Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    25. Ožujak 2022. 07:40

MMMartinaaa

Uhhhh bas mi je zao sto te to muci. 😕 Ali i ja kasljem vec neka 2 tjedna, bas kao da me nesto tjera da se nakasljavam a nemam nikakvih drugih simptoma (znaci definitivno nije prehlada, gripa, covid i sl). I nos mi ujutro uvijek bude pun. Jel stvarno moguce da je onda to kao što si rekla od hormona?

I ja se znam zakasljat, nos mi bude cijele dane pun, tu i tamo kihnem. Neki dan sam se zakasljala da je muz dosao i pitao jesi dobro, oces ostat ziva? 
    Prije spavanja morma nos ispuhat a po noci me probudi to da ne mogu disat pa isto nos pusem. Kombinacija hortmona i ovog suhog zraka me ubije po tom pitnaju, kaos. 

Yopa

Bok cure, ja sam prije dva dana imala iznenadni pregled jer sam ujutro prokrvarila malo. Mlađi me sutnio po trbuhu svim forcom u igri, kasnije primjetim to. Izgubila sam 10 godina zivota momentalno.
    Otisla na hitnu, na kraju sve je s grlicem, uscem i bebijem super! Izgleda da je puknuo hematom koji vucem jos iz prvog tromjesjecja. Ponovno se vracam na duphaston i iscekujem sljedecu redovnu kontrolu za 2 tjedna.
    A sad smo samo definitivno potvrdili da nam stize braco i da napreduje odlicno 😊🤗
    Svim sretno s pregledima, a vama curkama u visokim tjednima ne sekirajte se previse. Jos malo pa vam stize najvrjednije nesto na ovom svitu i ni roba, ni krevetici ni apsolutno nista nije bitno koliko da ima svoju sretnu mamu i tatu kraj sebe ❤️ Drzite se i cuvajte 😘

marta96
    25. Ožujak 2022. 07:51

MMMartinaaa

MfrauM

Jutro curke!
    Bambinadobro nam dosla, želim ti urednu i školsku trudnoću, nadam se da su ti one prve tegobe prestale, mučnine i tako to…
    Anushkama bit će ti super na Duhu sad te tam već znaju!
    Curke koje danas imate preglede, sretno!
    Mene muči rinitis, budim se od kašlja koji tjera na povraćanje (nee opet 🥴), danas ću se više puta inhalirati. Do toga navodno dođe radi hormona, povećana koncentracija estrogena i progesterona nam se nalazi u nosu 🙄.
    Danas ću malo do placa po ribu, pa do staraca na kavu, još srediti neke papire za firmu i vikend može početi.
    Želim vam svima super petak!

Uhhhh bas mi je zao sto te to muci. 😕 Ali i ja kasljem vec neka 2 tjedna, bas kao da me nesto tjera da se nakasljavam a nemam nikakvih drugih simptoma (znaci definitivno nije prehlada, gripa, covid i sl). I nos mi ujutro uvijek bude pun. Jel stvarno moguce da je onda to kao što si rekla od hormona?

Mene isto zadnjih par dana kašalj nekad kako kažeš bez ičeg popratnog i teže mi disati. Čitala sam da je sad slabiji kapacitet pluća zbog bebe pa vjerojatno zato. Nekad kad sjedim imam osjećaj da mi je beba polovicom na plućima kakav je pritisak. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    25. Ožujak 2022. 08:56

Jutra cure 🙂
    Petak je,vikend pred nama..ja danas nešto laganini,idem obaviti do grada neke sitnice...
    Mmartina sretno danas..
    Pranje robice ja sam prala na onoj temperaturi koja piše,ali sve sam sušila u sušilici i popeglala,tj još uvijek sam i fazi peglanja,meni sušilica ne smanji ništa.Robicu sam naslijedila većinom i isto ju je frendica sušila u sušilici tako da nemamo nikakvih problema,imamo istu sušilica.
    Lovely nadam se da ne radiš još dugo 🙃
    Nova cura dobrodošla,nisam upamtila Nick,trudnički mozak...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Astera
    25. Ožujak 2022. 09:15

Pozdrav svim curkama! 
    Ja slabo pratim forum pa onda moram proć 50 stranica od jednom
    Želim svima uredne trudnoće, bez izvanrednih pregleda i sekiracije, približavamo se cilju 
    Nekako mi se čini da nikad kraja, a opet mi jako brzo sve prolazi 

Martina moj sljedeći pregled je 12.4. da ažuriram 

AnnieP
    25. Ožujak 2022. 09:28

Lovely_ ja sam pitala za stol. Nemoj zezati da si tamo kupila stol, mi tamo kupili kutnu garnituru, došla je prije 2 tjedna ali nismo ju još otpakirali.
    A zašto ste razočarani sa Concordiom??

🩷 7/2022

Leemma
    25. Ožujak 2022. 09:29

Dobro jutro svima i sretno nam 1000 strana foruma 😄
    Rodiliste - ja cu u Vinogradskoj 👋 Tamo sam isla na IVF, lezala prva 2 tjedna trudnoce zbog hiperstimulacije, i trudnocu vodim privatno kod doktora koji je inace u Vinogradskoj :) 

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Ariel
    25. Ožujak 2022. 09:34

Dani30

Da,bas zanimljivo. Mene su vec na pocetku pitali jesam li nasla bolnicu u kojoj se zelim poroditi i jucer su mi dali uputnicu da se javim u tu bolnicu gdje cu se poroditi. Ja sam morala sebi naci babicu sa 10 tt iako nisam znala hoce li trudnoca uspjet ili ne ,zbog krvarenja prva skoro 4 mjeseca,njih je ovdje jako malo i zbog toga tako rano sve… pregledi su bili kroz cijelu trudnocu svaka 4 tjedna,a eto od 30tt svaka 2 tjedna. I jednom rade smo ctg i gledaju dali sam se pocela otvarti ,a na drugom pregledu rade ctg,ultrazvuk i vađenje krvi da se vidi za trudnicki dijabetes. Ja sam se jos trebala u 30 tt cijepiti za hripavac,Tetanus i jos nesto ,za dobrobit bebe da kad se rodi odmah ima antitijela u organizmu..ali eto id svih komplikacija id pocetka do sada sve je super proslo i pocela sam brojati zadnjih 8 tjedana do kraja😊💙

Bas fascinantno. Babica mislis na Hebamme? 
    Jer to je zapravo patronazna sestra, ona nije na porodu kod nas. Ja sam ju isto nasla sa 12 tjedana jer su jako zauzete ali sam u 18 tjednu imala razgovor s njom i sve smo dogovorile. 
    Ja u cijeloj trudnoci imam 3 pregleda ali ako platim imam 5. Platila sam jer sam itako planirala, ali imam preglede svakih 8 tjedana. Nitko osim te Hebamme me nije pitao za bolnicu. Ona me pitala zelim li rodit doma ili u bolnici, rekla sma u bolnici. Pa mi je rekla tamo ces se dogovorit koji porod zelis. 
    Preporucila mi je da ne uzmem porod di lezim na krevetu jer da je taj najkompliciraniji za tijelo. Da bi bilo najbolje uzet porod di sam na koljenima ili di cucim. Jer sam rekla da porod u vodenom bazenu ne zelim. 
    Jos ne bi ni epiduralnu uzimala, ne znam nude li onaj plin za smijanje. Cula sam da zene s tim super radaju i da su opustene cijelov rijeme. Ali to mogu saznat tek u bolnici kad me posalju tamo na taj odabir. 
    Nikakva cjepiva mi nitko nije spominjao, trudnicki dijabetes OGTT imam u 25.tjednu u jednom labosu, imam vec termin dogovoren. 
    Najgore mi je sto nemam ni jednu prijateljicu sto je u austriji rodila pa ne mogu pitat nikog nista, jer u njemackoj je sve drugacije ocito, a i u RH. 
    Jao imas jos 8 tjedana, to ce tako proletit. 

Crazypeach
    25. Ožujak 2022. 10:19

Hej curke-vikend je tu!! MMMartinaaa sretno danas :-) :-) 
    I ja nekako imam osjećaj da mi sušilica smanjuje robu,tak da mislim da nema veze jeftina ili skupa. Imam neku Samsung,mislim da nije bila niti preskupa niti jeftina pa svejedno smanjuje. 
    Yopa ajme grozno. Drago mi je da si sad dobro i da je s bracom sve ok. 
    Ariel i ja svaki put makar sam 30.tjedan gledam ima li krvi na wc papiru. U prvoj trudnoći sam jednu večer prokrvarila. Baš je dosta bilo krvi i to te valjda obilježi za cijeli život.

• Tarry
    25. Ožujak 2022. 10:23

Pozdrav curke, ja sam na jesenskim bebama iako kalendarski spadam u ljetne, termin je pocetkom 9.mj.
    Htjela sam vas pitati koliko si cesto priustite grickalice kao sto su cips i slicno? Ja sam relativno cesto znala pomalo pojesti no citala sam sad da je to jako stetno za bebicu zbog tog przenja. Kakvo je vase misljenje o tome? Mene bas brine da mozda nisam na neki nacin nastetila, iako se hranim relativno zdravo, te grickalice mi kvare prosjek.

MamaH
    25. Ožujak 2022. 10:43

Tarry

Pozdrav curke, ja sam na jesenskim bebama iako kalendarski spadam u ljetne, termin je pocetkom 9.mj.
    Htjela sam vas pitati koliko si cesto priustite grickalice kao sto su cips i slicno? Ja sam relativno cesto znala pomalo pojesti no citala sam sad da je to jako stetno za bebicu zbog tog przenja. Kakvo je vase misljenje o tome? Mene bas brine da mozda nisam na neki nacin nastetila, iako se hranim relativno zdravo, te grickalice mi kvare prosjek.

Ne sekiraj se, dok god jedes raznoliko nema razloga za brigu. Jedem isto kao i kad nisam trudna, evo treca mi je trudnoca i sve je ok :) stres je gori od cipsa 🙂

Ja sam danas 26+4, a osjecam se ogromno. Bebac je jako visoko pa me zgaravice ubijaju, ali bar mogu jos hodati 😂 klinci su uhvatili neku ludu virozu pa su doma ovaj tjedan i idemo si svi na zivce. Njima nikako objasniti da ne mogu ici u kolektiv ak su bolesni. Ja lagano pocela pakirati stvari za put, iduci cetvrtak krecemo i svi smo vec nestrpljivi. Nisam vidjela svoje od proslog ljeta, bas predugo... Tako da sad pakiram i cekam da krenemo vise 😂 

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.