Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    14. Studeni 2023. 07:55

Da, sad u parkicu mozes cuti svako drugu curicu Aria , bar u Zgu😂
    Maris je pravo dubrovacko ime, a mi imamo dosta poveznica sa Dbk😊 iako smo cistokrvni Hercegovci sa adresom u Zgu, klasika hahahah

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Štamplica
    14. Studeni 2023. 07:57

Martina1931

Štamplica

Martina1931

Ja imam zavjet Sv Riti , prije 8godina kad su mi izvadili jajnik i jajovod zbog ogromnog tumora od 18cm da ako ikad budem imala curicu da ce dobiti po njoj ime jer sam se njoj molila u tom periodu. I njoj sam se molila 15cetvrtaka nakon drugog spontanog. Iduci ciklus sam dobila svoj plusic tako da, zasluzuje to😇
    A za musko ime je borba uvijek 😂😂 kaze muz otkad sam te upoznao znam da ce nam se curica rita zvati, pa kao on ima pravo izabrat musko ime🤦‍♀️

Inače, priča je baš divna i sa sretnim završetkom i pomalo navijam da je curica <3 Imat će predivno ime i hrabru mamu <3

Bas ti hvala 😊 puno suza i borbe, i ja se nadam da je to to napokon..ja imam neki osjecaj da je curka svakako🙈🩷 bas bih voljela , al ono…naravno samo da sve bude ok, bit cu super mama djecaka ili djevojcice svejedno akobogda😂

ma naravno, što god da bude, bit će super <3 Ja sam isto sad rekla da mi totalno svejedno, ima prednosti i jedno i drugo. Da je sad bio dečko, bila bi sretna jer voli nogomet pa bi mama imala s kim gledati tekme :) A daje cura, već imam curu, bile bi seke ko što smo ja i moja.  I za curicu imam vec sve, pa eto još jedna prednost :)

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

M86
    14. Studeni 2023. 08:08

Martina1931

dunja1986dunjex

Samo da prijavim saznanja u vezi zeljeza mozda nekome bude od pomoci. Sjeme koprive plus jabukov pekmez (iskljucivo slatki, kiseli nije dobar za krvnu sliku-dobar je za holesterol). Koristi se 3-4 kasike na dan. Ja koristim samo par dana al primjecujem da se mnogo bolje osjecam, umor se pravo smanjio. Toliko sam bila umorna da mi je bio napor otici i do wc-a. A nisam na poslu sva sreca, na bolovanju sam vec mjesec i po tako da nije bilo razloga za bilo kakav umor. Znaci nisko zeljezo je bilo krivac… Koristim ja i dodatne kapsule ali cula sam da je ova smjesa jaca i od mesa kad je u pitanju podizanje vrijednosti zeljeza.

Ja sam prije radi gastritisa pila caj od koprive ,i ginicka mi je rekla pothitno da prestanem kad sam trudna..pa samo provjeri sa dr sto misli o tome…meni je rekla da uzrokuju kontrakcije miometrija npr🙈

Provjerit cu to sa njom sljedece sedmice na pregledu. Taman sam se bila obradovala da sam rijesila problem... 🤣

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 08:10

Curica ce bit Klara a za decka nemam ime jos.... iako mi je lijepo i Greta i Tonka

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    14. Studeni 2023. 08:11

Jutro curee...odem jucer malo ranije čorit a vi se raspisale😅😁
    Nemogu popamtit sto je tko pisao pa cu se ubacit u temu za imena... Aria se i meni jako sviđa za curicu al opet ne želim da bude jedna u moru njih😅 tako da razmišljam o imenu Erin, a za dečkića nemam pojma ime... Samo znam da ne volim klasična imena i to sigurno nebude bilo.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Teich56
    14. Studeni 2023. 08:12

Mareeeee

Curica ce bit Klara a za decka nemam ime jos…. iako mi je lijepo i Greta i Tonka

Vidim da su svima problematična ta muska imena hehe😁😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Štamplica
    14. Studeni 2023. 08:16

Teich56

Jutro curee…odem jucer malo ranije čorit a vi se raspisale😅😁
    Nemogu popamtit sto je tko pisao pa cu se ubacit u temu za imena… Aria se i meni jako sviđa za curicu al opet ne želim da bude jedna u moru njih😅 tako da razmišljam o imenu Erin, a za dečkića nemam pojma ime… Samo znam da ne volim klasična imena i to sigurno nebude bilo.

ja znam cak vise Erin u zadnje vrijeme nego Aria... očito i to postaje popularno

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    14. Studeni 2023. 08:18

U ovoj grupi od prošle trudnoće, cure su se prebacile na viber i evo tipkamo se već 2 godine ukupno, ima par cura koje su tete u vrtiću i one kažu da svi mislimo da dajemo neobična imena i na kraju svi ista damo a da nema niti jedne Jelene, Kristine, Martine, Dubravke i slično :))

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    14. Studeni 2023. 08:23

Imate tražilicu od državnog zavoda za statistiku, rezultati su od popisa stanovništva iz 2021. Evo baš išla provjeriti, Aria ima 371 a Erin 407. 

https://web.dzs.hr/Hrv/censuses/census2021/results/censusnames.htm

evo pa se zabavljajte :) 

2022. april baby girl M.
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Mareeeee3112
    14. Studeni 2023. 08:38

Moj mali je trebO biti Petar pa ce to ako bude decko mozda iskoristimo za njega😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.