ❤
Hulala18 dobrodošla i želimnti svu sreću!
Mareeeee baš mi je žao što ti je tako loše!!!!
Ostale cure kako vi?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
LaFemme - 14.11.
Hellobaby - 14.11. u 15h
M-P - 16.11. u 19h
Ka_Kate - 17.11.
Teich56 - 20.11. u 13h
Mareeeee - 21.11.
Freya1 - 22.11.
Martina1931 - 22.11.
bopsich - 23.11.
marta96 - 27.11.
dijana22 - 27.11.
neverland - 1.12.
Perpetua - 4.12.
mareo772 - 12.12.
malaBubamara123 - 12.12.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Kaj da ti kazem probudila se oko 6 uzasna mucnina digla sam se popila eutirox... stavila cepic ...hodam po kuci.... i kuham kelj varivo 🤣🤣🤣🤣znaci da me neko vidi smjeh🤣🤣🤣 i tak 7:02 decki spavaju meni je mucno kuham kelj i imam cepic...blago u trudnovi onom ko moze spavat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I da....ulazim u 12 tjedan😆😆😆wiiiiiiiii uskoro 3 mj🌞
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I da….ulazim u 12 tjedan😆😆😆wiiiiiiiii uskoro 3 mj🌞
Nije ti lako 😤 nadam se da će mučnine stati, i čepić što prije početi dijelovati 🤞🏻
Ti si baš blizu kraja prvog tromjesečja 🥳🥳🥳
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Pozdrav svima,
Baš sam dosta isčitala 🤣
Evo tebe nama i tu😇
Daj mi reci koje su ono mutacije kod tebe u pitanju?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Samo da prijavim saznanja u vezi zeljeza mozda nekome bude od pomoci. Sjeme koprive plus jabukov pekmez (iskljucivo slatki, kiseli nije dobar za krvnu sliku-dobar je za holesterol). Koristi se 3-4 kasike na dan. Ja koristim samo par dana al primjecujem da se mnogo bolje osjecam, umor se pravo smanjio. Toliko sam bila umorna da mi je bio napor otici i do wc-a. A nisam na poslu sva sreca, na bolovanju sam vec mjesec i po tako da nije bilo razloga za bilo kakav umor. Znaci nisko zeljezo je bilo krivac... Koristim ja i dodatne kapsule ali cula sam da je ova smjesa jaca i od mesa kad je u pitanju podizanje vrijednosti zeljeza.
Samo da prijavim saznanja u vezi zeljeza mozda nekome bude od pomoci. Sjeme koprive plus jabukov pekmez (iskljucivo slatki, kiseli nije dobar za krvnu sliku-dobar je za holesterol). Koristi se 3-4 kasike na dan. Ja koristim samo par dana al primjecujem da se mnogo bolje osjecam, umor se pravo smanjio. Toliko sam bila umorna da mi je bio napor otici i do wc-a. A nisam na poslu sva sreca, na bolovanju sam vec mjesec i po tako da nije bilo razloga za bilo kakav umor. Znaci nisko zeljezo je bilo krivac… Koristim ja i dodatne kapsule ali cula sam da je ova smjesa jaca i od mesa kad je u pitanju podizanje vrijednosti zeljeza.
Ja sam prije radi gastritisa pila caj od koprive ,i ginicka mi je rekla pothitno da prestanem kad sam trudna..pa samo provjeri sa dr sto misli o tome...meni je rekla da uzrokuju kontrakcije miometrija npr🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji