Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    07. Siječanj 2023. 10:56

Bok curke, evo ja samo da javim - mi cekamo decka 

Mia2023
    07. Siječanj 2023. 11:28

Jutro 🙃
    Ja isto nisam ništa spavala, zaspala sam tek oko ponoć i budna sam već bila u 4 i više nikakoo zaspat. Kao zombi hodam po stanu. 
    Ajme Sayuri ti već razmišljaš o 4., ja još nemam ni prvo 😂 Muž i ja isto oduvijek pričamo da bi nam idealno bilo troje, ali vidjet ćemo kako ćemo se snaći i sa jednim prvo 😆
    Ja sam jučer malo smeđarila ponovo, valjda se hematom čisti. Nije bilo ništa puno niti sviježe krvi pa nisam nigdje ni otišla, mislila sam na hitnu ako baš krene krv, ali srećom nije.
    Gledala sam malo te baby watchere i planiram si to uzeti jer mislim da ću biti puuuno mirnija kad čujem srčeko jer uz ovaj hematom nikad mira. Samo se moram još malo strpiti jer se još na njemu ne bi ništa čulo. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    07. Siječanj 2023. 11:29

AM13

Bok curke, evo ja samo da javim - mi cekamo decka

Čestitaaaam. Stvarno dečki vode uvjerljivo za sada 😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• anasplutona
    07. Siječanj 2023. 11:32

Hvala Luna1406 i hvala Ružica, sad sam se bas smirila 💜

miniii20
    07. Siječanj 2023. 11:33

Hej cure, pa da samo kratko pitam i vas tu.. jeli neka od vas prije plusica imala bol u donjem dijelu stomaka skroz lagano zatezanje kao prem M. 
    Za sve simptome je prerano, svakako mi se to događa zadnja 3 dana a trebam ili netrebam je dobit tek 16og. 
    Sretno svim mamama i ljetnim bebama. ❤️

Lemon
    07. Siječanj 2023. 12:38

thinkpurple

Lemon

Jesi probala ići ponovno registrirati uzorak? Tako sam ja pa mi se pojavilo da je uzorak zaprimljen. Nalaz sam na mail dobila dva dana ranije nego se tamo prikazao pa eto da znaš

Jesam i pise da ne postoji uzorak pod tim kodom.
    🙄 ma cekam do srijede, onda ce bit 14 dana pa cu zvat i pitat ako nitko nista ne javi.
    Btw koji spol je kod vas? Cekala si muza da skupa otvorite 🙈
    Afrodita sta si ti dalje dogovorila? Jesi imala pregled?
    Miracle meni jos dan danas dolaze paketici od hippa, la roche posay, jgl, itd sta sam se bila registrirala 🙈

Stiže nam curica 🩷 Nisam imala želja, ali baš sam osjećala da je cura 
    Nadam se da će ti nalaz doći što prije, izludi to čekanje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    07. Siječanj 2023. 12:42

Afrodita06

Vjerojatno hoćemo. Imam još koji dan za odlučiti pa ću vidjeti. Mislim da će me više kopati to do poroda nego da sad obavim amnio pa znamo na čemu 

Hoćeš na Sv.Duhu raditi amnio u njegovoj ambulanti? Ja sam tamo radila kada sam već znala da nije dobro pa smo išli na to samo da mogu dodatne pretrage raditi iz plodne vode. Nije strašno, najteže je biti mirna, ali stvarno kratko traje i ja nisam poslije imala bolove, samo taj dan sam malo nešto osjetila.  Samo da ti prođe sve u redu 🙏

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Afrodita06
    07. Siječanj 2023. 12:54

Lemon

Afrodita06

Vjerojatno hoćemo. Imam još koji dan za odlučiti pa ću vidjeti. Mislim da će me više kopati to do poroda nego da sad obavim amnio pa znamo na čemu

Hoćeš na Sv.Duhu raditi amnio u njegovoj ambulanti? Ja sam tamo radila kada sam već znala da nije dobro pa smo išli na to samo da mogu dodatne pretrage raditi iz plodne vode. Nije strašno, najteže je biti mirna, ali stvarno kratko traje i ja nisam poslije imala bolove, samo taj dan sam malo nešto osjetila. Samo da ti prođe sve u redu 🙏

Da, na Sv. Duhu. Nadam se da će sve biti ok. Puno sam opuštenija sada kad je i on potvrdio da na uzv ne vidi ništa zabrinjavajuće i da sve izgleda ok. Ali do amnio ću se tresti ponovno kao šibica. 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• mainchick11
    07. Siječanj 2023. 13:27

Hello, Dr. OZ Odin, I want to thank you for the love spell you did for me. My boyfriend is back to me after using your returning love spell. Thank you so much, we will never forget this great happiness you brought to my life. If you are in need of this powerful spell caster you can reach him through this WHATSAPP +2348139424847
    email: doctoroz2020@gmail.com I must tell this to everybody because I am so happy…       
    1: Spell to get back your Ex Husband
    2: Luck spell
    3: Lotto spell
    4: Money spell
    5: revenge spell
    WHATSAPP +2348159540981
    email: doctoroz2020@gmail.com

Butterfly00
    07. Siječanj 2023. 13:37

AM čestitam za dečkića i Lemon tebi na curici 🥰 
    Ja naginjem nekako curici, iako je ova trudnoća totalno drukčija nego kad sam bila trudna prvi put. Ali eto, veselit ću se šta god da bude, samo da sve bude u redu 🥰
    Think Purple ma nema ga uopće, piše mi da je nedostupan za moju regiju 😆 postavila bi ti sliku al ne znam kako 😆

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.