![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
MMMartinaaa - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ima333 - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - 28.03. ♥️🤰 x 2
Visibaba07 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ar5 - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pepsi2019 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
marta96 - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Yopa - 04.04. ♥️🤰
Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Crazypeach - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Suncokret - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Marijanaaa12345 - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Dani30 - 08.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tams - 11.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BabyM - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 13.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Comming072022 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 14.04 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Krami - 15.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 19.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Maajaa12344 - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mare0722 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 31 dječak 💙 & 21 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 986 🤰🐣
Dobro jutro & sretan nam petak! 🙌🥰
Eto mene ranoranioca... Probudila sam se u 4 i to je čini se za danas.
Čestitke svim curama na dobrim jučerašnjim pregledima ❤️
Po listi izgleda da sam samo ja danas na redu, ali tek u 11 mi je pregled, a kada je tako kasnije ujutro onda najčešće moram dosta čekati red. 😑 Javim vam se poslijepodne.
Bambina dobro došla,čestitke na bebici :-) :-)
Pa ja nekak perem robu perem uvijek prema onom što piše na etiketi. Posteljinu i ručnike perem na 60,ali one tetra pelene perem na 100. U sušilici skoro ništa ne sušim jer po etiketama niš ne smije :D
Tako i ja, u sušilicu samo ručnike, čarape, posteljinu jer mi inače napravi horor od druge robe, a da ne pričam o smanjivanju.makar sam čula da je to možda i do sušilice, moja je bila ful jeftina i nije baš nešto, samo tako za silu🤷🏼♀️
url=https://lilypie.com]
Joj curke hvala vam, bas sam bila pod stresom nekako kak će proći pregled..
Curke što se priprema i spremnosti tiče, bitno je da imate torbu za rodilište a ostalo se sve stvarno stigne. Moju sogoricu je dr na Duhu odlučio poroditi ranije i onda smo sestra i ja sve rjesile dok je ona bila u bolnici. Sve se stigne 🤗 . Znam da vas to zivcira jer i sama sam takva, ali realno kao što je Martina rekla bebi treba samo mama i tata, logistiku odrade svi okolo ak bas zakrizi.
Anushka, kak si ti? Jesi odlučila gdje ćeš roditi?
A vjerojatno ću na Duhu, sad su mi svi papiri tamo i doktor mi tamo vodi trudnoću. Iako sam prvu curku rodila u Vinogradskoj pa me hvata da bi tamo jer mi je poznanica tamo babica🤷🏼♀️
Kakva su ti iskustva bila u prvoj trudnoci tj. Porodu ? :)
Ja sam ležala na tokolizi 2 tjedna prije, rodila u 34 tjednu.ali samo iskustvo poroda mi je bilo ok, u 3 ušla u rađaonu, u 7 rodila, za prvorotku super. Malo su me dolje recnuli, ali preživi se, zacijelilo je skroz nakon 2 tjedna. Osoblje je ok, doktori i babice.
url=https://lilypie.com]
Dani 30,vec ti rade ctg? Čestitke na dobrim pregledima.
Ja sam u Njemackoj i ovdje pocinju od 30tt raditi ctg i svaka 2 tjedna su pregledi.. neznam dali to ima ikakve veze jer sam ja isla na IVF.. kod toga je veci postupk prijevremenog poroda😊
Fascinantno. Ja sam u austriji i tu je sve drugacije.
Tj. prvo zbog nemogucnosti da odrzim trudnocu sam isla u bolnicu svakih tjedan dana. I kad sam bila pred kraj 12 tjedna mi je rekao da idem k doktorici svojoj da ce me ona dalje vodit. Ona ima preglede svakih 8-9 tjedana
U pocetku mije bio sok jer sam bila pod rizicnu trudnocu ali nema, ne mogu dobit pregled cesce nikako. Sad sam se vec navikla al u pocetku mi je bio sok.
Kod nje sam do 35-38 tjedna i dalje onda se morma javit u bolnicu. Ona mi daje uputnicu i kad osjetim da trebam rodit, sa uputnicom idem u odabranu bolnicu i to je to (a bolnicu i sve treba odabrat oko 30.tjedna).
S tim da se kod nje ne spominje CTG uopce jer mislim da salje negdje drugdje to obavit. Ali an netu pise da se obavlja od 25 tjedna ali ne i koliko cesto. Zanimljivo kako je u svakoj drzavi drzavi drugacije.
Ima li netko da je odlučio roditi u Vinogradskoj? :)
Ja🤞 moj dr zapravo šalje tamo. Rodila i šogorica nedavno tamo i sve je dobro prošlo.
Sto znas za Vinogradsku? Jel ti šogi sta pricala, iskustva? Od kod je TA?
Ona je imala samo pozitivna iskustva. Brz porod, ljubazno osoblje sve ok. U TA nije isla, zadnji pregled je imala kod svog gin sa 36tt i trebala za 2 tj u TA, ali je u međuvremenu rodila tako da je samo otisla tamo na porod. E sad, ja vidim isto trudnoću kod njega, on je privatnik, a surađuje s njima. Tak da mislim da u TA ides kako te ginić pošalje. 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro curke!
Bambina dobro nam dosla, želim ti urednu i školsku trudnoću, nadam se da su ti one prve tegobe prestale, mučnine i tako to...
Anushka ma bit će ti super na Duhu sad te tam već znaju!
Curke koje danas imate preglede, sretno!
Mene muči rinitis, budim se od kašlja koji tjera na povraćanje (nee opet 🥴), danas ću se više puta inhalirati. Do toga navodno dođe radi hormona, povećana koncentracija estrogena i progesterona nam se nalazi u nosu 🙄.
Danas ću malo do placa po ribu, pa do staraca na kavu, još srediti neke papire za firmu i vikend može početi.
Želim vam svima super petak!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Bok cure, ja sam prije dva dana imala iznenadni pregled jer sam ujutro prokrvarila malo. Mlađi me sutnio po trbuhu svim forcom u igri, kasnije primjetim to. Izgubila sam 10 godina zivota momentalno.
Otisla na hitnu, na kraju sve je s grlicem, uscem i bebijem super! Izgleda da je puknuo hematom koji vucem jos iz prvog tromjesjecja. Ponovno se vracam na duphaston i iscekujem sljedecu redovnu kontrolu za 2 tjedna.
A sad smo samo definitivno potvrdili da nam stize braco i da napreduje odlicno 😊🤗
Svim sretno s pregledima, a vama curkama u visokim tjednima ne sekirajte se previse. Jos malo pa vam stize najvrjednije nesto na ovom svitu i ni roba, ni krevetici ni apsolutno nista nije bitno koliko da ima svoju sretnu mamu i tatu kraj sebe ❤️ Drzite se i cuvajte 😘
Jutro curke!
Bambinadobro nam dosla, želim ti urednu i školsku trudnoću, nadam se da su ti one prve tegobe prestale, mučnine i tako to…
Anushkama bit će ti super na Duhu sad te tam već znaju!
Curke koje danas imate preglede, sretno!
Mene muči rinitis, budim se od kašlja koji tjera na povraćanje (nee opet 🥴), danas ću se više puta inhalirati. Do toga navodno dođe radi hormona, povećana koncentracija estrogena i progesterona nam se nalazi u nosu 🙄.
Danas ću malo do placa po ribu, pa do staraca na kavu, još srediti neke papire za firmu i vikend može početi.
Želim vam svima super petak!
Uhhhh bas mi je zao sto te to muci. 😕 Ali i ja kasljem vec neka 2 tjedna, bas kao da me nesto tjera da se nakasljavam a nemam nikakvih drugih simptoma (znaci definitivno nije prehlada, gripa, covid i sl). I nos mi ujutro uvijek bude pun. Jel stvarno moguce da je onda to kao što si rekla od hormona?
Sortiraj odgovore
Najstariji