Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    09. Siječanj 2023. 12:48

E da da, tako je i nama. Imamo par imena za decka koja nam se sviđaju ali su "zauzeta" i drugo nista... isto imam problem jer povezujem imena s ljudima koje poznam ili sam poznavala i to je zivi uzas 🙈
    Kad ste se pocele mazati s tim kremama? Ja sam mislila vec kupiti nesto jer su grudi bas velike i zateze me koza na njima pa ne zelim da popucaju iako imam malo strija od prije.. a trbuh? Kad krene rasti ili prije? 
    I dajte jos ako znate za te besplatne stvari za trudnice, ja nisam znala da to uopce postoji. 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Jelušićkaa
    09. Siječanj 2023. 12:54

Kad smo već kod imena meni se oduvijek Valerija sviđalo ako bude curica sigurno se se zvati tako❤️🌺
    Moj UZV sa 5+6 https://ibb.co/F4vzcCP
    Gripa hara ne daju mi antibiotik neznam kako cu preživjeti sa ovim temperaturama i upalom grla. 😭

Jelušićkaa
    09. Siječanj 2023. 12:54

Zaboravi napisati da ja ne vidim ništa 😂😂 valjda će se ukazat za koji tjedan 

bambi27zg
    09. Siječanj 2023. 13:08

Jelušićkaa

Zaboravi napisati da ja ne vidim ništa 😂😂 valjda će se ukazat za koji tjedan

Ovo malo kao “crna rupa” - to je GM/ZV, embrij je jos premalen da se vidi, meni se na 5+6 nazirala neka sjena/fleka i tako je i napisao (za embrij). 
    Na onom sljedecem (cca 10.tjedan) se vidi “bebac” oblik i stane u kadar 😉 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Pahuljka
    09. Siječanj 2023. 13:15

Jelušićkaa

Kad smo već kod imena meni se oduvijek Valerija sviđalo ako bude curica sigurno se se zvati tako❤️🌺
    Moj UZV sa 5+6https://ibb.co/F4vzcCP
    Gripa hara ne daju mi antibiotik neznam kako cu preživjeti sa ovim temperaturama i upalom grla. 😭

I mene je prisastavilo i to bas u momentu kad su mucnine bile na max i kad sam ostala u bolnici. Bila sam im tako bolesna s temp, grloboljom i kasljem bukvalno na oku i niti jednom nista nisu dali. Osim prirodnih pastila za grlo koje su ionako ocajne bile. Kad sam imala temp do 38C otvarali su prozor, ili sam se tusirala, a za kasalj samo caj, med i limun, koji btw ni nisam mogla piti jer sam povracala. Sve u svemu oporavak je trajao dosta duze nego inace, duze od 2 sedmice, ali eto uspjela sam skoro pa bez iceg. Caj mi je bio uspjeh ako popijem. Tako da moze se, proci ce, nista ne brini. 🤞🏼 Osim ako bi temp bila veca od 38 C mozes uzeti paracetamol, ukupna dozvoljena dnevna doza je 1500mg tj 3x dnevno po 500mg.

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Jelušićkaa
    09. Siječanj 2023. 13:39

Bambi ma da vjerovatno ima još prostora da naraste mrvica mala ❤️
    Pahuljka stvarno je patnja užas živi budući da je išla preko 38 temperatura rekli su mi voltaren čepići. 
    Thinkpurple sljedeći tjedan je rekla d a ponovo dođem trebala bi i betu izvaditi Al nemogu makwt od slabosti pa će to malo Sačekat. Vjerujem da bi se za tjedan do dva trebalo  nešto nazirati. 

Butterfly00
    09. Siječanj 2023. 14:12

ThinkPurple čestitam, baš mi je drago da je curka i da je sve u redu 😍
    Sayuri jaoooj,Sarajevski ćevaapi 🥰. Uvijek jedva čekamo godišnji pa kad se dočepamo Bosne uvijek se vratimo koju kilu teži 🤣🤣😆😆  
    Jelušićkaa eto vidis sve je u redu. Malena mrva će sljedeći tjedan bit bolje vidljiva,vidit ćeš❤️

A što se tiče imena, u prvoj smo T odmah imali ime za curicu, a ovog puta imamo za dečka pa sad budemo vidjeli 🤣 iako ja sve više naginjem opet curki,ali eto vidit ćemo za koji tjedan. 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Jelušićkaa
    09. Siječanj 2023. 14:28

Butterfly00

ThinkPurple čestitam, baš mi je drago da je curka i da je sve u redu 😍
    Sayuri jaoooj,Sarajevski ćevaapi 🥰. Uvijek jedva čekamo godišnji pa kad se dočepamo Bosne uvijek se vratimo koju kilu teži 🤣🤣😆😆
    Jelušićkaa eto vidis sve je u redu. Malena mrva će sljedeći tjedan bit bolje vidljiva,vidit ćeš❤️

A što se tiče imena, u prvoj smo T odmah imali ime za curicu, a ovog puta imamo za dečka pa sad budemo vidjeli 🤣 iako ja sve više naginjem opet curki,ali eto vidit ćemo za koji tjedan.

Da da and guess what stiglo 50 komada lh trakica sa ebaya 😂

Mia2023
    09. Siječanj 2023. 14:52

Thinkpurple čestitaaam na curki i urednom nalazu. Vjerujem da ti je sada lakše. Nakon koliko dana ti je na kraju došao nalaz?
    Hahaha Sayuri sad sam ogladnila od pomisli na čevape 😆
    Jelušićka ma to je sve ok za te dane. Nekome se ranije vidi na uzv, nekome kasnije, tako i za srčeko. Sve zavisi o danu implantacije, a bome i o kvaliteti uzv.
    Mi isto imamo popis još od ranije za curicu, a za dečka ništa. Voljeli bi curicu, ali ja baš imam neki osjećaj da je dečkić 😆 Baš me zanima jel dobro mislim 🙃

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    09. Siječanj 2023. 14:54

MareiKate

Čestitke na dobrim pregledima i rezultatima testa!
    Cure bez simptoma - uživajte!! :)
    Meni i dalje muka cijeli dan, nije mi muka samo kad jedem, pa jedem stalno, doslovno već oko 10 sati ujutro jedem ručak, i onda ga jedem svakih sat vremena, pa sendviče pa svašta nešto…. Čekam kad će više proći jer ću poluditi. Sutra sam tocno 10 tt

Tako je i meni bilo do pred par dana. Gladna 24h i nikako se najest, sad se malo smirilo. Nadam se da će tako i ostati jer ovo je bilo grozno 😆
    Mi smo točno u dan trudne 🤗

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.