![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Mene od sinoć žicaju ligamenti dole lijevo i malo manje s desne strane maternice. Stomak mi se ispupčio kao da naočigled raste. Osjećam se kao lubenica koja će eksplodirati 🙄 prava lopta. Baš osjećam to rastezanje, pritisak, stomak ko lopta, čak mi blaga mučnina u grlu..uz to beba lupa..jeli vama tako bude???
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Mene od sinoć žicaju ligamenti dole lijevo i malo manje s desne strane maternice. Stomak mi se ispupčio kao da naočigled raste. Osjećam se kao lubenica koja će eksplodirati 🙄 prava lopta. Baš osjećam to rastezanje, pritisak, stomak ko lopta, čak mi blaga mučnina u grlu..uz to beba lupa..jeli vama tako bude???
Oooo da,bol u listovima uzasna,kaj se trbuha tice samo cu ti rec,jutros cistim kadu i malo je falilo da se ne prevrnem u nju jer mi je trbuh otiso prema naprijed a ja sam ostala bez refleksa 🙈 ko lubenica se osjecam vec tjednima a ovu mucninu imam jer mi mali stisce zeludac,nemrem opce vise nis jest,a gospodin se boksa s mojim organima,sve u svemu 3. tromjesecje pocelo
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Oooo da,bol u listovima uzasna,kaj se trbuha tice samo cu ti rec,jutros cistim kadu i malo je falilo da se ne prevrnem u nju jer mi je trbuh otiso prema naprijed a ja sam ostala bez refleksa 🙈 ko lubenica se osjecam vec tjednima a ovu mucninu imam jer mi mali stisce zeludac,nemrem opce vise nis jest,a gospodin se boksa s mojim organima,sve u svemu 3. tromjesecje pocelo
Suosjećam. Meni isto trbuh tvrd izgleda sve veće i osjećam kao da je sve veći. Dosta je visoko i kad sjedim ko da mi je dio bebe na plućima skoro. Nekad mi zna teško doći do zraka pogotovo dok mi se srce uzlupa jako.. 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Mene trenutno ne žicaju ligamenti (ali isto je lijevo više, ne znam zašto), ali osjećam već neko vrijeme rastezanje/zatezanje stomaka. I onda za par dana skužim da mi je stomak veći, što je logično. Prvo sam mislila da su to kontrakcije. Tu smo negdje u sličnim tjednima. Sve sam si teža svakim danom, uspušem se do 3. kata. Mučnine nemam, jedino blage žgaravice.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Marta96 bumo mi nekak to do kraja izdurale,jos samo 11 tjedana do kraja,to sa srcem se meni isto desava,pogotovo kad idem po stepenicama na kat,taj dio je ultra zabavan
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Marta96 bumo mi nekak to do kraja izdurale,jos samo 11 tjedana do kraja,to sa srcem se meni isto desava,pogotovo kad idem po stepenicama na kat,taj dio je ultra zabavan
Ajme da. A tjedni sad idu ko ludi. Čekam kofer od šogorice i trpam stvari za bolnicu u njega 😂 nikad se ne zna haha.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo me curke, obavili pregled! Sve je ok, kako treba biti za 22tt, samo me mora češće pratiti radi tlaka, srčani mi je i dalje povisen pa postoji opasnost sinkopa- da se spoje tlakovi, pa ja tresnem u nesvijest, ta dijagnoza me prati otprije par godina zato me i vode na Duhu.To što me boli rez (i 2 mioma koja su se uduplali od 9.mj) kaze da trpim da ne može sad ništa napraviti, zna da to boli, ali eto da je to moj kriz sada dok ne rodim. E za te ligamente što i vas zigaju- kažem ja joj kak to boli, a on - pa jeste skuzili da ste trudni ako niste znali to je tak u trudnoći. Dakle nije nis opasno. Moj dr vam je skroz kul, i uopće se ne zamara ničim 😆. Kaze da mu je prvo bilo najvažnije da zatrudnim (nakon 10 godina) a sad da ne rodim ranije, a da ovo sve između je što Bog da i sreća junačka 🤣. Na sekundu sam vidjela malenog, spavao je 🤭🥰. On je još gledao mjere i kaže ma sve je super. Sam nek tak ostane. Odmah sam išla u spar po gluposti počastiti se🤗. Kupila neku becku ledenu kavu samo 0,3% arome kave (nema kofeina) to će mi biti sad 3 dana za gust 😆🙈. Preporučam, bas je fino! Evo pijem 2.rundu 🤣 , mozda ne doživi tri dana ta litra. Pokupovala gluposti ko kad dijete ide od doktora. Uzas 🤣. Između ostalog i kinder jaja, ne pitajte me nista.
Sretno ostalima koje imaju danas i sa svim vašim radovima i planovima.
E da Martina sljedeći pregled mi je 7.4.
Pusa pusa
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ajoj ženo pazi se da ne padneš..
Evo baš čitam u aplikaciji trudnoća da je bol u zdjelici i donjem dijelu leđa normalna jer beba svojom težinom vrši pritisak, također se protežu mišići i ligamenti zdjeličnih zglobova a pomažu vježbe naginjanja zdjelice i Kegelove vježbe za jačanje mišića zdjelice
Ja navečer imam i ovaj RLS-sindrom nemirnih nogu. Uvijek mi se javi u iste ure-10.30-11 sati. Dođe mi kao neki nemir u listovima i imaš nekontroliranu želju da mičeš noge. Kažu da je to zbog smanjenja hemoglobina u krvi..
Također već pomalo osjećam trnce u srednjem prstu desne ruke. To je početak karpalnog tunela- u prošloj trudnoći u zadnjem mjesecu su mi skroz trnula dva srednja prsta desne ruke.
Piše da povećana količina krvi vrši pritisak na živce i možeš osjećat trnce u prstima i zglobovima.
Uh blaženo stanje..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
15/2/22 5.pregled...
Suosjećam. Meni isto trbuh tvrd izgleda sve veće i osjećam kao da je sve veći. Dosta je visoko i kad sjedim ko da mi je dio bebe na plućima skoro. Nekad mi zna teško doći do zraka pogotovo dok mi se srce uzlupa jako.. 😵
D a..ja sam niska a trbuh mi je visoko meni je užasno kad ručam, jedva čekam sjesti na kauč i naslonit se .. da bar mogu ručati iz te poze 🤣🤣
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
15/2/22 5.pregled...
Mene trenutno ne žicaju ligamenti (ali isto je lijevo više, ne znam zašto), ali osjećam već neko vrijeme rastezanje/zatezanje stomaka. I onda za par dana skužim da mi je stomak veći, što je logično. Prvo sam mislila da su to kontrakcije. Tu smo negdje u sličnim tjednima. Sve sam si teža svakim danom, uspušem se do 3. kata. Mučnine nemam, jedino blage žgaravice.
Da.. budu tako rastezanja zatezanja i onda kao da se naočigled trbuh poveća. Ja sam si već teška a onda mislim kako imam još tri mjeseca pa mi uhvati blaga panika! 😅😅
Mislim da ću se zadnjih Mjesec i pol samo valjati po kauču..🤣
Trudit ću se bit aktivna oa koliko uspijem 😏
Isto tako kad malo više nešto pojedem i popijem pošto mi je želudac visoko vrati mi se mala rigačica u grlo 😅🤣
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
15/2/22 5.pregled...
Sortiraj odgovore