Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Butterfly00
    09. Siječanj 2023. 15:20

Jelušićkaa hahaha, imam ih i ja jedno 20ak komada. Nek se nađu 😆😆
    Ja baš jedva čekam da me ovo sve više popusti, a imam osjećaj što više čekam da mi se simptomi pogoršavaju..

E i da, mogle smo onu listu napraviti s terminima 😁😁 netko tko je duže na forumu tu i pozna više članova pa da se znamo orijentirati, naravno ako ste za 🙂🙂🙂

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

bambi27zg
    09. Siječanj 2023. 16:02

thinkpurple

Mia 11.dan u nedjelju navecer su poslali, 12 dana ako racunam i dan vadenja krvi. Ali je izmedu bila i nova godina i tri kralja. Pise u nalazu da su tek 3.1.zaprimili uzorak.
    .
    Haha smijesno mi je kako sve imamo zenska imena a na forumu sami decki potvrdeni 🙈🙈
    .
    Mene sad popodne oprale takve mucnine da neznam od kud sad pak to… vec vise dana sam bila fakat ok i mislila sam da je gotovo s mucninama. Ocito nije gotovo dok nije gotovo 😵‍💫

Nemoj se prerano poveseliti, 🤢 osjeti to 😃 
    Mene jutros u 5 probudio 🚽 i onda bas gadna mucnina dok nisam mrknula par 🥝 😃

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Karamela22
    09. Siječanj 2023. 16:04

Cure imam pitanje. 
    Gin me poslala vaditi krv i dat urin. I po njenom nalaz urina je katastrofalan (konkretno eritrociti i leukociti)
    Nakon toga me šalje na urinokulturu koja je super. I na tome je stalo. Se koja susrela s tim? 🙈 Da zanemarim ili da tražim da ponovimo urin. Prva trudnoća. Ne znam šta ne normalno a šta nije. 

Pahuljka
    09. Siječanj 2023. 16:28

Butterfly00

Jelušićkaa hahaha, imam ih i ja jedno 20ak komada. Nek se nađu 😆😆
    Ja baš jedva čekam da me ovo sve više popusti, a imam osjećaj što više čekam da mi se simptomi pogoršavaju..

E i da, mogle smo onu listu napraviti s terminima 😁😁 netko tko je duže na forumu tu i pozna više članova pa da se znamo orijentirati, naravno ako ste za 🙂🙂🙂

Da mogle smo, doduse vec se jednom potezala ista tema, ali je na tome i ostalo. Evo ako neko ima iskustva s tim listama i vremena naravno bilo bi lijepo vidjeti nas sve na jednoj listi 😎

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• cordis00
    09. Siječanj 2023. 16:34

Bolovi kao menstrualni grcevi su normali, to se samo maternica siri, ja sam ih imala dosta dugo prvu trudnocu plus iscjedak i stalno letala na wc provjerit dal sam prokrvarila. Imam ih i sada.
    A sta se tice mucnina, imala sam ih prvu trudnocu do 12 tjedna 24/7 pa su se smanjile i sa 14 tj prosle. Jedva cekam. Najgore od svega sta mi pase samo suha hrana i bude mi nesto lakse kad jedem. Tako sam fino 10 kila dobila do valjda 20. tjedna trudnoce, bit ce isto i ovu. Al necu se sekirat, jer sam s tih 10 isla i rodit, bila na istoj kilazi cili ostatak trudnoce.

Ja sam se pocela mazat cisto zbog suhoce koze iako nemam trbuh od bebe nego od nadutosti i stolice 🤣. I te 3 kile sta sam natovarila vec. I to jedva cekam da splasne. Proslu trudnocu mi se trbuh kao trudnicki poceo nazirati tek negdje sa mozda 25 tjedana, nitko nije vjerovao da sam trudna. Ovu cu bit ogromna vec vidim😅😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

SAYuRI
    09. Siječanj 2023. 17:23

Karamela22

Cure imam pitanje.
    Gin me poslala vaditi krv i dat urin. I po njenom nalaz urina je katastrofalan (konkretno eritrociti i leukociti)
    Nakon toga me šalje na urinokulturu koja je super. I na tome je stalo. Se koja susrela s tim? 🙈 Da zanemarim ili da tražim da ponovimo urin. Prva trudnoća. Ne znam šta ne normalno a šta nije.

Zanemari, prvi nalaz urina vjerovatno kontaminat..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

jen_dva
    09. Siječanj 2023. 17:46

Karamela22

Cure imam pitanje.

Tako je i meni bilo, zakljucak bio da je urin koji sam predala na analizu bio kontaminiran. Za svaki slucaj me slala opet na urino za mjesec dana, opet uredno. Krvna slika je bila u redu.
    Uglavnom mislim da nemas razloga za brigu

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

jen_dva
    09. Siječanj 2023. 17:54

cordis00

Bolovi kao menstrualni grcevi su normali, to se samo maternica siri, ja sam ih imala dosta dugo prvu trudnocu plus iscjedak i stalno letala na wc provjerit dal sam prokrvarila. Imam ih i sada.

Ma da, ja sam se samo uspanicalira jer evo tjednima nikakvi grcevi i samo jucer odjednom udru. Danas opet nista, tako da sam odlucila ne zvat nikoga, redovni termin je ionako za par dana

A sto se mazanja tice, pocastila sam se mustelom pa se trackam svaki dan (iako se trbuh tek krenuo nazirat, al eto neka kremice)

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Lemon
    09. Siječanj 2023. 17:57

Thinkpurple super za dobar nalaz i dobrodošla još jedna curka 😊
    Meni je isto lakše što je žensko jer ima više imena, muško ni jedno nisam nikad imala. 
    Što se tiče bolova meni je gin rekao da je sve to normalno jer se sve rasteže, ali zadnja dva dana kada se ustanem tako neki pritisak sa desne strane da me to sve pokoci i odmah moram sjesti da prođe. Moram ga pitati što je to. Glavobolja danas od jutra, a ne smijem ići spavati jer onda ne mogu po noći, sto muka,  ali neka ih 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jelušićkaa
    09. Siječanj 2023. 18:08

Ugledala sam par tamnih mrlja na ulošku.. Oduzela sam se nema čak krvi ni kod brisanja samo onako par točkica na ulošku. Zvala sam dr rekla mi opet u petak UZV i povećala utrogestan na 4 dnevno. Da li je moguće da mi je to od pregleda? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.