Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    24. Ožujak 2022. 16:59

Marijana e tako sam i ja odlucila. Do 35. Tjedna sve ce biti tip top 😃🤗

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• teichmmb
    24. Ožujak 2022. 17:10

Pozdrav žene, upadam sa druge teme ali možda mi netko od vas može pomoći.
    Da li koja od vas vodi trudnoću na Sv. Duhu u ambulanti za visokorizične trudnice da mi kaže koji je tamo raspored doktora po danima. Nigdje na nalazim tu informaciju.
    Hvala unaprijed ❤

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Marijanaaa12345
    24. Ožujak 2022. 17:27

MMMartinaaa

Marijanaaa12345

Saznala danas da se sinoc porodila obiteljska prijateljica koja je terminom 4 tjedna prije mene. Znaci rodila je u 36tt, i oblila me panika jer eto mogla bi i ja uraniti i 4 tjedna prolete ko blesava. Još nemam pola toga veliko sređeno, nemam kozmetiku kupljeno i sitnice, nemam iso fiks, nemam namjestaj montiran, sobu, ja nisam u glavi spremna, nisam knjige procitala,nisam kucu ocistila. Treba i torbe spremiti i otici u Zagreb, pa kada krenuti, ja planirala tek za 4 tjedna gore, iza Uskrsa, sto ako me ulovi porod prije, ma sto piotanja i malo vremena i bas me krece lagano prat histerija a usput pisem diplomski i to mi je na rok da stignem do poroda jer znam da iza necu xD. Tako da vee see loo… Kako se vi 30tt+ nosite sa tim?

Nemoj si nabijati stres. U najgorem slučaju, i da se porodis ranije, jedino sto bebi ZBILJA treba je mama ❤️ muz, prijatelji, obitelj ili bilo tko od tvojih bliznjih bi se sigurno angazirali i sredili ove stvari koje nisi stigla (srecom danas je sve vrlo lako dostupno), i dok bi izasla iz rodilista docekalo bi te sve spremno. 😊 Naravno da sve mi gledamo da budemo 110% spremne, pripremljene, kuca blistava, roba slozena…ali nista od toga nije kljucno. Jedino isofix, sjedalicu trebas imat 😅
    A porodit cemo se i s procitanim knjigama i bez.
    Ja isto cekam komodu, robica neoprana i slozena u raznim kutjama, po ormarima…kozmetika mi isto treba (za bebu i za mene), torba za rodiliste postoji za sada samo u glavi 🤣
    Sredit ćemo sve. ❤️

Upravu si. Pomalo pa koliko se stigne. <3 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Anushka
    24. Ožujak 2022. 17:46

teichmmb

Da li koja od vas vodi trudnoću na Sv. Duhu u ambulanti za visokorizične trudnice da mi kaže koji je tamo raspored doktora po danima. Nigdje na nalazim tu informaciju.
    Hvala unaprijed ❤

Ja vodim, raspored je tamo na njihovim vratima, nažalost nemam sliku, trebala bi ići za tjedan dana pa ti poslikam, ako ti pomaže.ja sam petkom kod dr Blagaića, za njega znam da ima petkom ambulantu.

url=https://lilypie.com]

• teichmmb
    24. Ožujak 2022. 18:09

Anushka

teichmmb

Hvala unaprijed ❤

Ja vodim, raspored je tamo na njihovim vratima, nažalost nemam sliku, trebala bi ići za tjedan dana pa ti poslikam, ako ti pomaže.ja sam petkom kod dr Blagaića, za njega znam da ima petkom ambulantu.

Može, nije hitno, javi ako možeš sljedeći tjedan. Puno hvala 😘

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

MfrauM
    24. Ožujak 2022. 18:21

Anushka

teichmmb

Hvala unaprijed ❤

Ja sam bila otpuštena u ponedjeljak tad je bio dežuran dr Habek, a došle smo Anushka u petak jel tak(?), tad je bio Hafner dežuran. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MfrauM
    24. Ožujak 2022. 18:27

Joj curke hvala vam, bas sam bila pod stresom nekako kak će proći pregled..
    Curke što se priprema i spremnosti tiče, bitno je da imate torbu za rodilište a ostalo se sve stvarno stigne. Moju sogoricu je dr na Duhu odlučio poroditi ranije i onda smo sestra i ja sve rjesile dok je ona bila u bolnici. Sve se stigne 🤗 . Znam da vas to zivcira jer i sama sam takva, ali realno kao što je Martina rekla bebi treba samo mama i tata, logistiku odrade svi okolo ak bas zakrizi. 
    Anushka, kak si ti? Jesi odlučila gdje ćeš roditi?

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Marijanaaa12345
    24. Ožujak 2022. 18:40

Ima li netko da je odlučio roditi u Vinogradskoj? :)

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Teab
    24. Ožujak 2022. 19:03

Nadovezujem se na Marijanino pitanje ali za Petrovu?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Crazypeach
    24. Ožujak 2022. 20:06

Mislim da dr.Hafner vodi viskorizičnu srijedom jer sam tada uvijek naručena kod njega.tj. svaki drugi tjedan idem. 
    Nisam spremna ni malo. Ali sam pomalo počela. Baš sam živčana. I meni se ponekad kiselina vraća u grlo ali nemam osjećaj da mi je beba visoko...ne osjećam zatezanje ligamenata. Ali osjećam ponekad jakiii pritisak na wc. Odem piškit,legnem i za 10 min opet (pokenad i prije??) I onda po par kapi popiškim. Jel se to vama curke 30+ događa? Ponekad se uplašim da nije neka urinoinfekcija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.