Ja sam oduvijek htjela dvoje djece. Na kraju ću ipak imati troje, blizanci mi nisu dali da se držim svog plana 🙈 Iskreno, ne bih imala ništa protiv da su obe curice. Već imam jednu, zašto ne još dvije 😅
..
The more the merrier 🙈 hoces li raditi prenatal testove, ako da, uskoro ces saznat spol svojih bebaca😍 mene bi jos vise zanimalo sta su da nosim blizance, pa da onda zamisljam kako ce se slagati u buducnosti i njihov odnos 🥺🙈 kakva god bila kombinacija od tri bit ce neustrasivi duo 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Elisa Day pokušaj sa sirupom Portalac. Koliko ja znam ne ide na recept, a mene je u prvoj trudnoći jedino to spašavalo. Meni ga je tada preporučila ginekologinja
Hvala, baš ću sutra kupiti.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
@bopsich zamisli samo 2 ista rusacica kad se zapute u prvi razred, jaoooo, nije mi dobro 😂🙈🙈🙈
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Ima li još koja mama termin oko 10.5? 🫣
Ja sam 24.5.
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Imam frendicu/poznanicu koji su išli na treće pa ispale blizanke, rekla je da im to definitivno nije bilo planirano 😄
Ja sam generalno mislila jedno ili dvoje, kako je vrijeme išlo sam (očito) bila sve sklonija za dvoje, a ne bih nužno ni treće skroz isključila, ali mislim da bi to bila veća vjerojatnost da smo ranije krenuli imati djecu, ovako mi zbog godina baš i nije neka sreća. Plus što mene stvarno ne privlače male razlike u godinama, tako da bih voljela imati bar tipa 3 godine između, a tad bih ja imala već recimo 39, muž 44, ne znam hoćemo li tad imati još snage i volje za kretati opet s bebom. 😄 Ali o tom potom, neka bude sve dobro s ovom bebom pa ćemo za dalje razmatrati kasnije.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!
TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/
Ginekologinja mi kaze da ona ne bi nista al ak nemam nuspojava nek pijem
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!
TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/
Na koliko ? Ja sam na onom najmanjem bio mi je 3.5 u obje trudnoce sam na eutiroxu a inace ne sad nakon 4tj kaj pijem pao je na 2.4
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam oduvijek htjela dvoje djece. Na kraju ću ipak imati troje, blizanci mi nisu dali da se držim svog plana 🙈 Iskreno, ne bih imala ništa protiv da su obe curice. Već imam jednu, zašto ne još dvije 😅
..
The more the merrier 🙈 hoces li raditi prenatal testove, ako da, uskoro ces saznat spol svojih bebaca😍 mene bi jos vise zanimalo sta su da nosim blizance, pa da onda zamisljam kako ce se slagati u buducnosti i njihov odnos 🥺🙈 kakva god bila kombinacija od tri bit ce neustrasivi duo 😊
Svakako ću napraviti test, odlučila sam se za Veritas jer je najopsežniji za blizance. I mene jako zanima kojeg su spola, ali test mi neće baš sve otkriti. Kad su blizanci u pitanju, test samo otkriva prisutnost y kromosoma. Ako ga nema, znači da su obe curice, ako je prisutan, može biti samo jedan dečko, ali mogu i oba.. 🤷♀️ Dakle, osim u slučaju da su obe curice, neću još točno znati 🙈
Jedino Panorama ima tu opciju da odredi spolove oba djeteta, ali za dvojajcane blizance testira samo na 3 osnovna sindroma. A to mi je trenutno ipak prioritet, tako da je Veritas pobijedio 😊
..
Što se tiče razlike, starija kćer će imati 12 godina kad se oni rode 😅
..
Štamplica čestitam na djevojčici 🩷💖
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jeeeej, još jedna curica! ❤️ Ne bih se uopće bunila da kod nas bude isto 😄 Ja iščekujem isto rezultate potencijalno za vikend. Koliko je na kraju tebi trebalo da ih dobiješ?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Misliš gin ti ne bi dala terapiju uopće? Isto kao i moja. Kopka me to od jučer, ali evo koga god znam u okolici nije dobio terapiju i bilo je ok 🤷♀️
Wow, Hello, 5 djece 😀 nas je 5 i to je u isto vrijeme užasno, ali i divno 😊 sjeti se ovog komentara kad budeš pitala djecu za 20 godina kako im je bilo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji