Thinkpurple ja bas nedavno za Bozic bila u Zagrebu, srela se sa nekim curama sa foruma i eto steta da se nismo upoznale. Bice prilike 🤗
Afrodita neka ste odlucili, mislim da je amnio danas tako usavrsena da je rizik skoro nikakav ali eto da se ograde kazu 1% mada veci je rizik da ce nesto tokom trudnoce krenuti po zlu nego amnio. Drzim najjace fige da sve prodje ok…
Sta nam je sa cvit? Ne javlja se…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Masemo vam i mi 🙋🏼♀️
Afrodita drago mi je da ste dobili potvrdu da je sve uredu ❤️ Amniocenteza je danas jos i jedan od sigurnijih postupaka, obzirom kakve zahvate izvode na jos i nerodjenim bebama 🤞🏼.
Sayuri samo deri kad ti godi 🥝
Meni su mucnine jos tu, preko dana moram bar jedan cepic, ili jedan polovim pa ostatak navece pred spavanje, ali sve u svemu popustilo je, mogu planirati nesto za tih par sati dok djeluje. Gadjenje na hranu ne jenjava, nista se nije promijenilo, ama bas nista ne bih jela. Ali prodje i to. Vidim napredak 🙏🏽 Danas 10+2 🥰 Vrijeme mi leti bas kao sto kaze Sayuri ali nikad da dodje vrijeme pregleda. Ove 4 sedmice izmedju dva pregleda mi djeluju kao 4 mjeseca 🤷♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
I ja sam tamo negdje 8,9 tjedana imala uzasne nesanice, znala sam po 2, 3 sata bit u noci budna. Sad se budim recimo 3x za wc, nekad zaspem odma a nekad malo teze. Sve je to priprema za neprospavane noci uz bebu 🙈
Sayuri i ja derem po kiviju vec 2 tjedna, bas mi jako pase. E a jucer mi se jele cimet rolice, inace obozavam one iz ikee i uvijek kad idemo kupim zalihu da imam u skrinji, i sjetim ih se jucer i ispecem i stavim u usta i nemrem progutat 😭 nisu mi pasale nikako, skoro sam se ispovracala… znaci ova trudnoca mi je toliko drugacija od prve.
Snelly bila si pitala, ja sam zagreb zapad, blizu smo 😉
Eto super :-)
Mozda nekad popijemo i kavicu ili u setnju kad dodu bebe 😀
Ja sam nova u Preckom i ne znam.nikog😅
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Pozdrav i od nas 😃😃
Afrodita i meni je drago da je se potvrdilo da je sve ok i nadam se da će tako i amnio pokazati da si onda na miru ostatak trudnoće.🥰
Ja sve mogu jest, nije mi muka ni od čega, ali nakon pola sata uvijek me ulovi neka muka ili bolovi pa se onda trudim jest ko beba svako 2h al manje količine, jer ne znam šta mi gore kad se prejedem ili kad pregladnim 😆😆😆 al kao da su mi se smanjili oni užasni bolovi i napadi mucnine al neću se prerano nadati. 😆😆
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Masemo vam i mi 🙋🏼♀️
Afrodita drago mi je da ste dobili potvrdu da je sve uredu ❤️ Amniocenteza je danas jos i jedan od sigurnijih postupaka, obzirom kakve zahvate izvode na jos i nerodjenim bebama 🤞🏼.
Meni su mucnine jos tu, preko dana moram bar jedan cepic, ili jedan polovim pa ostatak navece pred spavanje, ali sve u svemu popustilo je, mogu planirati nesto za tih par sati dok djeluje. Gadjenje na hranu ne jenjava, nista se nije promijenilo, ama bas nista ne bih jela. Ali prodje i to. Vidim napredak 🙏🏽 Danas 10+2 🥰 Vrijeme mi leti bas kao sto kaze Sayuri ali nikad da dodje vrijeme pregleda. Ove 4 sedmice izmedju dva pregleda mi djeluju kao 4 mjeseca 🤷♀️
Nas dvije smo isto trudne, i ja sam 10+2 🥰🥰
Tako sam i ja dobila termin za pregled nekad krajem 1mj, imam osjecaj kao da sam ga dobila tamo krajem 2.kako mi vrijeme sporo leti 😆😆😆
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Masemo vam i mi 🙋🏼♀️
Nas dvije smo isto trudne, i ja sam 10+2 🥰🥰
Tako sam i ja dobila termin za pregled nekad krajem 1mj, imam osjecaj kao da sam ga dobila tamo krajem 2.kako mi vrijeme sporo leti 😆😆😆
Drago mi je da se pratimo 🙋🏼♀️🤞🏼
Meni je 16.01. valja docekat 🤷♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Jao ja sam bila 23.12.i iduci pregled mi je 1.2. 😵💫😵💫
Narucila sam si baby watcher s aliexpresa, trebao bi iduci tjedan doc pa da bar tako mirnije docekam iduci pregled.
.
Meni je termin 11.7., ima koja oko tog datuma?
Jaoooj, baš predugo za čekati. 😅😅
Meni je 2.8 termin 😆 jao sama sa sobom ne kontam kako ću ja na ljeto rodit 😆 curu sam rodila u proljeće i već sam puhala na 20stupnjeva a na ljeto i to 8.mj ja ne znam na šta će to ličit 😆😆
Gdje si naručila taj watcher tj možeš li mi link poslati?
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Thinkpurple bas veliki razmak 😳 ja bila 20.12.pa opet 3.1. i sljedeci je 31.1. (danas sam 12+2) Sretno s odbrojavanjem do pregleda 💪🏼
Trudnicka roba
Bila sam danas u C&A City East Zg - imaju veliki izbor hlaca (to mi je bilo primarno) i velicina i vecina je na 30% (cjene su oko 25-30 €). Velicinu sam uzela koju inace nosim ili broj vece (42/44, 174cm i 80 kg).
Usput sam pokupila paket u Mangu gdje sam online narucila trapke za 90 kn i tajce za 80 kn (oboje L) i dobre su mi, trapke nvj samo jos sijecanj i dio veljace, ali za 90 kn skroz ok 😄
Gornji dio sve nosim svoje staro jer inace nosim sire stvari tako da mi jos uvijek odgovara.
Nadam se da nekome pomaze ;)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple bas veliki razmak 😳 ja bila 20.12.pa opet 3.1. i sljedeci je 31.1. (danas sam 12+2) Sretno s odbrojavanjem do pregleda 💪🏼
Trudnicka roba
Bila sam danas u C&A City East Zg - imaju veliki izbor hlaca (to mi je bilo primarno) i velicina i vecina je na 30% (cjene su oko 25-30 €). Velicinu sam uzela koju inace nosim ili broj vece (42/44, 174cm i 80 kg).
Usput sam pokupila paket u Mangu gdje sam online narucila trapke za 90 kn i tajce za 80 kn (oboje L) i dobre su mi, trapke nvj samo jos sijecanj i dio veljace, ali za 90 kn skroz ok 😄
Gornji dio sve nosim svoje staro jer inace nosim sire stvari tako da mi jos uvijek odgovara.
Nadam se da nekome pomaze ;)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav cure, evo i mene. Inače, tek sad sam otkrila da postojite ovdje 🙈. Meni je ovo prva trudnoća, trudna sam 14+3. Zadnji uzv mi je bio sad 29.12 i sve je super, raste curica♥️. Radila sam nifty pa znamo vec spol. Idući uzv mi je 25.01 a ja ne znam kako cu do tada izdržati pa zanima me vaše mišljenje. Zadnjih 5 dana sam bolesna bila (valjda me gripa uhvatila), temperatura do 38,5 koju bi skidala s Lupocetom 500mg iako sam ga uzimala max 3-4tbl dnevno, bas kad moram. Bas me iscrpilo, danas sam tek bolje. Kašljem i dalje ali bar nemam temperaturu. Ništa me ne boli ali ja se bojim jel s bebom sve ok zbog te temperature i zbog toga sto me iscrpilo to sve, ako me razumijete… sto vi mislite, imam li razloga za strah?
Čuvajte se i ostanite zdrave💖
Sortiraj odgovore
Najstariji