Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jen_dva
    09. Siječanj 2023. 09:56

Thinkpurple cestitke na dobrim nalazima i curici <3 

Mi isto muku mucimo s muskim imenima, imali smo spremno ime za curicu, za decka nula bodova.. 

Nego, jucer sam kroz cijeli dan tu i tamo imala nesto kao mentrualne bolove, nisam tako nesto imala od tamo negdje sedmog-osmog tjedna, pa me malo poplasilo. Ne znam sad jel to nesto normalno ili nesto zbog ceg bi zvala ginekologa? Redovni UZV mi je sad u cetvrtak, pa mozda bolje ne panicarit i pricekat redovni pregled? Sto vi mislite? Mislim, moguce da je cak i probava, al prva mi je trudnoca, nemam pojma sto je normalno sto ne

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• IvanaH4
    09. Siječanj 2023. 10:32

Muke po muškim imenima  Ja sam isto imala ime za djevojčicu. Za dječaka je muž predložio i meni se svidjelo pa smo se definitivno odlučili za ime i stali na kraj prijedlozima i željama okoline. 
    .
    Nikky, bila sam u istoj situaciji kao ti i isto se brinula, ali je sve u redu. I dalje nemam baš nikakve simptome, osim što mi je počeo rasti stomak.
     .
    Jeste li donijele novogodišnje odluke? Moja je da prestajem jesti gluposti, kifle, paštete itd. Iako sam to trebala i ranije paziti... Danas sam na posao ponijela zobene s mlijekom. Sutra planiram voćni šejk i sl. Nadam se da će me držati moja odluka. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Vesca
    09. Siječanj 2023. 10:35

jen_dva rekla bih da je u redu jer su cure već nekoliko puta pisale da su im doktori rekli da je sve ok dok nije neizdrživa bol i krvarenje u pitanju. Ja se vodim time, ali ako se brineš uvijek imaš pravo na savjet  

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    09. Siječanj 2023. 10:39

Ma ja ima hrpu muških imena koja mi se sviđaju. Isto tako imamo hrpu nećaka i braće i sestara koji se tako zovu  pa su "zauzeta" a mi ne bismo davali ime po nikome.... za želje okoline me briga, ne smeta mi kad netko kaže što im se sviđa, ali nikako ne utječe na naš odabir 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Pahuljka
    09. Siječanj 2023. 10:47

Hellooou curke 🙋🏼‍♀️ 
    Cestitke Thinkpurple na dobrom testu i na djevojcici da malo digne prosjek 😎
    Sayuri ala si me nasmijala, dje ti tu vidis nemajku koja daje dijetu cevape, za mene bi to bila najbolja majka 😂
    Sto se tice bolova vise puta sam pitala doktora koji su to ok bolovi i kakod a ih raspoznam uopste. Njegov odg je bio sve dok su to bolovi koji krace traju (pa sam pitala koliko krace) tipa od nekoliko sekundi do nekoliko min cak i vise puta dnevno i ukoliko nije praceno krvarenjem da je OK 🤷‍♀️
    Sto se tice imena i osjecaja, mi je vec nazivamo imenom i nadamo se jednoj pišuljici 🤞🏼  Muskih imena nemamoooooo 🤪

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vanilla Diva
    09. Siječanj 2023. 11:00

Jutro cure, kako ste danas? 
    Meni se vratile mucnine, imala sam par dana malo manje, danas opet.. sutra idem vaditi krv pa drzite fige da nalazi budu dobri. Sljedeći uzv mi je 20.01., ne mogu docekati... meni toliko sporo vrijeme prolazi, zadnja dva tjedna kao da je dva mjeseca proslo.

Sayuri ja isto mislim da je mama koja daje djeci cevape sasvim ok mama! 😂 sta fali cevapima haha

Suprug jako zeli djecaka, ja sam nekako isto mislila da je bolje pevo imati decka pa onda curku ali imam osjecaj neki da je curka sada i ok mi je i to. Ime smo za curu odabrali, ali za decka nikako! Nijedno nam se ne sviđa, ne znam sta cemo ako je musko hahah 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Nikky0407
    09. Siječanj 2023. 11:06

Vesca

Nikky napisala si da koristiš samoD manozu i magnezij. Trebala bi ubaciti i folnu radi ranog razvoja bebe. Cure će ti znat reć koju da kupiš, ja sam dobila na recept pa nisam od koristi….

Zaboravila napomenut Folacin,to pijem već skoro 2 godine :)))

Super, znači ima vas više takvih s 0 simptoma, eeee, sad mi je lakše...utješile ste me bar malo do tog 16og :))))

MareiKate
    09. Siječanj 2023. 11:07

Vanilla Diva

Meni se vratile mucnine, imala sam par dana malo manje, danas opet.. sutra idem vaditi krv pa drzite fige da nalazi budu dobri. Sljedeći uzv mi je 20.01., ne mogu docekati… meni toliko sporo vrijeme prolazi, zadnja dva tjedna kao da je dva mjeseca proslo.

Sayuri ja isto mislim da je mama koja daje djeci cevape sasvim ok mama! 😂 sta fali cevapima haha

Suprug jako zeli djecaka, ja sam nekako isto mislila da je bolje pevo imati decka pa onda curku ali imam osjecaj neki da je curka sada i ok mi je i to. Ime smo za curu odabrali, ali za decka nikako! Nijedno nam se ne sviđa, ne znam sta cemo ako je musko hahah

Koji si ti sada tjedan?
    Ja sada uopće nemam ideje za ime za curicu, niti jedno mi se ne sviđa, tj imam nekoliko dragih ali sve nesto sto već ima netko od naših prijatelja pa baš ne bih htjela... A za decka u prošloj trudnoći, nikako pa nikako se dogovorit s mužem, on ima jako puno bratića i isto nismo htjeli po nikome da se zove... Doslovno smo se još ispred rađaone dogovarali, i kad se rodio mali, pita babica kako će se zvati, mi kažemo ne znamo, možda "njegovo ime" i kaže babica, neka bude, imendan mu je za par dana onda. I tako je ostalo 😊

Vanilla Diva
    09. Siječanj 2023. 11:13

MareiKate

Vanilla Diva

Meni se vratile mucnine, imala sam par dana malo manje, danas opet.. sutra idem vaditi krv pa drzite fige da nalazi budu dobri. Sljedeći uzv mi je 20.01., ne mogu docekati… meni toliko sporo vrijeme prolazi, zadnja dva tjedna kao da je dva mjeseca proslo.

Koji si ti sada tjedan?
    Ja sada uopće nemam ideje za ime za curicu, niti jedno mi se ne sviđa, tj imam nekoliko dragih ali sve nesto sto već ima netko od naših prijatelja pa baš ne bih htjela… A za decka u prošloj trudnoći, nikako pa nikako se dogovorit s mužem, on ima jako puno bratića i isto nismo htjeli po nikome da se zove… Doslovno smo se još ispred rađaone dogovarali, i kad se rodio mali, pita babica kako će se zvati, mi kažemo ne znamo, možda "njegovo ime" i kaže babica, neka bude, imendan mu je za par dana onda. I tako je ostalo 😊

Danas sam 7+4, mislim da meni mucnine tek dolaze. Al doslovno sam ih imala od kad sam saznala da sam trudna... svaki dan kaos, na rubu konstantno, sva hrana mi se gadila i onda prosli tjedan u cetvrtak nekako popustile, otvorio mi se apetit i danas opet ispocetka... uzas.

Ma i ja vec vidim da cemo tak kao i vi dogovarati ime za decka do zadnjeg casa. Ako bude decko. 😂

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

bambi27zg
    09. Siječanj 2023. 12:30

Lakse mi je kad cujem da vecina ima probleme s muskim imenima 😅 Mi smo jedva nasli jedno koje nam je oboje ok, svaki ima jos po par favorita, ali bez preklapanja. I hrpa muskih meni lijepih je s njegove strane “zauzeta” jer je najmladi od bratica/sestricni i svi se vec isporadali i bookirali imena 😫 
    Sto se tice zenskim imali smo jedno slicno (razlika u slovu) oboje i da ne bude nicije uzeli smo jedno skroz drugo koje nam je oboje lijepo. 🤗 Jos ne znamo spol (iako mislim da je curka) - vidjet cemo do ljeta sto ce biti. 
    Meni je jos koma jer radim u skoli i povezujem imena s klincima kojima predajem ili sam predavala 🙈 

Kreme za trudnice - uzela sam neki dan Melem Mama sprej i svida mi se za sada, nema intenzivan miris kao Biobazina (meni je bilo 😖), a nije gusta kao Afrodita maslac. Lijepo se razmazuje i ne ostavlja fleke, a vlazi kozu (koja mi je uzasno suha inace). Makar imam strije od prije tako da nije toliko zbog njih, vise mi je zbog suhoce koze. 

Gratis stvari za trudnice - registrirala sam se na sve navedeno na https://www.nodramamama.eu/mama/poklon-paket-za-trudnice-i-bebe/ sto sam nasla na linkovima, ali jos nista nije doslo. DM jos nisam uzimala paket jer im trenutno na stranici stoji knjizica s kuponima do 31.3.2023.pa cekam novu tj.pitat cu u DMu jesu li vec mozda paketi s novom, samo nisu promijenili. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.