Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!
TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/
Ginekologinja mi kaze da ona ne bi nista al ak nemam nuspojava nek pijem
Na koliko ? Ja sam na onom najmanjem bio mi je 3.5 u obje trudnoce sam na eutiroxu a inace ne sad nakon 4tj kaj pijem pao je na 2.4
prvo sam dobila najmanji, 25 je to čini mi se... a sad moram jedan dan 25 drugi 50, naizmjence
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!
TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/
Ginekologinja mi kaze da ona ne bi nista al ak nemam nuspojava nek pijem
Jeeeej, još jedna curica! ❤️ Ne bih se uopće bunila da kod nas bude isto 😄 Ja iščekujem isto rezultate potencijalno za vikend. Koliko je na kraju tebi trebalo da ih dobiješ?
hvaaalaaa <3
Ja sam ti uzorak dala u četvrtak navečer oko 18h i nadala sam se rezultatu u idući petak. No, nije došao i bila sam baš tužna što moram čekati ponedjeljak. Kad ono iznenađenje, u subotu stiže mail!! :)
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Hej cure,
Ja se probudila u noći ružno sanjala pa morala na wc, pa sad ujutro muž otisao na posao, mala spava ja se ustanem na wc i staviti utrić kad ono ona plače i trči, a imamo puno stepenica ja brzo jurnem nazad da ne ode na stepenice, vratim ju u krevet legnem s njom uspavam je opet, iskradem se opet staviti utrić čim sam dosla dolje ona opet plače ja brzo perem ruke i trčim nazad ona sjedi na stepenicama i plače jadno moje 🥺😭
Skuzila je da da odlazim svaki dan raditi i sad se bas ne odvaja od mene, a to sad je isla stalno babi i bilo kome samo da nije samnom 🙈
Ja sam umorna cijele dane, jučer kad sam dosla s posla malo čistila i kuhala ručak za danas, svako malo legla da se dobijem bas mi je teško nadam se i ja nekom naletu energije, sjećam se da sam jedno vrijeme s njom u trudnoći svaki dan čistila drugu prostoriju, ribala i svasta nisam bila umorna. Doduše nakon poroda me skršilo i nikad nije prošlo 🤣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure, ima koja već u pripremi imena za bebe?
ja sam zadnji put u rađaoni odlučivala :) do kraja sam bila neodlučna. Ovog puta želim ranije znati hahhaha...
Baš me zanima jel ima netko da oduvijek zna kako će se zvati <3
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Ja imam zavjet Sv Riti , prije 8godina kad su mi izvadili jajnik i jajovod zbog ogromnog tumora od 18cm da ako ikad budem imala curicu da ce dobiti po njoj ime jer sam se njoj molila u tom periodu. I njoj sam se molila 15cetvrtaka nakon drugog spontanog. Iduci ciklus sam dobila svoj plusic tako da, zasluzuje to😇
A za musko ime je borba uvijek 😂😂 kaze muz otkad sam te upoznao znam da ce nam se curica rita zvati, pa kao on ima pravo izabrat musko ime🤦♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja imam zavjet Sv Riti , prije 8godina kad su mi izvadili jajnik i jajovod zbog ogromnog tumora od 18cm da ako ikad budem imala curicu da ce dobiti po njoj ime jer sam se njoj molila u tom periodu. I njoj sam se molila 15cetvrtaka nakon drugog spontanog. Iduci ciklus sam dobila svoj plusic tako da, zasluzuje to😇
A za musko ime je borba uvijek 😂😂 kaze muz otkad sam te upoznao znam da ce nam se curica rita zvati, pa kao on ima pravo izabrat musko ime🤦♀️
Ajme draga, meni je prvi put od brdo imena ostalo za odlučiti Mila ili Rita. Na kraju je ispalo Mila ali Rita mi je i dalje divno.
Inače ja već 15god govorim o imenu Aria i ono je valjda prije 3,4g postalo popularno i susjed i prijatelj s mora godinu prije mene da to ime. tako sam bila razočarana i odustala od toga. Sad me prošlo pa mi se i Aria vratilo u opciju :)
Ženskim imena sam imala moooore, muško bi možda 2,3 smislila jedvaaa
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Inače, priča je baš divna i sa sretnim završetkom i pomalo navijam da je curica <3 Imat će predivno ime i hrabru mamu <3
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Nasi frendovi su isto dali ime Aria😂 bas je postalo popilarno da
A meni bi drugi izbor bilo Maris za curku...steta pa nisu bliznici🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nasi frendovi su isto dali ime Aria😂 bas je postalo popilarno da
A meni bi drugi izbor bilo Maris za curku…steta pa nisu bliznici🙈
Eto, ne razumijem kako je tako popularno a prije 15g niti jednu Ariu nisam znala. Maris mi je odlično, pogotovo kad je netko s mora. Za nas slavonce na radu u zg više priliči Mara ili Dika :)))
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Inače, priča je baš divna i sa sretnim završetkom i pomalo navijam da je curica <3 Imat će predivno ime i hrabru mamu <3
Bas ti hvala 😊 puno suza i borbe, i ja se nadam da je to to napokon..ja imam neki osjecaj da je curka svakako🙈🩷 bas bih voljela , al ono...naravno samo da sve bude ok, bit cu super mama djecaka ili djevojcice svejedno akobogda😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji