Evo da se i ja javim čestitam curama za uzv_l-a i što je sve dobro.
Imam jedno pitanje zanima me je li se koja od vas susrela da je imala menstrualne bolove par dana i odjednom prestalo sve. Meni se to desilo evo već 3 dana ne osjecam ni zatezanje ni bolove ama baš ništa. Da li to znači da se maternica proširila pa da sad samo plod raste ili?
Meni je znalo biti u ranijim tjednima (cca prije 3-4 tjedna vise), pojasnila sam si to sirenjem maternice i ligamenata. Malo zabolucka i to je to. Obzirom da je do sad sve ok (kuc kuc) vjerujem da je do toga, pitala sam i doktora jer me znao i rez od operacije boljeti i kaze da je ako nema nekog iscjetka ili krvi i slicno (a nije bilo) ;)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ja imam od prosle trudnoce trudnicki jastuk U oblika, suprug mi ga je uzeo u baby centru, mene je spasio, nije bio predebelo punjen, bas nekako taman za spavanje, nije mi bilo vruce ni ljeti s njim, na pocetku sam i dojila tako da sam ga zavezala oko sebe i curicu na njega. Vec sam ga izvukla vani😁.
Mene isto muci nesanica i wc po noci, ali tako je bilo i cijelu proslu trudnocu pa se ni ne nadam da ce ovu biti bolje 😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Imam jedno pitanje zanima me je li se koja od vas susrela da je imala menstrualne bolove par dana i odjednom prestalo sve. Meni se to desilo evo već 3 dana ne osjecam ni zatezanje ni bolove ama baš ništa. Da li to znači da se maternica proširila pa da sad samo plod raste ili?
Hej te mensturalne bolove nisam opće sad imala, u prvoj T jesam, ali sad ne. Jedino me tu i tamo probode nešto ako napravim neki pokret. Meni se tako neki simptomi pojave pa par dana ih nema, pa onda dođu neki novi 🤷♀️
Nadam se da je to sve u redu i da ćeš i ti svoju dugoželjenu bebicu dobiti ❤️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Hej te mensturalne bolove nisam opće sad imala, u prvoj T jesam, ali sad ne. Jedino me tu i tamo probode nešto ako napravim neki pokret. Meni se tako neki simptomi pojave pa par dana ih nema, pa onda dođu neki novi 🤷♀️
Nadam se da je to sve u redu i da ćeš i ti svoju dugoželjenu bebicu dobiti ❤️
Baš vam hvala na iskustvu. Cujemo se kad odradim prvi UZV ❤️
Thinkpurple 🎊🎊💪 Bravo kraljice za dobar nalaz, sad je lakse jelda? 😛
Mene cijeli dan smori glavobolja, imam neobjasnjivu zelju za kiselim krastavcima a realno zivim na kiwiju, mozak mi je u recesiji danas , a djeci sam prava nemajka, maloj sam dala da pojede 3 Sarajevska originalna cevapa, i da se najede Poli salame za veceru. Sta hajd, dodje i taj momenat … a posto fetusi ne vole Brufen eto moram da trpim glavobolju i najstarije dijete koje se najelo graha kod mame ( moje mame) i prdi po cijeli dan a ja ne mogu da zracim jer je vani takvo zagadjenje da ti treba ona maska iz Cernobila da izadjes bacit djubre….
Mah…. Kissic svima 😘😘😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Jutro drage žene, evo brojim do tog 16.01. i drugog UZV-a, prolazi kao prava vječnost.
Ono što me naviše brine da nemam nikakve nuspojave - mučnine, bolove, apsolutno ništa.
Jedem sve živo i neživo i baš pratim hoće li mi od ečega biti muka - nista, trbuh ne boli, leđa ne boli, jedino kad dugo šetam, ostalo ništa.
e sad, jel to normalno da mi baš ništa nije a da je sve s plodom u redu i da se normalno razvija? Da li je i jedna od vas u istoj ili sličnoj situaciji?
Trenutno jedino što konzumiram je D manoza radi E. Coli, i magnezij koji koristim već godinama od Solgara.
Pišite da me malo utješite...
Pozdrav svima i nadam se da ste sve dobro a najviše zdrave u ovo ludo vrijeme :)
Miracle2023 joj i kod mene tako, danima nista po kuci ne radim, natovari se vesa, nered i onda me samo preokrene i spuca neka potreba da je sve uredno i mirisno i onda cistim ko luda, ne stajem dok sve ne bude perfekcija pa onda opet se ulijenim i tako..😂
Nikky0407 sasvim je normalno da nemas nekih simptoma, pogotovo mucnina. Ja sa curicom nista ko da nisam trudna bila a evo je spava klipaca ziva i zdrava. Ne zamaraj se sa tim nego uzivaj jer u kasnijoj trudnoci te nece zaobici popratne pojave sigurno. Apsolutno ne znaci da moras imati simptoma ako je sve u redu. Normalno je povracati dusu a isto tako je i normalno da se osjecas ko da nisi trudna… ne brini mila ok je to 😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav cure, ja u četvrtak imam pregled. Veselim se jer bi se ovaj put stvarno trebao vidjeti spol. Baš me zanima jel doktorica bila točna kad je pretpostavila da je curka. Mi već bebu oslovljavamo imenom, bit će presmiješno prebacit se na muško ime ako se tako ispostavi bila sam Lici za prosuženi vikend i kaže baka da sam toliko lijepa trudnica da nema šanse da je curka, aj testirat ćemo bapska vjerovanja
.
Nikky bez brige, ima nas više ovdje koje nemaju nikakve simptome. Znači doslovno ništa od početka. Nikakve mučnine, bolovi. želje... imam izuzetno duge cikluse i da nisam išla na UZV drugim poslom vjerojatno ne bi znala da sam trudna 3 mjeseca... Onda bi mi već postalo čudno zašto mi je trbuh napuhnut... bez brige u trudnoći je sve normalno. Veselim se da se beba krene micati pa da barem nešto osjetim. U zadnjih desetak dana sam znala osjetit kao kratkotrajnu bol kad napravim čudan pokret, ali do sad ni toga nije bilo. Muž ne može vjerovat kolko sam "normalna"
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Čestitke na dobrim pregledima i rezultatima testa!
Cure bez simptoma - uživajte!! :)
Meni i dalje muka cijeli dan, nije mi muka samo kad jedem, pa jedem stalno, doslovno već oko 10 sati ujutro jedem ručak, i onda ga jedem svakih sat vremena, pa sendviče pa svašta nešto.... Čekam kad će više proći jer ću poluditi. Sutra sam tocno 10 tt
Nikky napisala si da koristiš samo D manozu i magnezij. Trebala bi ubaciti i folnu radi ranog razvoja bebe. Cure će ti znat reć koju da kupiš, ja sam dobila na recept pa nisam od koristi....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji