Žene moje, ja cijelu noć povraćala! Do sad bih povratila ujutro uglavnom ako ne pojedem odmah, a ovo sad 🤦🏼♀️
Netko je pitao kako smo psihički sa simptomima - nikako! Znam da će proći, prošla sam to već ali dok traje, teško je. Jako sam loše volje, nemam snage razgovarati. Muž kad dođe navečer s posla uopće ga ne mogu slušati što priča. Toliko mi je uvijek muka navečer da smo trebam tišinu i mrak.
Još ne osjetim pokrete, ali mislila sam da ni neću do tamo 20tog tjedna barem. Pogotovo jer je prva trudnoća. Baš ste me razveselile da je ipak moguće ranije. Jedva čekam. Čak i da budu crijeva nije me briga
Glavobolju sam imala cca 2 tjedna uzastopno, sada me napokon popustilo. Znam kako vam je... još kad na poslu moram funkcionirati, a samo bi ležala u mraku
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jutro cure,
Meni su u prvoj trudnoci mucnine prosle kao u prirucniku, u 12 tom tjednu.. ovu su trajale otrpilike do 15 og, ali prosle su, izdržite još malo..
Inače mene je duphaston ubijao, što u prvoj trudnoči mi nije smetao...i ja bih se htjela malo ivdje zadrzati na psihickom stanju jer smatram da je jako vazno, a premalo se prica o njemu.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Upute za staviti dolje sličicu:
1. Odite na https://www.tickerfactory.com/
2. Izaberite "Pregnancy"
3. Ponudit će vam se "ruler" (slobodno to prevdim kao ravnalo): Odaberite koji vam se sviđa i gore desno klik na NEXT
4. Sljedeće birate "Slider", odnosno lika koji će se pomicati na ravnalu kako vrijeme odmiče, zatim NEXT
5. u "Due date" stavite termin poroda i SAVE
6. Kopirate BBCode u potpis. Potpis ćete naći na vlastitom profilu lijevo. Taj zalijepljeni kod će se prikazati kao sličica. Ako taj BBCode nije prihvaćen probajte s druga 2 ponuđena, ali mislim da neće bit problema.
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Upute za staviti dolje sličicu:
1. Odite nahttps://www.tickerfactory.com/
2. Izaberite "Pregnancy"
3. Ponudit će vam se "ruler" (slobodno to prevdim kao ravnalo): Odaberite koji vam se sviđa i gore desno klik na NEXT
4. Sljedeće birate "Slider", odnosno lika koji će se pomicati na ravnalu kako vrijeme odmiče, zatim NEXT
5. u "Due date" stavite termin poroda i SAVE
6. Kopirate BBCode u potpis. Potpis ćete naći na vlastitom profilu lijevo. Taj zalijepljeni kod će se prikazati kao sličica. Ako taj BBCode nije prihvaćen probajte s druga 2 ponuđena, ali mislim da neće bit problema.
Uspjela 💪🏼
Hvala ti ❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ja sam još nekako kao da se ništa ne događa i već par dana osjetim grizodušje zbog toga. Mislim trudnoća koju skoro pune tri godine iščekujemo i umjesto da sam u sedmom nebu ja nekako još uvijek ko da se nekom drugom događa. Muž priča s bebom, razmišlja kako će izgledati i mazi trbuh, a ja ko da još nisam osvijestila da se stvarno događa... Možda zbog izostanka simptoma, nadam se da će se to promijeniti kad osjetim pokrete. Pazim na sebe i hranu/piće, nikad nisam pušila aktivno, ali sada čak ni rekreativno ne zapalim, ma sve OK. Al nikako da krenem osjećat ono blaženstvo na koje sam računala. Kad se već osjećam super da uživam kako treba možda nakon pregleda u četvrtak, nadam se hehehe
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Meni je ovo trudnoca poslije spontanog i moram priznati da sam ugodno iznenadena sama sobom 🙈 Narocito jer sam control freak, a i sam doktor koji me vodi je ostao iznenaden koliko sam opustena u svemu. Nekako sam si poslozila u glavi prije postupka: on je tu da bude pametan, ja da budem lijepa - i prepustila sam mu se.
Misla sam da cu vise panicariti, ali nekako sam si i pre opustena 😅 Ako zaboli - siri se maternice, ligamenti; ako je mucnina - razvija se posteljica - ugl sve si nekako racionalno pojasnim. Nemam strah od pojave krvi poslije 🚽 sto me pratilo jos mjesecima poslije spontanog.
Sto se tice osjecaja, nemam jos da sam trudna. I muz i ja smo “suzdrzani” u iskazivanju; nije da nismo sretni i cekali smo to ohoho, nego se nekako ne usudimo veseliti da ne krene nesto po zlu (iako je do sada sve ok, kuc kuc da ne ureknemo). Slusam si tijelo i po tome se ravnam (hrana, odmor i slicno).
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jutro 🙃 Kod nas je napokon predivno sunce, danima je bila magla i kiša, tmurno. Danas je kao proljeće ☀️
Ja sam za liste ako se netko želi uhvatiti s tim, mislim da je lakše pratiti, može se i ubaciti i kad su nam aktualni pregledi.
Što se tiče glave, ja se ne mogu nikako opustiti. Stalno sam u nekom propitkivanju i panici iako se pokušavam maksimalno opustiti. Mislim da dok ne uđem u te sigurnije tjedne i ne riješim se hematoma će tako i biti jer me stalno strah jel sve u redu. Jedva čekam da mogu koristiti baby watcher, mislim sa će to doprinijeti mirnoći. Kad ste vi uspjele pronaći otkucaje, tek od 14 tjedna? Mislila sam idući tjedan krenuti u potragu za uređajem pa nek stoji 😅
Jagoda stvarno ne znam za cistu, nisam je imala. Nadam se da nije ništa strašno 🤞
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
A moji ludi snovi se nastavljaju 😅 znači ovu noć sam prvo sanjala da mi je ispao cijeli zub i to je tako realno bilo, grozno nešto.
Onda sam sanjala da me mama natjerala da idem s njima na obiteljski ručak te zbog toga nisam mogla učiti za ispit iz talijanskog j. Kao da sam opet klinka 😆
I onda zadnje da su mi narasle velike crne dlake po nosu.
Ne razumijem od kud mi ideje za sve ovo hahha
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav 🙂🙂 hvala Bogu da imam vas, bude mi lakše kad znam da se mogu požaliti.
U prvoj trudnoći sam isto imala svakakve simptome ali ne znam da me ovoliko ubijalo psihički. Druga trudnoća je bila kaotična od početka ali sam nekako jako brzo dosla sebi nakon spontanog. Sad ne znam sta se događa, sve je u redu hvala Bogu s trudnoćom i sa mnom. Valjda me pere i činjenica da imam dijete koje traži naravno svoje a ja kao da sam netko drugi, ne prepoznajem se. Na momente sam presretna a nekad me tako nekako uhvati neki strah neobjašnjivi, pogotovo kad sam solo s malom doma 🤷♀️ valjda to je povezano sa spontanim, pa me strah da mi se neće nešto dogoditi kad smo same il sta već znam. 🤷♀️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji