Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Astera
    26. Siječanj 2022. 20:50

Čestitam svima na urednim pregledima, veselim se radi vas ☺️
    Cure koje su u banani s prehladama i covidom, nadam se da ćevas pustiti uskoro. Jbg baš smo u zimsko vrijeme odlučile proširenje porodice 🙈
    Ja sam dok sam radila bila non stop bolesna, doslovno svaka 2-3 tjedna prehlada, upala sinusa i slično jer radim s klincima i malo malo su bili bolesni. Sad kako sam doma van stresa i zaraznih bolesti, imunitet mi je bolji. 
    Držite se, bit će sve dobro 💪

Demetria
    26. Siječanj 2022. 20:54

Htjela sam napisati i za doulu i odletilo mi. 
    Pa sve ovisi na koju naletis.
    Ja jednu pratim na Instagramu.
    Nisam osobno niti jednu angažirala jer sam slušala jednom Rodinu prezentaciju gdje su vecinom bile doule i Bože dragi meni se povracalo od preseravanja.
    Lotusi i ta sranja.
    Porod može biti divan i krasan a može biti i bolan i treba biti realan i tako tome i pristupiti a ne ispirati mozak curama.
    Muž je slusao sa mnom i zgrozio se (bilo je online).
    Rekao je da su puno bolji tecajevi na koje smo isli nas dvoje skupa. Realno su nam sve objasnili i pokazali. 
    Pratim ovu jednu jer ima jako dobre savjete.
    Ponavljam mislim da to kao i u svemu ovisi o osobi na koju naletiš eto pa sretno Pepsi2019

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    26. Siječanj 2022. 20:58

MMMartinaaa

Pepsi2019

I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?

Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice…Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme.
    Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe.
    Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe?🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu…)😅

Meni ti uvijek u glavi da se ljudsko tijelo ohladi za dva stupnja kad spava.
    Mi ti imamo iz lidla dva ona termometara jedan kod kreveta a drugi kod prematalice.
    Gledaj da krevetić nije na potezu vrata prozor, znaci da nije na propuhu. 
    Ja cu u pidžami pa cu vidjeti po potrebi lako kupim vrecu i ispod kratki bodi ili samo bodi i čarapice ako bude prevruće.
    Tek smo par mjeseci u ovom stanu pa ne znam jos kako "diše" ljeti

*

Demetria
    26. Siječanj 2022. 21:02

Astera

Čestitam svima na urednim pregledima, veselim se radi vas ☺️
    Cure koje su u banani s prehladama i covidom, nadam se da ćevas pustiti uskoro. Jbg baš smo u zimsko vrijeme odlučile proširenje porodice 🙈
    Ja sam dok sam radila bila non stop bolesna, doslovno svaka 2-3 tjedna prehlada, upala sinusa i slično jer radim s klincima i malo malo su bili bolesni. Sad kako sam doma van stresa i zaraznih bolesti, imunitet mi je bolji.
    Držite se, bit će sve dobro 💪

Bar necemo imati muku s upisom u jaslice.
    Moja jos ceka a ima 15 mjeseci i druga ispod liste

*

Astera
    26. Siječanj 2022. 21:07

Demetria

Bar necemo imati muku s upisom u jaslice.
    Moja jos ceka a ima 15 mjeseci i druga ispod liste

E tu si u pravu! 
    Uopće nemam riječi za tu diskriminaciju zimskih beba. A u Zg je muka i s privatnim vrtićima koliko sam popratila.

BlaBla
    26. Siječanj 2022. 21:10

Demetria

Nisam osobno niti jednu angažirala jer sam slušala jednom Rodinu prezentaciju gdje su vecinom bile doule i Bože dragi meni se povracalo od preseravanja.
    Lotusi i ta sranja.
    Porod može biti divan i krasan a može biti i bolan i treba biti realan i tako tome i pristupiti a ne ispirati mozak curama.
    Rekao je da su puno bolji tecajevi na koje smo isli nas dvoje skupa. Realno su nam sve objasnili i pokazali.
    Ponavljam mislim da to kao i u svemu ovisi o osobi na koju naletiš eto pa sretno Pepsi2019

Demetria, bas sam se nasmijala ovom za doule, ali zapravo si sve super napisala 😂 zato se i pitam kako uopce odabrati neku (koja nema lotus preseranse jer iskreno ja nisam taj tip, valjda postoji i neka bez tih brija 🤔 s takvom bih voljela popricat 🙃 ) ...nista... Pepsi2019 cekaju se tvoji dojmovi 😍

• Nara-Nara
    26. Siječanj 2022. 21:26

BlaBla

Demetria

Lotusi i ta sranja.
    Demetria, bas sam se nasmijala ovom za doule, ali zapravo si sve super napisala 😂 zato se i pitam kako uopce odabrati neku (koja nema lotus preseranse jer iskreno ja nisam taj tip, valjda postoji i neka bez tih brija 🤔 s takvom bih voljela popricat 🙃 ) …nista… Pepsi2019cekaju se tvoji dojmovi 😍

Nemojte me plašiti cure. Nisam ni ja za takve yoga poze prilikom poroda 😂🙈😅

ljubičica
    26. Siječanj 2022. 21:26

Lovely_

Visibaba evo da javim dojomve nakon današnjeg 4D pregleda 😊
    Definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
    Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
    Idući tjedan imamo redovni pregled.
    A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
    https://ibb.co/2PwfL2x[ibb.co]

Ajme kako je lijepiiiiiiii!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Čestitam!!!

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

BlaBla
    26. Siječanj 2022. 22:06

Pepsi2019

BlaBla

Demetria

Lotusi i ta sranja.
    Demetria, bas sam se nasmijala ovom za doule, ali zapravo si sve super napisala 😂 zato se i pitam kako uopce odabrati neku (koja nema lotus preseranse jer iskreno ja nisam taj tip, valjda postoji i neka bez tih brija 🤔 s takvom bih voljela popricat 🙃 ) …nista… Pepsi2019cekaju se tvoji dojmovi 😍

Nemojte me plašiti cure. Nisam ni ja za takve yoga poze prilikom poroda 😂🙈😅

Pepsi2019, ajde ti vidi za vikend / iduci tjedan kad upoznas svoju doulu, kako ona dise po tom pitanju ☺ bas me interesira 🙃 od mojih prijateljica/poznanica nitko nije imao doulu, pa nemam bas kog pitat, a stvarno me zanima ☺

Mary10
    26. Siječanj 2022. 23:01

Večer žene, 

Ja evo ne znam jel to normalno da ja već tako rano osjetim svoju očito divljakušu - ali da, sinoć sam jedva zaspala jer sam mislila da mi se igra s organima 😅 baš me steže u dnu, pogotovo kad sam na boku, nije baš ugodno. Ona non stop lupka i cujem srceko na bw, pa sam po tom pitanju mirna.

Bude li ovako aktivna kad se rodi, jadna ja 🤣🤣

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI