Da, sad u parkicu mozes cuti svako drugu curicu Aria , bar u Zgu😂
Maris je pravo dubrovacko ime, a mi imamo dosta poveznica sa Dbk😊 iako smo cistokrvni Hercegovci sa adresom u Zgu, klasika hahahah
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja imam zavjet Sv Riti , prije 8godina kad su mi izvadili jajnik i jajovod zbog ogromnog tumora od 18cm da ako ikad budem imala curicu da ce dobiti po njoj ime jer sam se njoj molila u tom periodu. I njoj sam se molila 15cetvrtaka nakon drugog spontanog. Iduci ciklus sam dobila svoj plusic tako da, zasluzuje to😇
A za musko ime je borba uvijek 😂😂 kaze muz otkad sam te upoznao znam da ce nam se curica rita zvati, pa kao on ima pravo izabrat musko ime🤦♀️
Inače, priča je baš divna i sa sretnim završetkom i pomalo navijam da je curica <3 Imat će predivno ime i hrabru mamu <3
Bas ti hvala 😊 puno suza i borbe, i ja se nadam da je to to napokon..ja imam neki osjecaj da je curka svakako🙈🩷 bas bih voljela , al ono…naravno samo da sve bude ok, bit cu super mama djecaka ili djevojcice svejedno akobogda😂
ma naravno, što god da bude, bit će super <3 Ja sam isto sad rekla da mi totalno svejedno, ima prednosti i jedno i drugo. Da je sad bio dečko, bila bi sretna jer voli nogomet pa bi mama imala s kim gledati tekme :) A daje cura, već imam curu, bile bi seke ko što smo ja i moja. I za curicu imam vec sve, pa eto još jedna prednost :)
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Samo da prijavim saznanja u vezi zeljeza mozda nekome bude od pomoci. Sjeme koprive plus jabukov pekmez (iskljucivo slatki, kiseli nije dobar za krvnu sliku-dobar je za holesterol). Koristi se 3-4 kasike na dan. Ja koristim samo par dana al primjecujem da se mnogo bolje osjecam, umor se pravo smanjio. Toliko sam bila umorna da mi je bio napor otici i do wc-a. A nisam na poslu sva sreca, na bolovanju sam vec mjesec i po tako da nije bilo razloga za bilo kakav umor. Znaci nisko zeljezo je bilo krivac… Koristim ja i dodatne kapsule ali cula sam da je ova smjesa jaca i od mesa kad je u pitanju podizanje vrijednosti zeljeza.
Ja sam prije radi gastritisa pila caj od koprive ,i ginicka mi je rekla pothitno da prestanem kad sam trudna..pa samo provjeri sa dr sto misli o tome…meni je rekla da uzrokuju kontrakcije miometrija npr🙈
Provjerit cu to sa njom sljedece sedmice na pregledu. Taman sam se bila obradovala da sam rijesila problem... 🤣
Curica ce bit Klara a za decka nemam ime jos.... iako mi je lijepo i Greta i Tonka
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curee...odem jucer malo ranije čorit a vi se raspisale😅😁
Nemogu popamtit sto je tko pisao pa cu se ubacit u temu za imena... Aria se i meni jako sviđa za curicu al opet ne želim da bude jedna u moru njih😅 tako da razmišljam o imenu Erin, a za dečkića nemam pojma ime... Samo znam da ne volim klasična imena i to sigurno nebude bilo.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Curica ce bit Klara a za decka nemam ime jos…. iako mi je lijepo i Greta i Tonka
Vidim da su svima problematična ta muska imena hehe😁😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jutro curee…odem jucer malo ranije čorit a vi se raspisale😅😁
Nemogu popamtit sto je tko pisao pa cu se ubacit u temu za imena… Aria se i meni jako sviđa za curicu al opet ne želim da bude jedna u moru njih😅 tako da razmišljam o imenu Erin, a za dečkića nemam pojma ime… Samo znam da ne volim klasična imena i to sigurno nebude bilo.
ja znam cak vise Erin u zadnje vrijeme nego Aria... očito i to postaje popularno
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
U ovoj grupi od prošle trudnoće, cure su se prebacile na viber i evo tipkamo se već 2 godine ukupno, ima par cura koje su tete u vrtiću i one kažu da svi mislimo da dajemo neobična imena i na kraju svi ista damo a da nema niti jedne Jelene, Kristine, Martine, Dubravke i slično :))
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Imate tražilicu od državnog zavoda za statistiku, rezultati su od popisa stanovništva iz 2021. Evo baš išla provjeriti, Aria ima 371 a Erin 407.
https://web.dzs.hr/Hrv/censuses/census2021/results/censusnames.htm
evo pa se zabavljajte :)
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Moj mali je trebO biti Petar pa ce to ako bude decko mozda iskoristimo za njega😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji