Mmartina mogu ti reci da se ja vise borim s tim jastukom nego sto mi je dobar za spavanje. Svakako mislim da cu ga morati maknuti jer stvaaaarno nemamo mjesta svi..😅
Sto se tice psa - isto mi je. Tjesim se tim sto inace ljeti voli spavati na podu zbog vrucine pa mozda i sad bude tako.. nemam ga srca izbaciti 🥲
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Teab imaju zlatni sat, odmah su mi stavili malenog na prsa onako jos sa vernixom i svim Nisam sigurna koliko su tocno pustili da otpulsira pupcana, to cu ovaj put malo vise pazit da duze puste (kaze muz da mu se cini da su brzo rezali), uzeli su malenog samo na doslovno minutu da ga izvagaju i stavili mu kapicu i onda su nas pustili svo troje sigurno sat vremena a mozda i duze da se druzimo. Izmedju se jos porodila posteljica i dobila sam dva sava (lokalna anestezija) sto sam mrvicu sama pukla nekako bocno, ali valjda od naleta adrenalina taj dio mi ni nije nekako previse u sjecanju.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
MMMartinaaa tako i moja doktorica vise manje samo kaze da odgovara tjednima i zapise u trudnicku knjizicu pod UZV onih par mjera (FL, BP i nesto trece), ne govori mi nikad ni tezinu ni drugo sto mi je okej jer znam da pogotovo sa tom tezinom znaju dosta promasit u mjerenju. Kao i nakon rodjenja, dok beba prati svoju krivulju sve je okej
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Ljubicica i ja hrcem ko stari dida😂😂 svaku noc imamo svadu u krevetu jer dragom smeta. Bas si me nasmijala sad 😂
Kod nas je kaos. Ja hrcem, jos sam stavila onaj ogroman jastuk za trudnice, pas s nama u krevetu.. ludilo
Haha ludilo 😁🙃 ah to naše blaženo stanje ☺️
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Jutro cure! Samo se javljam kako bi vam svima zaželjela predivan vikend. Odmarajte, uzivajte u proljecu. 🥰🌺🌸❤️
*
Objavljivanju listi se vracam u ponedjeljak. 😊
Bok cure, želim svima lijep vikend. Ležim na kauču kao i obično,muž čisti,sin je kod bake u prizemlju... svakim danom me sve više hvata neka nervoza jer se svakim danom primiče dan poroda a ja i dalje ležim sa sve 4 u zraku... koma,jedva čekam da ovo prođe i da prestanem mirovati. Ja zavidim vama curama koje ne morate mirovati :D a znate kak to ide...nikad nije dobro. I kad je previše i premalo posla-ni jedno ni drugo ne valja. Nešto smo kao pripremili...oprali smo jaje i košaru za kolica, prebrala sam robicu i pripremila je u ladici(moram je još jednom oprati,iako miriši).... pripremila sam si kofer i manji ruksak za porod...sve sam si pripremila onako minimalistički. Kao da ću ostat 3-4 dana max :D šampon i gel za tuširanje od 50 ml... uložaka najviše :D još par sitnica trebamo kupit od kozmetike i to bi bilo to. Kad rodim poslat ću muža po hranu i bočice jer ne znam ako ću dojiti...
Pozdrav svima, uživajte u vikendu, predivan je. 😊
Lovely_ nama su čak iz Concordie dostavili kutnu garnituru u roku u kojemu su i rekli. Čekamo još tjedan i pol da nam majstor parket prebrusi i prelakira pa ćemo onda lagano unositi namještaj. Vidjeti ćemo i kakva je kutna garnitura s obzirom da je sad još zapakirana u garaži.
Ja danas lagano čistim, perem robu, posteljinu, sama sam kod kuće pa mi je dosadno. Malo ću kasnije sjesti na sunce i uživati, hehe veliki planovi za danas. 😄
🩷 7/2022
Još sam gore živčana jer je moja svekrva nabavila nekakvog labradora koji je štene i većinu dana je sam doma jer svi rade (osim mene jel) i naravno tko se brine za psa nego ja?! Nemam stvarno ništa protiv životinja,ali sad mi nije zgodno vrijeme. Kao trebam mirovati a ona 2 mjeseca prije mog poroda nabavi psa koji jadan nije kriv al piški i kaka po kući,makar ga i vodim van. I onda mi muž govori kao daj pusti psa,nemoj se brinut,nemoj ni ić dole,a kaj da radim kad mi ga je žao. Al trebala bi pustit da sve popiški i zasere pa da ona čisti kad dođe doma,a ne ja
Eden ajme divno,hvala ti,bas mi je drago da si imala tako divno iskustvo u Petrovoj,sad se vise necu mo dvoumit gdje cu rodit,puno si mi pomogla 🙂
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bok cure, želim svima lijep vikend. Ležim na kauču kao i obično,muž čisti,sin je kod bake u prizemlju… svakim danom me sve više hvata neka nervoza jer se svakim danom primiče dan poroda a ja i dalje ležim sa sve 4 u zraku… koma,jedva čekam da ovo prođe i da prestanem mirovati. Ja zavidim vama curama koje ne morate mirovati :D a znate kak to ide…nikad nije dobro. I kad je previše i premalo posla-ni jedno ni drugo ne valja. Nešto smo kao pripremili…oprali smo jaje i košaru za kolica, prebrala sam robicu i pripremila je u ladici(moram je još jednom oprati,iako miriši)…. pripremila sam si kofer i manji ruksak za porod…sve sam si pripremila onako minimalistički. Kao da ću ostat 3-4 dana max :D šampon i gel za tuširanje od 50 ml… uložaka najviše :D još par sitnica trebamo kupit od kozmetike i to bi bilo to. Kad rodim poslat ću muža po hranu i bočice jer ne znam ako ću dojiti…
Koji si tjedan, ne vidim ti traku :) pa meni izgledas ful spremno hh ja ama bas nista od toga nemam haha
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji