Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Butterfly00
    09. Siječanj 2023. 18:20

Jelušićkaa

Ugledala sam par tamnih mrlja na ulošku.. Oduzela sam se nema čak krvi ni kod brisanja samo onako par točkica na ulošku. Zvala sam dr rekla mi opet u petak UZV i povećala utrogestan na 4 dnevno. Da li je moguće da mi je to od pregleda?

Hej probaj da ne paničariš, znam da je teško.❤️
    Ja sam imala od 6-8tjedna konstantno neki smeđkasti iscjedak, čak mi ginekolog nikakav progesteron nije propisao jer nije vidio nigdje nikakvo krvarenje ,kaže vjerojatno neke žilice pucaju od širenja. I naravno nakon pregleda zna biti tako.

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

jen_dva
    09. Siječanj 2023. 18:25

Jelušićkaa

Ugledala sam par tamnih mrlja na ulošku.. Oduzela sam se nema čak krvi ni kod brisanja samo onako par točkica na ulošku. Zvala sam dr rekla mi opet u petak UZV i povećala utrogestan na 4 dnevno. Da li je moguće da mi je to od pregleda?

Probaj ne panicarit, ja sam imala tako malo implantacijsko smeckastih par tockica pocetkom petog ili sestog tjedna, i kasnije u devetom  jedan tockasti krvavi scare sto se ispostavilo da je bio kapilar. Moze bit od pregleda, spolnih odnosa, sirenja, milijun je razloga. Na prvu je to odma panika, al vise nas je tu krvarilo u nekom trenutku u ranim tjednima nego sto nije. Samo mirno do petka

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• cordis00
    09. Siječanj 2023. 19:36

Jelusickaa moze to i od pregleda, super sta je brzo uzv!

Meni je konacno u petak pregled pa cemo se dog za nifty. Isto me zanima jel curica, za prvu trudnocu sam mislila da je decko pa ispala curica, sad mislim da je curica pa cemo vidjeti. Meni je svejedno, bitno samo da budu svi nalazi ok, muz zeli decka za promjenu😁. Za curicu smo imali par prijedloga, za muskog se nikako ne mozemo usuglasiti.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• limeta96
    09. Siječanj 2023. 19:54

Vi kojima je prva trudnoca, kada ste pocele osjecat bebu? Ja evo i jucer i danas ovako oko 19h kao da nesto osjetim, ali ne mogu ocjenit niti opisati tocno kako…kao mjehurice neke, a opet ne zelim umisljat previse…😃 danas sam 15+5

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

Lorkaa
    09. Siječanj 2023. 20:45

limeta96

Vi kojima je prva trudnoca, kada ste pocele osjecat bebu? Ja evo i jucer i danas ovako oko 19h kao da nesto osjetim, ali ne mogu ocjenit niti opisati tocno kako…kao mjehurice neke, a opet ne zelim umisljat previse…😃 danas sam 15+5

to sam se i ja pitala… cure su to opisivale kao ribice, leptirice u trbuhu ☺️ ja sam jucer kao nesto tako osjetila, danas mi se cini da nisam, zbunjena sam i ne znam kako bi trebala osjetit i jel to beba ili crijeva 😅

🤰27 ⚽️ 29

Pahuljka
    09. Siječanj 2023. 21:03

thinkpurple

Limeta ja sam u prvoj trudnoci osjetila curku u 17.tjednu, psoteljica je bila naprijed, a ja sam dolje kao u podrucju ruba gacica pocela osjecat kao mjehurice ili kao da bi ti ribica proplivala pored tebe. S tim da je moja bila uvijek nozicama prema dolje pa sam njih tako osjecala.
    Lemon mene isto danas glavobolja ubila pa mucnine popodne…
    .
    Jel smo sad sve ovdje cure samo forum il ima koja i da je grupa wapp i ovdje?
    Bilo bi dobro da si stavite bar dolje ove trake da znamo koliko je koja trudna, a mozemo i u potpis staviti termin poroda… neznam za vas ja imam uzasno pamcenje tko je od kuda i tko ima koliko djece i ostalo 🙈 nemojte zamjerit ako vas zamjenim dok ne polovim nadimke 🤪

Mozes li objasniti kako se pravi ovaj potpis dole, gdje stoji koja si nedjelja ? Kad kliknem na to, odvede me na link ispunim i izaberem sve sto treba ali sta na kraju ? Kopiram link i zalijepim u opis ili nesto drugo ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Butterfly00
    09. Siječanj 2023. 21:06

Ja se slažem s thinkpurple, mogle smo tako i u potpis napisati, bit će se lakše snaći 😆
    Cure kako ste vi psihički sa simptomima? Mene ubi u pojam ovo skroz, sva sam pokisla, nekad mi svašta prođe kroz glavu, da me nikad neće ovo popustit. Opće se ne osjećam kao ja. Znam da je drugo stanje i početak ali mene je toliko slomilo, da imam osjećaj da mi je dosta za cijelu trudnoću a gdje je tek ostatak 😮‍💨😮‍💨 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Lorkaa
    09. Siječanj 2023. 22:16

thinkpurple

Limeta ja sam u prvoj trudnoci osjetila curku u 17.tjednu, psoteljica je bila naprijed, a ja sam dolje kao u podrucju ruba gacica pocela osjecat kao mjehurice ili kao da bi ti ribica proplivala pored tebe. S tim da je moja bila uvijek nozicama prema dolje pa sam njih tako osjecala.
    Lemon mene isto danas glavobolja ubila pa mucnine popodne…
    .
    Jel smo sad sve ovdje cure samo forum il ima koja i da je grupa wapp i ovdje?
    Bilo bi dobro da si stavite bar dolje ove trake da znamo koliko je koja trudna, a mozemo i u potpis staviti termin poroda… neznam za vas ja imam uzasno pamcenje tko je od kuda i tko ima koliko djece i ostalo 🙈 nemojte zamjerit ako vas zamjenim dok ne polovim nadimke 🤪

meni je posteljica straga i ginekolog mi je rekao da bi mogla brzo sad osjetiti pa si mislim mozda je stvarno beba sad to ☺️

🤰27 ⚽️ 29

• IvanaH4
    09. Siječanj 2023. 22:24

Meni je posteljica sprijeda pa mi je gin na prošlom pregledu rekla da se ne brinem ako kasnije osjetim pokrete.
    .
    Prve pokrete sam osjetila sa 17+5 navečer kad sam se umirila u krevetu i stavila ruku dolje gdje je beba. Osjetila sam nekakvo migoljenje i baš sam ga mogla zamisliti kao na ultrazvuku kad se miče.  Zatim sam osjetila nekoliko laganih udaraca pa sam mislila da umišljam, ali kad je muž stavio ruku u isto smo vrijeme osjetili. Dan poslije nisam ništa osjetila pa sam se već zabrinula, ali srećom baby watcher je tu. 
    .
    Preko dana ponekad osjetim nešto, ali ni ja ne znam jesu crijeva ili beba. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

SAYuRI
    09. Siječanj 2023. 23:31

Ubi me glava… 😵‍💫

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.