E da da, tako je i nama. Imamo par imena za decka koja nam se sviđaju ali su "zauzeta" i drugo nista... isto imam problem jer povezujem imena s ljudima koje poznam ili sam poznavala i to je zivi uzas 🙈
Kad ste se pocele mazati s tim kremama? Ja sam mislila vec kupiti nesto jer su grudi bas velike i zateze me koza na njima pa ne zelim da popucaju iako imam malo strija od prije.. a trbuh? Kad krene rasti ili prije?
I dajte jos ako znate za te besplatne stvari za trudnice, ja nisam znala da to uopce postoji.
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Kad smo već kod imena meni se oduvijek Valerija sviđalo ako bude curica sigurno se se zvati tako❤️🌺
Moj UZV sa 5+6 https://ibb.co/F4vzcCP
Gripa hara ne daju mi antibiotik neznam kako cu preživjeti sa ovim temperaturama i upalom grla. 😭
Zaboravi napisati da ja ne vidim ništa 😂😂 valjda će se ukazat za koji tjedan
Zaboravi napisati da ja ne vidim ništa 😂😂 valjda će se ukazat za koji tjedan
Ovo malo kao “crna rupa” - to je GM/ZV, embrij je jos premalen da se vidi, meni se na 5+6 nazirala neka sjena/fleka i tako je i napisao (za embrij).
Na onom sljedecem (cca 10.tjedan) se vidi “bebac” oblik i stane u kadar 😉
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Kad smo već kod imena meni se oduvijek Valerija sviđalo ako bude curica sigurno se se zvati tako❤️🌺
Moj UZV sa 5+6https://ibb.co/F4vzcCP
Gripa hara ne daju mi antibiotik neznam kako cu preživjeti sa ovim temperaturama i upalom grla. 😭
I mene je prisastavilo i to bas u momentu kad su mucnine bile na max i kad sam ostala u bolnici. Bila sam im tako bolesna s temp, grloboljom i kasljem bukvalno na oku i niti jednom nista nisu dali. Osim prirodnih pastila za grlo koje su ionako ocajne bile. Kad sam imala temp do 38C otvarali su prozor, ili sam se tusirala, a za kasalj samo caj, med i limun, koji btw ni nisam mogla piti jer sam povracala. Sve u svemu oporavak je trajao dosta duze nego inace, duze od 2 sedmice, ali eto uspjela sam skoro pa bez iceg. Caj mi je bio uspjeh ako popijem. Tako da moze se, proci ce, nista ne brini. 🤞🏼 Osim ako bi temp bila veca od 38 C mozes uzeti paracetamol, ukupna dozvoljena dnevna doza je 1500mg tj 3x dnevno po 500mg.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Bambi ma da vjerovatno ima još prostora da naraste mrvica mala ❤️
Pahuljka stvarno je patnja užas živi budući da je išla preko 38 temperatura rekli su mi voltaren čepići.
Thinkpurple sljedeći tjedan je rekla d a ponovo dođem trebala bi i betu izvaditi Al nemogu makwt od slabosti pa će to malo Sačekat. Vjerujem da bi se za tjedan do dva trebalo nešto nazirati.
ThinkPurple čestitam, baš mi je drago da je curka i da je sve u redu 😍
Sayuri jaoooj,Sarajevski ćevaapi 🥰. Uvijek jedva čekamo godišnji pa kad se dočepamo Bosne uvijek se vratimo koju kilu teži 🤣🤣😆😆
Jelušićkaa eto vidis sve je u redu. Malena mrva će sljedeći tjedan bit bolje vidljiva,vidit ćeš❤️
A što se tiče imena, u prvoj smo T odmah imali ime za curicu, a ovog puta imamo za dečka pa sad budemo vidjeli 🤣 iako ja sve više naginjem opet curki,ali eto vidit ćemo za koji tjedan.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
ThinkPurple čestitam, baš mi je drago da je curka i da je sve u redu 😍
Sayuri jaoooj,Sarajevski ćevaapi 🥰. Uvijek jedva čekamo godišnji pa kad se dočepamo Bosne uvijek se vratimo koju kilu teži 🤣🤣😆😆
Jelušićkaa eto vidis sve je u redu. Malena mrva će sljedeći tjedan bit bolje vidljiva,vidit ćeš❤️
A što se tiče imena, u prvoj smo T odmah imali ime za curicu, a ovog puta imamo za dečka pa sad budemo vidjeli 🤣 iako ja sve više naginjem opet curki,ali eto vidit ćemo za koji tjedan.
Da da and guess what stiglo 50 komada lh trakica sa ebaya 😂
Thinkpurple čestitaaam na curki i urednom nalazu. Vjerujem da ti je sada lakše. Nakon koliko dana ti je na kraju došao nalaz?
Hahaha Sayuri sad sam ogladnila od pomisli na čevape 😆
Jelušićka ma to je sve ok za te dane. Nekome se ranije vidi na uzv, nekome kasnije, tako i za srčeko. Sve zavisi o danu implantacije, a bome i o kvaliteti uzv.
Mi isto imamo popis još od ranije za curicu, a za dečka ništa. Voljeli bi curicu, ali ja baš imam neki osjećaj da je dečkić 😆 Baš me zanima jel dobro mislim 🙃
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Čestitke na dobrim pregledima i rezultatima testa!
Cure bez simptoma - uživajte!! :)
Meni i dalje muka cijeli dan, nije mi muka samo kad jedem, pa jedem stalno, doslovno već oko 10 sati ujutro jedem ručak, i onda ga jedem svakih sat vremena, pa sendviče pa svašta nešto…. Čekam kad će više proći jer ću poluditi. Sutra sam tocno 10 tt
Tako je i meni bilo do pred par dana. Gladna 24h i nikako se najest, sad se malo smirilo. Nadam se da će tako i ostati jer ovo je bilo grozno 😆
Mi smo točno u dan trudne 🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji