Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:25

Mareeeee

Štamplica

Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!

TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/

Ginekologinja mi kaze da ona ne bi nista al ak nemam nuspojava nek pijem

Na koliko ? Ja sam na onom najmanjem bio mi je 3.5 u obje trudnoce sam na eutiroxu a inace ne sad nakon 4tj kaj pijem pao je na 2.4

prvo sam dobila najmanji, 25 je to čini mi se... a sad moram jedan dan 25 drugi 50, naizmjence

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:26

Perpetua

Štamplica

Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!

TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/

Ginekologinja mi kaze da ona ne bi nista al ak nemam nuspojava nek pijem

Jeeeej, još jedna curica! ❤️ Ne bih se uopće bunila da kod nas bude isto 😄 Ja iščekujem isto rezultate potencijalno za vikend. Koliko je na kraju tebi trebalo da ih dobiješ?

hvaaalaaa <3 
    Ja sam ti uzorak dala u četvrtak navečer oko 18h i nadala sam se rezultatu u idući petak. No, nije došao i bila sam baš tužna što moram čekati ponedjeljak. Kad ono iznenađenje, u subotu stiže mail!! :)

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

marta96
    14. Studeni 2023. 07:33

Hej cure, 
    Ja se probudila u noći ružno sanjala pa morala na wc, pa sad ujutro muž otisao na posao, mala spava ja se ustanem na wc i staviti utrić kad ono ona plače i trči, a imamo puno stepenica ja brzo jurnem nazad da ne ode na stepenice, vratim ju u krevet legnem s njom uspavam je opet, iskradem se opet staviti utrić čim sam dosla dolje ona opet plače ja brzo perem ruke i trčim nazad ona sjedi na stepenicama i plače jadno moje 🥺😭 
    Skuzila je da da odlazim svaki dan raditi i sad se bas ne odvaja od mene, a to sad je isla stalno babi i bilo kome samo da nije samnom 🙈
    Ja sam umorna cijele dane, jučer kad sam dosla s posla malo čistila i kuhala ručak za danas, svako malo legla da se dobijem bas mi je teško nadam se i ja nekom naletu energije, sjećam se da sam jedno vrijeme s njom u trudnoći svaki dan čistila drugu prostoriju, ribala i svasta nisam bila umorna. Doduše nakon poroda me skršilo i nikad nije prošlo 🤣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:40

Cure, ima koja već u pripremi imena za bebe?

ja sam zadnji put u rađaoni odlučivala :) do kraja sam bila neodlučna. Ovog puta želim ranije znati hahhaha...
    Baš me zanima jel ima netko da oduvijek zna kako će se zvati <3

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Martina1931
    14. Studeni 2023. 07:45

Ja imam zavjet Sv Riti , prije 8godina kad su mi izvadili jajnik i jajovod zbog ogromnog tumora od 18cm da ako ikad budem imala curicu da ce dobiti po njoj ime jer sam se njoj molila u tom periodu. I njoj sam se molila 15cetvrtaka nakon drugog spontanog. Iduci ciklus sam dobila svoj plusic tako da, zasluzuje to😇
    A za musko ime je borba uvijek 😂😂 kaze muz otkad sam te upoznao znam da ce nam se curica rita zvati, pa kao on ima pravo izabrat musko ime🤦‍♀️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:48

Martina1931

Ja imam zavjet Sv Riti , prije 8godina kad su mi izvadili jajnik i jajovod zbog ogromnog tumora od 18cm da ako ikad budem imala curicu da ce dobiti po njoj ime jer sam se njoj molila u tom periodu. I njoj sam se molila 15cetvrtaka nakon drugog spontanog. Iduci ciklus sam dobila svoj plusic tako da, zasluzuje to😇
    A za musko ime je borba uvijek 😂😂 kaze muz otkad sam te upoznao znam da ce nam se curica rita zvati, pa kao on ima pravo izabrat musko ime🤦‍♀️

Ajme draga, meni je prvi put od brdo imena ostalo za odlučiti Mila ili Rita. Na kraju je ispalo Mila ali Rita mi je i dalje divno.

Inače ja već 15god govorim o imenu Aria i ono je valjda prije 3,4g postalo popularno i susjed i prijatelj s mora godinu prije mene da to ime. tako sam bila razočarana i odustala od toga. Sad me prošlo pa mi se i Aria vratilo u opciju :)

Ženskim imena sam imala moooore, muško bi možda 2,3 smislila jedvaaa

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:51

Martina1931

Inače, priča je baš divna i sa sretnim završetkom i pomalo navijam da je curica <3 Imat će predivno ime i hrabru mamu <3

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Martina1931
    14. Studeni 2023. 07:51

Nasi frendovi su isto dali ime Aria😂 bas je postalo popilarno da 
    A meni bi drugi izbor bilo Maris za curku...steta pa nisu bliznici🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:53

Martina1931

Nasi frendovi su isto dali ime Aria😂 bas je postalo popilarno da
    A meni bi drugi izbor bilo Maris za curku…steta pa nisu bliznici🙈

Eto, ne razumijem kako je tako popularno a prije 15g niti jednu Ariu nisam znala. Maris mi je odlično, pogotovo kad je netko s mora. Za nas slavonce na radu u zg više priliči Mara ili Dika :)))

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Martina1931
    14. Studeni 2023. 07:53

Štamplica

Martina1931

Inače, priča je baš divna i sa sretnim završetkom i pomalo navijam da je curica &lt;3 Imat će predivno ime i hrabru mamu &lt;3

Bas ti hvala 😊 puno suza i borbe, i ja se nadam da je to to napokon..ja imam neki osjecaj da je curka svakako🙈🩷 bas bih voljela , al ono...naravno samo da sve bude ok, bit cu super mama djecaka ili djevojcice svejedno akobogda😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.