Pozdrav cure, evo i mene. Inače, tek sad sam otkrila da postojite ovdje 🙈. Meni je ovo prva trudnoća, trudna sam 14+3. Zadnji uzv mi je bio sad 29.12 i sve je super, raste curica♥️. Radila sam nifty pa znamo vec spol. Idući uzv mi je 25.01 a ja ne znam kako cu do tada izdržati pa zanima me vaše mišljenje. Zadnjih 5 dana sam bolesna bila (valjda me gripa uhvatila), temperatura do 38,5 koju bi skidala s Lupocetom 500mg iako sam ga uzimala max 3-4tbl dnevno, bas kad moram. Bas me iscrpilo, danas sam tek bolje. Kašljem i dalje ali bar nemam temperaturu. Ništa me ne boli ali ja se bojim jel s bebom sve ok zbog te temperature i zbog toga sto me iscrpilo to sve, ako me razumijete… sto vi mislite, imam li razloga za strah?
Čuvajte se i ostanite zdrave💖
Vjerujem da je sve uredu, ja sam s nekih 8-9 tjedana imala koronu, isto tako temperatura i kašalj i sve je na pregledu bilo oke. Svakako sada puno odmora, što više tekućine i vitamina :)
AnaSplutona,
Bila sam prošli tjedan u istoj situaciji, imala sam gripu s jako visokom temperaturom i cure ovdje su me spasile savjetima. S tim da sam morala piti lupocete od 1000 jer ovi od 500 mi nisu skidali. Isto me satrala gripa, ali sve je bilo u redu, tako će i kod tebe biti. Ja sam se isto jako splašila, a prije toga mi je mali bio bolestan tako da sam dugi period u velikom stresu.
E cure, i ja imam bebu iz 3 mjeseca i tad sam se iato topila, ima li tko iskustva s ljetnim bebama, kako to izgleda. Inace ne volim vrucine pa me sve strah kako cu ja to😬. Kaže mi jedna frendica da je ljeto mozda i bolje jer možeš vani ujtro i popodne kad pdne vrućina..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kada ste izasli s bebama nakon poroda? Ja prvi put nakon mjesec i pol dana jer je vrijeme bilo doslovno uzasno.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kada ste izasli s bebama nakon poroda? Ja prvi put nakon mjesec i pol dana jer je vrijeme bilo doslovno uzasno.
Ružo ja sam ti izlazila s djetetom nakon tjedan dana, bez obzira na vrijeme, jer sam imala mlađe koje je imalo svoje potrebe... Bilo mi je bitno samo da ne puše jako, a ako i puše, stavila bi ga nekad u kolica ako znam da će spavati i ako ga ne vadim iz kolica, nema veze ako i puše...
Ovo će mi biti prva ljetna beba, pa sam isto malo zbunjena, ali mi živimo u kući, imamo veliko dvorište, uvijek negdje ima debelog hlada tako da mislim da ćemo puno boraviti vani od starta. S tim da je meni termin 8.8., a već od 15.8. nisu to više te vrućine, već mirise jesen u zraku...
Nego žene, ima vas par tu kojima je treće, možda je malo rano za te teme ali ja recimo sinoć nikako zaspati i sto stvari mi se vrti po glavi i naravno i porod. Rodila prva dva puta bez epiduralne, kod mene to ide sve nešto brzo, i jako intenzivno... drugo sam rodila, mislim da nisam bila ni sat vremena u rađaoni. Mene hvata panika da ja ovaj put neću ni stići do bolnice... 😅 Imate li vi kakve strahove, kako ste rodile prva dva puta?
Ja cu roditi oko 10.08., prva curica je bila jesenska beba 24.10., to mi je bilo bas idealno, bile smo na moru cijelo ljeto (inace smo iz Dalmacije, ali zivimo vec dugo u Zagrebu), plivala sam dvaput dnevno, more me spasilo, vratili se u 9.mj kad je bilo jos lijepo vrijeme pa sam setala svaki dan, za porod nije bilo hladno pa nisam morala kupovat trudnicku jaknu u tom periodu, odmah smo iduci dan isle van setati 15 min pa polako povecavale, ma idealno. A sad, ne znam isto sto ocekivati, vjer cemo radi datuma poroda i cestih pregleda pred porod morati provesti cijelo ljeto u Zagrebu, bar vecinu 7.mj sto mi je grozno, bit ce vruce, s malim djetetom doma, jos kad rodim bit ce vrucine, ici cemo van tek predvecer, bas mi se to sve ne svida 🫣🫣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hej samo da se pridružim dani do pregleda su godine 😭 još ako je to prvi pregled haha
Mene jučer i danas stomak nije bolio točno da se zamislim je li sve ok.
Jutro zenice ☕️☕️
Kako ste mi jutros?
Muz i ja sinoc isli gledati Avatara 2 u 4DX i mogu vam reci fino me izdrmalo 🥴 Ali sam uzivala…
Ja se tako radujem sto nam je ljetna bebica, imamo tu u blizini veliko centralno setaliste sa mnostvom parkica i nekako je lakse kad je ljeto , prvo nema milion slojeva garderobe, malu bebicu obuci u skafander to je patnja svaki put, nema zimskih virusa i slicno, ma sve lakse kad se moze pjeske svuda…ja planiram samo bodice i one rompere kratkih rukava i nogavica kupiti za pocetak…😎
Evo nas konacno u drugom trimestru…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
E da, moj pregled je 01.02, jedva cekam 😜 I donijeli smo odluku da sacekamo 2 godine kad se ovo rodi pa idemo i na cetvrto 💪💪🎊🎊
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Thinkpurple meni piše da je taj artikal nedostupan 🙄
Mislim zanimalo me samo da vidim jel bitno da je neki s markom ili može bilo kakav? I hvala ti svakako 😘
Miracle jaooj, vjeruj da mrzim ljeto pogotovo ako nisam negdje na moru 😆 najgore mi kad se sjetim, kad sam curu rodila ekstremne su vrućine bile 2 mjeseca bile. Temperature su isle do 40, a nocu se nisu spustale ispod 27,28. Mi ne smijemo klimu ugraditi, a ona prijenosna baš nije od pomoći ako je kaos vani. Ali eto, nadam se da se ne bude ponovilo ove godine 😆
Jao cure ja cijelu noć nisam spavala, budila sam se dosta, bolio me stomak. Probava, vjerojatno, čim je popustilo otkako sam na wc otišla. 😄
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
E da, moj pregled je 01.02, jedva cekam 😜 I donijeli smo odluku da sacekamo 2 godine kad se ovo rodi pa idemo i na cetvrto 💪💪🎊🎊
Pa to je baš prelijepo 🥰 i mi smo tako isto bili rekli, kada mala napuni 2 godine da ćemo ici na drugo, pa nam je evo trebalo baš dugo, zato sad ako opet ne budem na carski, nema puno čekanja 😆 Ako budem na carski, opet mi je čekanje najmanje 2 godine pa ćemo vidjeti. Ali želja mi je barem 3 imati 🥰
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji