Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    10. Siječanj 2023. 17:52

Niko me nije pitao, ali ko ima mucnine nek ne jede kiseli kupus. Ne pitajte kako znam. Preselila sam se u toalet 🤢

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    10. Siječanj 2023. 18:02

Pahuljka

Niko me nije pitao, ali ko ima mucnine nek ne jede kiseli kupus. Ne pitajte kako znam. Preselila sam se u toalet 🤢

Aahahahahaha….😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MareiKate
    10. Siječanj 2023. 18:07

Pahuljka

Joj pahuljka danas si mi cijeli dan u mislima jer ni ja ne prestajem povraćati. Doslovno ništa ne mogu zadržati. I sjetila sam se nečijeg savjeta ovdje sa foruma da jedem mekano da lakše povraćam 😅 prijepodne sam pojela jabuku, umalo se nisam ugušila dok sam ju povraćala 🤦🏼‍♀️

Vanilla Diva
    10. Siječanj 2023. 18:17

Cure ja isla vaditi danas krv pa cekam rezultate. Sinoc sam isto kasnije vecerala pa se nadam da mi secer nece biti povisen zbog toga, ali nesto lagano. Pitale ste kako se osjecamo psihicki... pa meni ja sam zapravo okej, iako sam za vikend imala neki cudan pritisak u prsima i osjecaj da ne mogu udahnuti do kraja. Za to su mi prije rekli da je anksioznost s kojom sam se borila dosta pa se nadam se mi se nece vratiti sad u trudnoci. I iskreno, u strahu sam. Meni su se kad sam usla u 8.tjedan nekako smanjili simptomi i to me bas jako uplasilo. Recimo sad su mi mucnine puno blaze nego 5. i 6.tjedan, imam vise apetita iako sam i dalje kao krepana macka, ne mogu nikud, samo bi spavala, dakle energija nula i glavobolje koje se pojave od nikud pa prođu pa opet dođu i tako. Cekam iduci pregled da se uvjerim da je sve ok, onda cu se dogovoriti za nifty pa valjda nakon svega toga malo odahnem. Jos nikome nismo rekli da sam trudna pa mi je iz tog razloga jako nestvrano...

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Iskra💞
    10. Siječanj 2023. 18:48

Pozzz žene,volila bi čuti i vaše mišljenje,uglavnom bila sam na pregledu danas 13+2 tt dr.je mjerio nuhalni nabor i nosnu kost kaže sve u redu. Potvrđuje 96% točnost a ona 3% preostala jedino može potvrdit neki prenatalni test.
    Imala sam Fet 2.11-og  ebrij je iz 2019god ( smrzlić ),2020 sam rodila dečkića urednog razvoja.
    I sad da li ima prostora da se dvoumim za neki od prenatalnih testova ili ne? 
    Unaprid hvala na odgovoru 😘😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• cordis00
    10. Siječanj 2023. 19:19

Meni je isto plan upisati malu u vrtic kad se rodi beba, da se svi malo priviknemo kroz 8.mj pa u 9.mj na uhodavanje, makar na pola dana, jos cu vidjeti, sada je jos sa mnom jer ima dosta nutritivnih alergija i poseban jelovnik, ali necu moci sama s njih dvije, a i ona ce imati tad vec skoro 2 godine i trebaju joj vrsnjaci. Meni je super kad mi sestra i bake dodu u posjet ili mi odemo doli, mala ih obozava i oni se bas bave s njom, izlaze vani i tako, ali svjesna sam da to ne bi bilo bas tako da zivimo blizu, ipak i oni imaju svoje obaveze i nije sve tako idealno za stalno kao kad dodes na par dana.  Al opet, bilo bi lijepo da nekad ulete makar recimo 2x mjesecno navecer ako bi ja i muz otisli negdje nasamo. Al tako je kako je, opet je lijepo imat i neki svoj mir bez petljanja. Najgore je u biti imati te lose obiteljske odnose, ovako kad je svak na svome, nitko se nikome ne petlja i par dana se svatko moze pretrpiti 😁. 

Meni su isto cure s faxa s bebama svaka otisle nazad u svoje mjesto, cure bez beba opet zive svoj zivot, vidimo se tu i tamo, ali to je drugi dir. I tesko je nekad objasnit zasto si umoran i ne da ti se izlazit do ne znam koje ure, pogotovo trudan😅. Ima nas par cura iz srednje sta smo skupa dosle studirati u Zg i druzimo se i dalje, samo jedna ima djecu, ali se isto odselila u okolicu Zg-a tako da u biti nemamo puno djecje ekipice .  Nadam se kad krene mala u vrtic da ce joj biti zabavno s vrsnjacima.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

SAYuRI
    10. Siječanj 2023. 19:45

Iskra💞

Pozzz žene,volila bi čuti i vaše mišljenje,uglavnom bila sam na pregledu danas 13+2 tt dr.je mjerio nuhalni nabor i nosnu kost kaže sve u redu. Potvrđuje 96% točnost a ona 3% preostala jedino može potvrdit neki prenatalni test.
    Imala sam Fet 2.11-og ebrij je iz 2019god ( smrzlić ),2020 sam rodila dečkića urednog razvoja.

Pozz, ta 3% ti ne moze dati prenetalni test jer i njegova tacnost oko 90%. Jedino sto ti moze dati 99% tacnost je amniocenteza..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Iskra💞
    10. Siječanj 2023. 20:12

SAYuRI

Iskra💞

Imala sam Fet 2.11-og ebrij je iz 2019god ( smrzlić ),2020 sam rodila dečkića urednog razvoja.

Pozz, ta 3% ti ne moze dati prenetalni test jer i njegova tacnost oko 90%. Jedino sto ti moze dati 99% tacnost je amniocenteza..

Aha da da nisam to znala,baš ti hvala na odg.🤗

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

MomM.94
    10. Siječanj 2023. 20:15

Pozdrav cure, ja danas sam 5+4. Vise spadam pod jesenske bebe ali da vas pitam. Trebala bi nekog privatnog ginekologa kod kojeg bi vodila trudnocu. Prosle godine u 2.mjesecu sam imala rupturu maternice u 22.tt, i izgubila bebu. 😇
    Sad bi isla nekam privatno, i da netko stvarno brine o mojoj trudnocu. Okolica Zagreba. Pa ako imate za preporuciti koga javite. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

SAYuRI
    10. Siječanj 2023. 20:19

Iskra💞

SAYuRI

Iskra💞

Aha da da nisam to znala,baš ti hvala na odg.🤗

Ja ti savjetujem da svakako uradis prenatalni test, jer Down nije jedini sindrom, a nuhalni i nosna kost je parametar samo za Down. Postoji jos njih, iako rjedji….ako ti dodje uredan onda je to to nemas sta da mislis vise, jer nema lazno negativan Nipt samo lazno pozitivan, batem evo ja jos nisam cula da je neko imao low risk a rodilo dijete sa anomalijom ili sindromom..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.