A moji ludi snovi se nastavljaju 😅 znači ovu noć sam prvo sanjala da mi je ispao cijeli zub i to je tako realno bilo, grozno nešto.
Onda sam sanjala da me mama natjerala da idem s njima na obiteljski ručak te zbog toga nisam mogla učiti za ispit iz talijanskog j. Kao da sam opet klinka 😆
I onda zadnje da su mi narasle velike crne dlake po nosu.
Ne razumijem od kud mi ideje za sve ovo hahha
I ja imam svakakve snove, ni ne znam otkud sve mi dođu ,baš kao ni ti 😆😆😆😆 I budim se onda kontajući jel istina il nije 😆😆😆
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Ja nisam uspjela staviti taj ticker, pokusati cu opet kasnije😅. Tko ima volje i vremena, super bi bilo voditi liste😊.
Moja mala od 14 mj ne ide u vrtic, doma je sa mnom tako da jedva cekam da prode bar taj umor i da se smiri nesanica, neke dane je bas tesko, osjecam se kao nemajka. A mi smo sami u Zg-u tako da se veselimo kad god baka dode u posjet sta nije bas cesto.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple normalno ide, ali je kaos u vrtiću, dobili smo mail da hara ta gripa i rsv virus, te se mole roditelji, koji su u mogućnosti, da djecu ostave doma. Pa je eto doma, dokad će bit ne znam 🤷♀️
Ja suosjećam s tobom ❤️. Mene muž svako 2h zove s posla da vidi jesmo li dobro.
Ajoj Zagreb ❤️ meni Zagreb toliko fali. Tu sam studirala i živjela 6 godina i puno dragih ljudi i uspomena ostavila selidbom. Voljela bih se vratiti tu i živit, svjesna sam da nije sve kao kad sam bila sama ali nekako imam osjećaj da bi puno sretnija dole bila. Al eto,želje su jedno stvarnost je drugo.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
A moji ludi snovi se nastavljaju 😅 znači ovu noć sam prvo sanjala da mi je ispao cijeli zub i to je tako realno bilo, grozno nešto.
Onda sam sanjala da me mama natjerala da idem s njima na obiteljski ručak te zbog toga nisam mogla učiti za ispit iz talijanskog j. Kao da sam opet klinka 😆
I onda zadnje da su mi narasle velike crne dlake po nosu.
Ne razumijem od kud mi ideje za sve ovo hahha
Hahaha baš mi je drago što nisam jedina. 😂😂 Ja sam citavu noc sanjala čireve na želucu i baš me umorilo. Kao operacije želuca 😂😂
Btw sinoc sam udarila u muke dobila i gnjoju anginu grla upalu ušiju i sinusa temperatura mislila sam umirem irekla sam Bože ja nemogu vise odem i kupim sumamed. Bože pomozi.
Thinkpurple normalno ide, ali je kaos u vrtiću, dobili smo mail da hara ta gripa i rsv virus, te se mole roditelji, koji su u mogućnosti, da djecu ostave doma. Pa je eto doma, dokad će bit ne znam 🤷♀️
Ajoj Zagreb ❤️ meni Zagreb toliko fali. Tu sam studirala i živjela 6 godina i puno dragih ljudi i uspomena ostavila selidbom. Voljela bih se vratiti tu i živit, svjesna sam da nije sve kao kad sam bila sama ali nekako imam osjećaj da bi puno sretnija dole bila. Al eto,želje su jedno stvarnost je drugo.
Došla sam u ZG na faks, pa godinu dana iza radila tu. Vratila se nakon toga na godinu kući isto zbog posla i ovdje sam konačno došla 2019 godine. Vjeruj mi kad ti kažem da studentski život ovdje je totalno druga sfera od ovog pravog "odraslog". Ni 10% ne uživam u Zagrebu kao prije, dapače digli smo sidro i kupili stan u VG. Koliko - toliko je "domaćije" ovdje. Jedini plus je što nitko ne vodi tvoju brigu ko u manjim mjestima i totalni si anonimus, nebitna onoliko koliko su tebi drugi nebitni... ali, većina kolega se vratila svojim kućama nakon faksa čime se ekipa raspala nas nas par koji se ne stignemo vidjeti često koliko bismo htjeli. Nema ti tko pomoć ama baš ništa, sam si u svemu i ja mislim da bi bila sretnija u svom malom mjestu. Upoznat novu osobu je nemoguće, a sestra mi je gajila iste nade kao Thinkpurple kad je rodila prošle godine - kako će u parku upoznati nekoga. Ali ovdje niko s nikim ne započinje prijateljstva. Pritom smo obe jako društvene i normalne osobe koje imaju hrpu prijatelja, samo malo u blizini ne znam, ljudi su se jako otuđili.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Došla sam u ZG na faks, pa godinu dana iza radila tu. Vratila se nakon toga na godinu kući isto zbog posla i ovdje sam konačno došla 2019 godine. Vjeruj mi kad ti kažem da studentski život ovdje je totalno druga sfera od ovog pravog "odraslog". Ni 10% ne uživam u Zagrebu kao prije, dapače digli smo sidro i kupili stan u VG. Koliko - toliko je "domaćije" ovdje. Jedini plus je što nitko ne vodi tvoju brigu ko u manjim mjestima i totalni si anonimus, nebitna onoliko koliko su tebi drugi nebitni… ali, većina kolega se vratila svojim kućama nakon faksa čime se ekipa raspala nas nas par koji se ne stignemo vidjeti često koliko bismo htjeli. Nema ti tko pomoć ama baš ništa, sam si u svemu i ja mislim da bi bila sretnija u svom malom mjestu. Upoznat novu osobu je nemoguće, a sestra mi je gajila iste nade kao Thinkpurple kad je rodila prošle godine - kako će u parku upoznati nekoga. Ali ovdje niko s nikim ne započinje prijateljstva. Pritom smo obe jako društvene i normalne osobe koje imaju hrpu prijatelja, samo malo u blizinine znam, ljudi su se jako otuđili.
Ovo ko da ti netko lupi šamar dok sanjaš 😆
Baš sam mislila da je to drukčije da se više svijet druži, jer meni to fali ovdje, ti neki spontani razgovori negdje putem. Al evo vidiš, ti si ne znam koja po redu da mi to govori. I prijateljice koje su dole ostale,koje imaju djecu su i dalje u istom krugu prijatelja od ranije a ja ono kontam pa povučene su ,kod mene bi išlo drukčije jer ja sam isto dosta otvorenija po prirodi. Sad vidim da nije to tako baš 😆
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Mia ja sam prije par dana uspjela naći otkucaje a tražila sam od 9.tjedna
Cure ja sam danas bila na kontroli i šećer mi je 6.0 kaže gin.da je trudnicki dijabetes i moram dijabetologu...jel ima koja iskustva s tim...ja se prvi put susrecem i uhvatio me strah, dali može doći do prijevremenog poroda ili može li bebi šta biti, nisam ništa pitala, samo mi je rekla da je to visokorizicna trudnoca i da se moram pridržavati svega i da ih moram slušati, naravno to se podrazumijeva...pitat ću i dijabetologa a dok ne odem tamo recite ako koja ima iskustva s tim da se malo umirim 😔
Drage zene, ja sam u jesenskim bebama 2023,ali tamo nas je malo pa nemam koga pitati.
Upravo sam dosla s prvog pregleda, 6.tt
Kaze doktorica da imam cistu od 40mm na lijevom jajniku i da cu je morati operisati odmah poslije poroda. Isprepadala me, napravila izraz lica kao da, ne daj Boze, imam rak.
Ako koja ista zna o ovome i moze li mi stetiti trudnoci, da mi kaze. Ja od soka nisam nista dalje nju pitala niti je ona puno objasnjavala, iako sam papreno pregled platila.
Pomagajte
Sa tim cistama u trudnoci se nikad ne zna. Realno moze puci, moze se spontano povuci, moze stajati tako do kraja, to se ne moze predvidjeti. Zavisno i kakva je cista dobrucudna ili ova druga…najvaznije je redovno pratiti stanje ali to se moze operisati ako bude bilo potrebe i tokom trudnoce…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Mia ja sam prije par dana uspjela naći otkucaje a tražila sam od 9.tjedna
Cure ja sam danas bila na kontroli i šećer mi je 6.0 kaže gin.da je trudnicki dijabetes i moram dijabetologu…jel ima koja iskustva s tim…ja se prvi put susrecem i uhvatio me strah, dali može doći do prijevremenog poroda ili može li bebi šta biti, nisam ništa pitala, samo mi je rekla da je to visokorizicna trudnoca i da se moram pridržavati svega i da ih moram slušati, naravno to se podrazumijeva…pitat ću i dijabetologa a dok ne odem tamo recite ako koja ima iskustva s tim da se malo umirim 😔
Nema iskustva ali zena od brata je to imala, povecan secer nikako nije dobar za razvoj medjutim tvoj nivo nije strasan, to se da lako drzati pod kontrolom, vjerovatno ces dobiti poseban rezim ishrane kojeg se stvarno moras striktno pridrzavati jer ti secer moze povuci pritisak, pritisak eklampsiju i milion sranja. Svakako nije bezazleno, vecina trudnica iznese trudnocu do kraja bez vecih problema s tim da ocekujes mozda malkice krupniju bebu, pa mozda i carski na kraju. No, to je jos daleko, sad u ovom periodu pripazi na hranu, i kupi onaj uredjaj sto mjeri secer iz prsta tako da mozes pratiti. Znam da nije utjeha ali s obzirom kako secer moze biti opasan nije ni pametno da se previse opustis, bolje biti realan na tlu da si svjesna rizika…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Memi bude ti on sve rekao, čini mi se da dobiješ poseban plan prehrane. Jedino ako si dan prije puno jela i slatko i kasno moguće da nalaz nije zbog toga ok.
A meni je upravo isto došao nalaz pa sam htjela pitati što kad je glukoza niska, 4.1? To se nadam da nije problem, jer meni je ujutro jako slabo kada ništa ne jedem i ne popijem..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji