![](/media/img/ec/15/8efe99af4b045ad00272.jpeg)
Dani super za pregled☺️ bas sam i ja htjela pitati za ctg jer meni ce ga tek raditi od 35. tt.
Curke imam pitanje. Na koliko cete stupnjeva prati robicu kad budete?
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Buduće mame, evo da se ja malo predstavim. Danas smo 19+1 dan. Za sada smo ok, ne smijemo se žaliti. Nakon dugo vremena, uspjeli smo ostvariti trudnoću. Imam uskoro 40 godina i išli smo na umjetnu oplodnju. Sretno svima
Ima li netko da je odlučio roditi u Vinogradskoj? :)
Ja🤞 moj dr zapravo šalje tamo. Rodila i šogorica nedavno tamo i sve je dobro prošlo.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Joj curke hvala vam, bas sam bila pod stresom nekako kak će proći pregled..
Curke što se priprema i spremnosti tiče, bitno je da imate torbu za rodilište a ostalo se sve stvarno stigne. Moju sogoricu je dr na Duhu odlučio poroditi ranije i onda smo sestra i ja sve rjesile dok je ona bila u bolnici. Sve se stigne 🤗 . Znam da vas to zivcira jer i sama sam takva, ali realno kao što je Martina rekla bebi treba samo mama i tata, logistiku odrade svi okolo ak bas zakrizi.
Anushka, kak si ti? Jesi odlučila gdje ćeš roditi?
A vjerojatno ću na Duhu, sad su mi svi papiri tamo i doktor mi tamo vodi trudnoću. Iako sam prvu curku rodila u Vinogradskoj pa me hvata da bi tamo jer mi je poznanica tamo babica🤷🏼♀️
url=https://lilypie.com]
Dobrodosla Bambina1 i zelim ti sretnu i skolsku trudnocu do kraja ☺️🤗
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Ima li netko da je odlučio roditi u Vinogradskoj? :)
Ja🤞 moj dr zapravo šalje tamo. Rodila i šogorica nedavno tamo i sve je dobro prošlo.
Sto znas za Vinogradsku? Jel ti šogi sta pricala, iskustva? Od kod je TA?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Joj curke hvala vam, bas sam bila pod stresom nekako kak će proći pregled..
Curke što se priprema i spremnosti tiče, bitno je da imate torbu za rodilište a ostalo se sve stvarno stigne. Moju sogoricu je dr na Duhu odlučio poroditi ranije i onda smo sestra i ja sve rjesile dok je ona bila u bolnici. Sve se stigne 🤗 . Znam da vas to zivcira jer i sama sam takva, ali realno kao što je Martina rekla bebi treba samo mama i tata, logistiku odrade svi okolo ak bas zakrizi.
Anushka, kak si ti? Jesi odlučila gdje ćeš roditi?
A vjerojatno ću na Duhu, sad su mi svi papiri tamo i doktor mi tamo vodi trudnoću. Iako sam prvu curku rodila u Vinogradskoj pa me hvata da bi tamo jer mi je poznanica tamo babica🤷🏼♀️
Kakva su ti iskustva bila u prvoj trudnoci tj. Porodu ? :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Bambina dobro došla,čestitke na bebici :-) :-)
Pa ja nekak perem robu perem uvijek prema onom što piše na etiketi. Posteljinu i ručnike perem na 60,ali one tetra pelene perem na 100. U sušilici skoro ništa ne sušim jer po etiketama niš ne smije :D
Sortiraj odgovore
Najstariji