![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Evo me curke, obavili pregled! Sve je ok, kako treba biti za 22tt, samo me mora češće pratiti radi tlaka, srčani mi je i dalje povisen pa postoji opasnost sinkopa- da se spoje tlakovi, pa ja tresnem u nesvijest, ta dijagnoza me prati otprije par godina zato me i vode na Duhu.To što me boli rez (i 2 mioma koja su se uduplali od 9.mj) kaze da trpim da ne može sad ništa napraviti, zna da to boli, ali eto da je to moj kriz sada dok ne rodim. E za te ligamente što i vas zigaju- kažem ja joj kak to boli, a on - pa jeste skuzili da ste trudni ako niste znali to je tak u trudnoći. Dakle nije nis opasno. Moj dr vam je skroz kul, i uopće se ne zamara ničim 😆. Kaze da mu je prvo bilo najvažnije da zatrudnim (nakon 10 godina) a sad da ne rodim ranije, a da ovo sve između je što Bog da i sreća junačka 🤣. Na sekundu sam vidjela malenog, spavao je 🤭🥰. On je još gledao mjere i kaže ma sve je super. Sam nek tak ostane. Odmah sam išla u spar po gluposti počastiti se🤗. Kupila neku becku ledenu kavu samo 0,3% arome kave (nema kofeina) to će mi biti sad 3 dana za gust 😆🙈. Preporučam, bas je fino! Evo pijem 2.rundu 🤣 , mozda ne doživi tri dana ta litra. Pokupovala gluposti ko kad dijete ide od doktora. Uzas 🤣. Između ostalog i kinder jaja, ne pitajte me nista.
Sretno ostalima koje imaju danas i sa svim vašim radovima i planovima.
E daMartina sljedeći pregled mi je 7.4.
Pusa pusa
Čestitam na dobrom pregledu 😍😍😍
Neka bebice rastu- mi ćemo pretrpiti 😅
A tako nam i stručni doktori savjetuju 😏
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Teab ovo s kadom 🙈😆
Tak sam ja neki dan skoro ispala iz kade dok sam se tusirala. Nisam se poskliznula, samo me trbuh zanio i poremetio ravnotezu pa sam se zaljuljala. Prepalo me. Sad se tusiram samo kad je muz doma, uz otvorena vrata 😅
A ligamenti dolje lijevo i desno zatezu redovno. Granica mi je 15-20 minuta lagane setnje, onda krene bol i zatezanje. Kak ce bit za mjesec-dva ne zelim ni zamisliti!
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Ljubicica cak i ak padnem nebum daleko,samo u kadu 🤣,jaooo ti bolovi,pomaknem ljevu nogu zaboli ljeva strana svega dolje,ista stvar i s desnom,polako ulazimo u tjedne gdje ce nam tema bit "a sto nas danas boli?" 🤣
Martina ne spominje mi torbu za bolnicu ja to jos ni nemam 🙈 bum tam do 35 tt sve spremila 🤣
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Lemma isto tako,samo kad je muz doma,neki dsn sam se isla nadobudno namakat u kadi,dic se nisam vise nam 15 min mogla,sreca moja pa muz bio na putu prema doma,al da ovo danas s kadom se jos sama sebi smijem jer se osjecam ko lopta s rukama i nogama
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Saznala danas da se sinoc porodila obiteljska prijateljica koja je terminom 4 tjedna prije mene. Znaci rodila je u 36tt, i oblila me panika jer eto mogla bi i ja uraniti i 4 tjedna prolete ko blesava. Još nemam pola toga veliko sređeno, nemam kozmetiku kupljeno i sitnice, nemam iso fiks, nemam namjestaj montiran, sobu, ja nisam u glavi spremna, nisam knjige procitala,nisam kucu ocistila. Treba i torbe spremiti i otici u Zagreb, pa kada krenuti, ja planirala tek za 4 tjedna gore, iza Uskrsa, sto ako me ulovi porod prije, ma sto piotanja i malo vremena i bas me krece lagano prat histerija a usput pisem diplomski i to mi je na rok da stignem do poroda jer znam da iza necu xD. Tako da vee see loo... Kako se vi 30tt+ nosite sa tim?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Evo me curke, obavili pregled! Sve je ok, kako treba biti za 22tt, samo me mora češće pratiti radi tlaka, srčani mi je i dalje povisen pa postoji opasnost sinkopa- da se spoje tlakovi, pa ja tresnem u nesvijest, ta dijagnoza me prati otprije par godina zato me i vode na Duhu.To što me boli rez (i 2 mioma koja su se uduplali od 9.mj) kaze da trpim da ne može sad ništa napraviti, zna da to boli, ali eto da je to moj kriz sada dok ne rodim. E za te ligamente što i vas zigaju- kažem ja joj kak to boli, a on - pa jeste skuzili da ste trudni ako niste znali to je tak u trudnoći. Dakle nije nis opasno. Moj dr vam je skroz kul, i uopće se ne zamara ničim 😆. Kaze da mu je prvo bilo najvažnije da zatrudnim (nakon 10 godina) a sad da ne rodim ranije, a da ovo sve između je što Bog da i sreća junačka 🤣. Na sekundu sam vidjela malenog, spavao je 🤭🥰. On je još gledao mjere i kaže ma sve je super. Sam nek tak ostane. Odmah sam išla u spar po gluposti počastiti se🤗. Kupila neku becku ledenu kavu samo 0,3% arome kave (nema kofeina) to će mi biti sad 3 dana za gust 😆🙈. Preporučam, bas je fino! Evo pijem 2.rundu 🤣 , mozda ne doživi tri dana ta litra. Pokupovala gluposti ko kad dijete ide od doktora. Uzas 🤣. Između ostalog i kinder jaja, ne pitajte me nista.
Sretno ostalima koje imaju danas i sa svim vašim radovima i planovima.
E daMartina sljedeći pregled mi je 7.4.
Pusa pusa
Čestitam ti na dobrom pregledu, i svima ostalima koje su bile, nisam sad sve popratila🙂samo ti guštaj u sitnicama😅
url=https://lilypie.com]
Curkee😘
Nadam se da ste sve dobro. Ni kod mene jos nista nije spremno 😄 jos nisam prematalicu uopce narucila ni kadicu, kozmetika 0 bodova. Kolica stigla nakon 2 mj , idemo u pon po njih 🎉
Ja cijeli tjedan mjenjam sve moguce dokumente zbog novog prezimena i nitko me nigdje nije pustio preko reda, a nema sanse da ne kuze da sam trudnica jer mi je drob ogrooman😬 uglavnom budem popodne krepana on tih obaveza.
Mfrau super za pregled😊 Sretno vam svima na pregledima sutra❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Evo nas, znaci mene vaga doma laze 🤣🤣 24.02. 72,1 - 24.03. 73,8 VRH 🎉🎉🎉
Bebac je super, okrenut je vec sa glavicom dole, tamo di najvise udara su mu nogice i rukice, i tezimo skoro 1 kg. Svi nalazi su uredni, cervix odrzan.. ja sam presretna 💙
Slijedeci pregled mi je 28.04.
A prije sam narucena privatno 14.04. 😘💙
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
missR, mene ti svi papiri oko prezimena cekaju na jesen, ajde ti si mi tu u dan razlike pa me tješi što nisam solo u kaosu hh, sad cemo mi, do 35tt sve spremno jel tako? :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Saznala danas da se sinoc porodila obiteljska prijateljica koja je terminom 4 tjedna prije mene. Znaci rodila je u 36tt, i oblila me panika jer eto mogla bi i ja uraniti i 4 tjedna prolete ko blesava. Još nemam pola toga veliko sređeno, nemam kozmetiku kupljeno i sitnice, nemam iso fiks, nemam namjestaj montiran, sobu, ja nisam u glavi spremna, nisam knjige procitala,nisam kucu ocistila. Treba i torbe spremiti i otici u Zagreb, pa kada krenuti, ja planirala tek za 4 tjedna gore, iza Uskrsa, sto ako me ulovi porod prije, ma sto piotanja i malo vremena i bas me krece lagano prat histerija a usput pisem diplomski i to mi je na rok da stignem do poroda jer znam da iza necu xD. Tako da vee see loo… Kako se vi 30tt+ nosite sa tim?
Nemoj si nabijati stres. U najgorem slučaju, i da se porodis ranije, jedino sto bebi ZBILJA treba je mama ❤️ muz, prijatelji, obitelj ili bilo tko od tvojih bliznjih bi se sigurno angazirali i sredili ove stvari koje nisi stigla (srecom danas je sve vrlo lako dostupno), i dok bi izasla iz rodilista docekalo bi te sve spremno. 😊 Naravno da sve mi gledamo da budemo 110% spremne, pripremljene, kuca blistava, roba slozena...ali nista od toga nije kljucno. Jedino isofix, sjedalicu trebas imat 😅
A porodit cemo se i s procitanim knjigama i bez.
Ja isto cekam komodu, robica neoprana i slozena u raznim kutjama, po ormarima...kozmetika mi isto treba (za bebu i za mene), torba za rodiliste postoji za sada samo u glavi 🤣
Sredit ćemo sve. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji