Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    26. Ožujak 2022. 13:23

Ne znam kak se traka stavi :D u 30-tom sam tjednu. Ma bolje da imam spremno da ne bude nismo znali... osjećam se bolje tak

Samoja6
    26. Ožujak 2022. 15:37

Ajme čitam vas i onda shvatim da ja nemam ništa spremno! Meni uvijek djeluje prerano! Ormar još nije ni stigao, robice ima nešto, ali bi blizu dovoljno! Oprano nije ništa! Kasnim li ja? 
    Danas sam se uhvatila ribanja i čišćenja! Nadobudno sam izbacila tepih i sad ću ja njega oribati, ali vidim da više i nemogu tako lako... Uspušem se jako brzo i vidim da nemogu... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    26. Ožujak 2022. 15:39

Btw, na zadnjem pregledu mi je gin rekla da je maleni veći za tjedan dana... U tom trenu, od uzbuđenja, uopće nisam reagirala, ali zadnjih par dana mi se to vrti po glavi... Nije rekla da to nešto znači, ali znači li? 
    Po kilaži je ok, ali je velik... Pa računam i muž je velik! Ima 2 metra! 😂 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

missR
    26. Ožujak 2022. 15:53

Samoja moj je bebac na proslom bio veci za dva tjedna.. gin nista nije komentirao ali mene to isto malo brine. I jos mi svi govore da imam prevelik trbuh kao da cu sutra ici roditi. 🤨

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MMMartinaaa
    26. Ožujak 2022. 16:06

Samoja6

Ajme čitam vas i onda shvatim da ja nemam ništa spremno! Meni uvijek djeluje prerano! Ormar još nije ni stigao, robice ima nešto, ali bi blizu dovoljno! Oprano nije ništa! Kasnim li ja?
    Danas sam se uhvatila ribanja i čišćenja! Nadobudno sam izbacila tepih i sad ću ja njega oribati, ali vidim da više i nemogu tako lako… Uspušem se jako brzo i vidim da nemogu…

Ma stignes sve, ne brini. Ja isto moram jos masu toga, a 5 tjedana sam ispred tebe 😅 jedino sto je kao napravljeno je robica koju imam dovoljno za prvih 6mj (malo sam pretjerala al nisam se mogla suzdrzati 🤭) 
    I ja isto vidim da ne mogu kao nekad puno raditi po kući... Trebaju mi pauze tako da dio aktivnosti sam delegirala dragome. 
    Nemoj se opterećivati s mjerama, skroz su nepouzdane. Meni znaju varirati od pregleda do pregleda... A i doktor mi je rekao da isto zna na mjere utjecati i polozaj bebe. 
    Sve je to u granicama normale. ❤️ Da je nešto zabrinjavajuce, sigurno bi spomenuli. 

Crazypeach
    26. Ožujak 2022. 17:42

I moja beba je tjedan dana veća,ali zašto vas to brine? Mene ne brine meni kao još i bolje. Samo me buni kad me netko pita kolko sam trudna jer onda ne znam točno ,kao po mengi sam 30-ti,ali po veličini bebe 31.tjedan. A kao kad si u 30-om tjednu si zapravo ušla u 31. Ma nemam pojma. I mama me stalno ispituje kolko si trudna ali želi znati koji je to mjesec. Ne znam :D znači fakat ne znam koji sam mjesec. U prvoj trudnoći recimo uopće nisam imala trbuh i na početku trudnoće imala sam 52 kile. Ja kad sam išla rodit trbuh mi je bio nikakav. A sad sam sa 10 kila više zatrudnila i trbuh mi se odmah vidio. Valjda od 3.mjeseca nadalje. I strašno me živcira kad netko komentira veličinu mog trbuha. Imam trbuh kakav imam,nije da imam utjecaja na to. 

Marijanaaa12345
    26. Ožujak 2022. 19:14

Samoja6

Danas sam se uhvatila ribanja i čišćenja! Nadobudno sam izbacila tepih i sad ću ja njega oribati, ali vidim da više i nemogu tako lako… Uspušem se jako brzo i vidim da nemogu…

Ja cu ti reci ( kako bi sebe utjesila hh) ne kasnis :D

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Samoja6
    26. Ožujak 2022. 19:41

😂😂
    Ja trbuha još uopće nemam... Imam, ali se ne vidi toliko... A od početka sam dobila cca 2-3 kg...
    Ma vjerujem da je nešto, da bi rekla... A i što kažete, teško je dijete točno i izmjeriti... Bitno da se dobro razvija! Neka ja njega svaki dan lijepo osjetim i ja sretna! Al što je rekla moja mama, dok rodim poludit ćemo od brige! Uvijek te nešto brine! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

marimare
    26. Ožujak 2022. 23:48

SAMOJA6 Ja sam u 29. i nista jos nemam spremno.
    Mislim se, samo nek je sve dobro i neka ide kako treba, sve sto mogu kupiti mi je najmanji problem.
    Ja dam dobila 5kg tek ali je sve u trbuhu, znaci sve! 🤣🤣🤣
    Nego, cure, trazite li vec pedijatre?
    Jel se kod njih mozes zapisati prije, prima li itko uopce po zagrebu?

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

• Tinkica27
    27. Ožujak 2022. 00:18

Pozz cure..  Vidim da pričate o pripremama i do kud ste stigle. Ja danas ulazim u 34.ti tjedan i mogu reći da sam skoro spremna. Idući tjedan krećem prati i peglati robicu  i to je onda to.. Još sam danas dobila dvije crne vreće robice od šogorice, ali to tek kad bude stariji veličine 86,92 i do sada sam to sortirala da barem imam po brojevima. Još operem kolica i navlake za as  jer najavljuju lijepo vrijeme i mi spremni.. Jedino što za iduća 2 tjedna imam još hrpu raznih pretraga za obaviti u bolnici i to me strašno opterećuje i umara. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.