Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    26. Siječanj 2022. 18:35

Pepsi2019

Marta baš mi je žao da moraš imati posla sa zločestim ljudima. Čovjek se pokušava štiti od zlobe i negative i onda ti ju unesu ljudi koje ne možeš maknuti iz života. 😥😏 Drži se! Nemoj čitati mailove, otvarati poštu i javljati se na telefon. Nek to muž sad napravi. Jer već su ti emocije sjele na tlak…
    Demetria jesi li nam ti bolje? Dosta dugo si temp imala zar ne?
    Innaja sam si i eterična ulja stavljala u inhalator, pa čajeve i svašta. Onda kasnije vidjela da ne smijem 😅🤷🙊. Bitnije od svega ostalog je puuuuuno tekućine kod svih dišnih bolesti, a ljudi to često zanemari. Budi ko prava cisterna, samo tankaj! Nadam se da će uskoro bolje.

Cure, ja danas dogovorila prvi termin s Doulom da me prati prije, za vrijeme i poslije poroda. Baš me zanima kakve će savjete imati i kako to izgleda. Dolazi za vikend ili idući tjedan na upoznavanje i da vidimo koje pakete nudi.
    Ima tko iskustva Doulama?
    I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?

Mene ovo s bodićima isto zanima! Ima li neka mama ovdje da je rodila ljetnu bebu? Moja je bila proljetna. Izasli smo iz rodilišta u dugim rukavićima i nogavicama. 
    Kasnije na ljeto smo nosili kratko.
    U čemu iznijeti bebu iz rodilišta u srpnju? Ipak je to jako mala bebica..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    26. Siječanj 2022. 18:39

MMMartinaaa

Pepsi2019

Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice…Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme.
    Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe.
    Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe?🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu…)😅

Moja je spavala u tankoj ljetnoj vreći ili s laganom pamučnom dekicom.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Ariel
    26. Siječanj 2022. 19:52

Evo zvao me doktor, kaze da su sve vrijednoati super i optimalne. Sve je u redu i normalno. Jako sam sretna sa tim sto mi je javio. Otisli taman suprug i ja na veceru, ramen, da se malo opustimo. Evo lezim i uzivam, iskreno.   Jedva cekam da krenem opet vjezbat i da zavrsi ovaj tjedan. Ne da mi se vise radit 😂

• Nara-Nara
    26. Siječanj 2022. 20:01

Lovely_

Visibaba evo da javim dojomve nakon današnjeg 4D pregleda 😊
    Definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
    Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
    Idući tjedan imamo redovni pregled.
    A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
    https://ibb.co/2PwfL2x[ibb.co]

Wooow, lijepi zdravi veliki dečkić. Meni su na 4D rekli da će točno tako izgledati dok na svijet dođe. Moja curica je skroz na tatu. A tvoj dečko? Vidiš nekoga od vas u njemu?

• Nara-Nara
    26. Siječanj 2022. 20:25

Cure, mužić je stavio uho na trbuh i čuo bebino srčeko 😭💗🥰

Demetria
    26. Siječanj 2022. 20:42

Ina85

Jutro cure. Dali neka od vas koristi inhalator i sta stavljate unutra osim fizioloske. Moram nekako umirit ovaj kasalj a i bol u sinisima . Ppstoji li neki ljek koji smijemo koristit? Svakako zovem doktoricu danas jer nisam cjelu noc od kaslja spavala

Ja sam bila dobila od liječnika neke tri ampule za tri dana skupa s 2ml fiziološke ili 1ml ne sjećam se više ali mi pomogli tek antibiotici i klasično naparavanje ispod deke jer mi je grijalo bas lijepo sinuse.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Astera
    26. Siječanj 2022. 20:47

Joj cure, ja sam zaostala na forumu jer sam više pratila grupu na fejsu pa sam ovdje sad preletjela teme.
    Martina zaboravih reći da je meni sljedeći pregled 15.2., a termin poroda je ipak 09.07. 
    Proizvodi za njegu lica - netko je pitao što se smije. Kako i ja imam problem s aknama malo sam istraživala. U biti ne preporučaju se kiseline (eventualno AHA i BHA u koncentraciji do 2% i to ne često), nikako proizvodi na bazi retinoida, hidrokinon (tvari za izbjeljivanje kože). 
    Može se koristiti azelaična kiselina, niacinamid, serumi na bazi vitamina c. Ja sam si uzela Avene comedomed, Avene hydrance kremu jer mi je suha koža, Urage SOS pastu za upalne akne, imam La Roche Posay Toleriane, serum Olival s vitaminom C, serum s hijaluronskom kiselinom pa kombiniram te proizvode. Malo mi se stanje popravilo.
    Vježbanje - svaka čast curama koje vježbaju. Ja svaki dan kao danas krećem i onda jednostavno "zaboravim". Prije trudnoće sam bila ful redovita, vježbala sam doma a utezima 4x tjedno po nekih sat vremena plus trčanje, hodanje po par km i slično. Malo sam si sredila leđa jednom vježbom koju sam očito krivo radila 🙈 i sad u trudnoći nekako sve više osjetim tu boljku pa me malo i strah. Trudim se hodati što više pa idem u duge šetnje, ali svakako bih morala uvesti neke dodatne vježbe. 

Visibaba07
    26. Siječanj 2022. 20:48

Lovely_

Visibaba evo da javim dojomve nakon današnjeg 4D pregleda 😊
    Definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
    Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
    Idući tjedan imamo redovni pregled.
    A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
    https://ibb.co/2PwfL2x[ibb.co]

Ajme 😍 divan je 💙
    Baš lijepo 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Demetria
    26. Siječanj 2022. 20:49

Pepsi2019

Marta baš mi je žao da moraš imati posla sa zločestim ljudima. Čovjek se pokušava štiti od zlobe i negative i onda ti ju unesu ljudi koje ne možeš maknuti iz života. 😥😏 Drži se! Nemoj čitati mailove, otvarati poštu i javljati se na telefon. Nek to muž sad napravi. Jer već su ti emocije sjele na tlak…
    Demetria jesi li nam ti bolje? Dosta dugo si temp imala zar ne?
    Innaja sam si i eterična ulja stavljala u inhalator, pa čajeve i svašta. Onda kasnije vidjela da ne smijem 😅🤷🙊. Bitnije od svega ostalog je puuuuuno tekućine kod svih dišnih bolesti, a ljudi to često zanemari. Budi ko prava cisterna, samo tankaj! Nadam se da će uskoro bolje.

Cure, ja danas dogovorila prvi termin s Doulom da me prati prije, za vrijeme i poslije poroda. Baš me zanima kakve će savjete imati i kako to izgleda. Dolazi za vikend ili idući tjedan na upoznavanje i da vidimo koje pakete nudi.
    Ima tko iskustva Doulama?

Nisam kašalj me ubija ujutro idem kod obiteljskog liječnika.
    Napokon sam i negativna na kucnom testu, muž i dalje pozitivan.
    Dugi rukav cu definitivno oblaciti prvih tri tjedna tj provjeravati cu termoregulaciju bebice 
    Jako je lako ih pothladiti u ljetnim mjesecima pa cu definitivno pripremiti i duge rukave.
    Eno koliko sam vidjela braco ce biti u pidžama samo hihi moram u shopping

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Astera
    26. Siječanj 2022. 20:50

Čestitam svima na urednim pregledima, veselim se radi vas ☺️
    Cure koje su u banani s prehladama i covidom, nadam se da ćevas pustiti uskoro. Jbg baš smo u zimsko vrijeme odlučile proširenje porodice 🙈
    Ja sam dok sam radila bila non stop bolesna, doslovno svaka 2-3 tjedna prehlada, upala sinusa i slično jer radim s klincima i malo malo su bili bolesni. Sad kako sam doma van stresa i zaraznih bolesti, imunitet mi je bolji. 
    Držite se, bit će sve dobro 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.