Sayuri tu sam...imali smo goste sad tjedan dana, znala bi skicnuti na temu da vas popratim ali nikako uloviti vise vremena da natipkam. Mi smo danas 11+2 i sokirana sam kako su mi zadnja 2 tjedna proletjela, sto blagdani sto gosti. Mucnine mi znaju dat koji dan mira, onda opet navale, povracam..al generalno vise toga mogu jesti pa mi je to ok. Meni su jabuke i kivi u pogonu 😄
Ugl, bila sam kod dr Hafnera na mini anomaly prije 2 dana, sve je super, sve mjere stimaju...iznio mi je naravno statistiku da nes krene krivo, brojke su prilicno velike...malo nas je zbediralo, mada sam i prije bila svjesna svega..al sta sad, korak po korak. Za sad je dobro pa se nadamo da ce tako nastaviti.. 🍀
✨️ sto se tice kolica, vidjela sam da je bila tema pred par stranica 😅 nemam pojma sta. Vlakic mi se toliko ne dopada, s tim da nam je lift u zgradi uzak pa ne znam ni dal bi stala... vidjeh na IG ona na trokut, to mi izgleda fora, al za sad mi je najprivlacnija opcija jedna za blizance i jedna obicna 🤣 stvarno nisam pametna. Prva trudnoca, nemam pojma sta, kako, moram se malo pozabavit i proucit to, al sve cekam bar da prodje 12tt 🤷♀️
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Butterfly mijenjaj modele/boje dolje na traci pa vidi koji je dostupan. Mene je isto saltalo svaki dan drugi, a sve isto 🙄
Lemon curka, super 🥰 nek malo i curke dodu na forum.
Moje panorame jos nema…. prvih 7 dana sam izdrzala sad skacem na svaki mail i non stop provjeravam da nije otislo u spam 😵💫 a muz ide u pon na put, a htjeli bi skupa otvorit, ko ce onda njega docekat 🤣
AM super za deckica 🤗
Sayuri svaka cast na odluci! Nama je zelja troje, al meni gin nije dala prije nego je proslo 2 godine od carskog, pa onda nije bas islo kak smo htjeli, pa biokemijske… a sad ovu trudnocu podnosim puno teze nego prvu, pa vidjet cemo do kraja i kad se rodi jel jos uvijek tu zelja za trecim. Samo nek nam ovo prvo dode zivo i zdravo.
Ma kakve dvije godine, ja dobila zeleno svjetlo 8 mjeseci poslije drugog carskog, ostala evo trudna 11 mjeseci od carskog 😂 Sve zavisi od rane jel bilo komplikacija i oporavka ali generalno beba nece dotaci rez prije 6-7 mjeseca, samo je vazno pratiti redovno i maravno porod ide vec 37-38 sedmica.. ali to bi svakako i da je proslo 5 godina…pa se sjecam prica da zena na carski ne moze vise od dvije trudnoce 😁
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Butterfly mijenjaj modele/boje dolje na traci pa vidi koji je dostupan. Mene je isto saltalo svaki dan drugi, a sve isto 🙄
Lemon curka, super 🥰 nek malo i curke dodu na forum.
Moje panorame jos nema…. prvih 7 dana sam izdrzala sad skacem na svaki mail i non stop provjeravam da nije otislo u spam 😵💫 a muz ide u pon na put, a htjeli bi skupa otvorit, ko ce onda njega docekat 🤣
AM super za deckica 🤗
Sayuri svaka cast na odluci! Nama je zelja troje, al meni gin nije dala prije nego je proslo 2 godine od carskog, pa onda nije bas islo kak smo htjeli, pa biokemijske… a sad ovu trudnocu podnosim puno teze nego prvu, pa vidjet cemo do kraja i kad se rodi jel jos uvijek tu zelja za trecim. Samo nek nam ovo prvo dode zivo i zdravo.
Ma kakve dvije godine, ja dobila zeleno svjetlo 8 mjeseci poslije drugog carskog, ostala evo trudna 11 mjeseci od carskog 😂 Sve zavisi od rane jel bilo komplikacija i oporavka ali generalno beba nece dotaci rez prije 6-7 mjeseca, samo je vazno pratiti redovno i maravno porod ide vec 37-38 sedmica.. ali to bi svakako i da je proslo 5 godina…pa se sjecam prica da zena na carski ne moze vise od dvije trudnoce 😁
Ma meni je sve prošlo dobro,ali svejedno mi je gin rekao isto kao i thinkpurple najmanje 2 godine pauza.
Nisam znala da se carski radi toliko ranije, to je dobro za znat. Ne znam šta će ovog puta bit, još mi je nešto rano razmišljati al eto. 😄
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Ma znam i ja zena koje su rodile s manjim razmakom pa i skoro unutar godine dana svaki put carski i vise puta od 2 carska al evo, to je bio kod mene slucaj. I prvi pregled mi je odma rekla ni slucajno 2 godine ili dok mi ona ne kaze da moze. Pa cemu se kockati ako ti doktor tako kaze.
Sad mi je to jos daleko al neznam jel se jezim ponovnom carskom ili vaginalnom bez droga 🤣
Ma kakvi kod tebe sa takvom komplikacijom je u pravu, 2 godine najmanje to se slazem… ja mislim da ce oni tebe opet na carski poslati zbog anamneze tesko da ce ti dati VBAC…
Ja sam bas dugo pricala sa svojim akuserom na tu temu, uvijek oni kazu generalno za sve tu neku krajnji granicu da se ograde za ne daj Boze, to je ono textbook savjet, po literaturi i praksi. Medjutim unitrasnja rana je zacijeljena poslije 6 sedmica vanjska i prije ako je sve u redu sa oporavkom. Jedino kod nekih zena se prije a kod nekih kasnije zadeblja miometrij, taj sloj materice gdje je pozicioniran rez i koji moze da pukne i dodje do rupture materice…u USA kazu najmanje 6 mjeseci da prodje, ali oni racunaju od poroda do poroda a ne od poroda do trudnoce..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav evo da se i ja javim,
Imam u planu uzeti ovo, nadam se da je ok s obzirom na dobre recenzije.
U meduvremenu sam uspjela zaraditi ocajno bolnu upalu uha i naravno griznja savjesti za svaki lupocet koji sam popila plus kapi koje sam dobila.
Sto se tice sjedalice imamo maxi cosi jaje s kojim smo bili jako zadovoljni i stokke kolica.
A uvijek svima kazem da je najbolja stvar koju smo kupili za prvu bebu definitivno inhalator.
Da se javim sa pozitivnim vijestima, bila na pregledu, beba porasla duplo od prošlog UZ, srce kuca na najjače❤😃, hematom se smanjio...tako da je moja zabrinutost prošla (a bas sam brinula),više ne mirujem po cijele dane, krenula sa ćerkicom u šetnje i laganije aktivnosti.
Slijedeće nedelje radim prenatalni test, da sačekamo rezultate i da se opustim i uživam 🍀
Želim Vam svima dobre rezultate
Pitanje: Da li je neko kupovao trudnički jastuk, a da je bas dobar, koji ste uzele i gdje...dobar mi se čini onaj oblika U
Jel netko pitao za nesanicu, ✌️ evo me...meni se bliži pregled, 10.idem na mini anomaly scan, jedva čekam iako me opet hvata trema...uspjela sam naći otkucaje sa babyw.i puno mi je lakše kad znam da je srceko tu...ja imam taj jastuk u U I meni je super. Zanima me kada ste počele osjećati bebu u 2,3 trudnoći? I jel ima netko da je morao na serklažu (šivanje) u 1.trudnoći i u 2.-3.?
Ukoliko ima cura da slave Božić od ❤️ želim sretan Božić, mir Božiji Hristos se rodi ❤️🎄
Jutro cure. Opet ništa od spavanja sinoć, takva me mučnina jučer držala cijeli dan i po noći me budilo, nisam povraćala ali ne znam šta je gore da jesam il ova patnja. Ja se toplo nadam da je ovo nešto trenutno, da me neće baš počet sad lovit kad bi trebalo biti lakše 😮💨😮💨
Gluglu bravo, baš mi je drago 🙂🙂🙂 sad će sve biti malo lakše. Ja sam u prvoj T imala taj trudnički jastuk, ali u obliku banane, dosta mi je pomogao. Poklonila ga prijateljici pa vjerujem da ću si novi naručiti 😆
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Ja sam svoj jastuk naručila sa stranice Ethereal. I to sam izabrala iznenađenje jer je bilo 30% jeftinije. Mislim oko 168 kn da je bio. Kod iznenađenja ne znaš koji dezen ćeš dobiti, samo biraš da li je za curice, dečke ili neutralna. Inače su im jastuci oko 240-260 kn. Dugački 180 cm i dobro punjeni, barem moje. Ja zadovoljna.
Naravno i mene muči spavanje i ništa ne pomaže.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Evo da se i ja javim čestitam curama za uzv_l-a i što je sve dobro.
Imam jedno pitanje zanima me je li se koja od vas susrela da je imala menstrualne bolove par dana i odjednom prestalo sve. Meni se to desilo evo već 3 dana ne osjecam ni zatezanje ni bolove ama baš ništa. Da li to znači da se maternica proširila pa da sad samo plod raste ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji