Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    27. Siječanj 2022. 07:50

Jutro cure. Meni je pomalo nevjerojatno da vec izazim iz 13tt i ulazim u 14tt. Danas moram zvati ginekologicu da ju pitam jesu li nalazi stigli i je li sve ok jer sma prije 2 dana vadila krv za TSH, lt3, lt4 i jos nesto. Vec sam i zaboravila sto sve 
    Odlucila sma od danas pripazit na hranu malo jer ne zelim natuc puno kila. Problem je sto je moj apetit velik jako, i ako se zdravo hranim kolicine su prevelike. Kad se zbroji sve kroz dan, mogu se 2 osobe najest. 
    Tako da sam kupila puno salate koju cu jest uz svaki rucak kako bi mi se zeludac vise napunio povrcem i salatom. 
    Planiram drugi tjedan javiti sefovima da sam trudna, zanima me kak ce to proc. Bit ce sigurno sretni i tuzni jer im treba ljudi. Ali planirma radit do samog kraja pa mislim da ce bit sve ok na kraju. Mogu radit puno od doma, cijeli tjedan sam doma jer u firmi su pocele prehlade i korone pa sam se ja zatvorila doma. Za svaki slucaj. 
    Svima cestitam na dobrim pregledima i ostatku koji imaju danas i sutra zelim svu srecu 

Ariel
    27. Siječanj 2022. 07:55

Lovely_

Visibaba evo da javim dojomve nakon današnjeg 4D pregleda 😊
    Definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
    Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
    Idući tjedan imamo redovni pregled.
    A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
    https://ibb.co/2PwfL2x[ibb.co]

Ajmo kako slatka slikica  Ja sam dobila hrpu slika sad kad sma bila na pregledu ali samo sa profila vise manje. Jer ipak jos je bebica malena.
    Ovo je jedna od slikica koju imam: https://ibb.co/bXR31V2 

Ariel
    27. Siječanj 2022. 07:59

Ariel

Lovely_

Visibaba evo da javim dojomve nakon današnjeg 4D pregleda 😊
    Definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
    Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
    Idući tjedan imamo redovni pregled.
    A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
    https://ibb.co/2PwfL2x[ibb.co]

Ajmo kako slatka slikicaJa sam dobila hrpu slika sad kad sma bila na pregledu ali samo sa profila vise manje. Jer ipak jos je bebica malena.
    Ovo je jedna od slikica koju imam:https://ibb.co/bXR31V2

Morala sam obrisat sliku jer sam, glupaca, ostavila sve podatke na slici vidljive 
    Evo novi link di sam sakrila svoje osobne podatke: https://ibb.co/cJpnv4C

MfrauM
    27. Siječanj 2022. 08:07

Jutro curke! Nije me bilo 1 dan dok sve polovim 🙈.
    Marta96 žao mi je što ti se sve nakupilo! To je ljudski jal i zloba, ali imaš papire od dr i ne mogu ti nista, misli samo na sebe i bebicu. Nadam se da ce tata biti dobro, želim mu brz oporavak! 
    Teab naravno da smiješ paracetamol, ja sam popila 2x500 lupoceta i to mi je bas pomoglo. Sad sam konačno ok.
    Ina85 ja sam se inhalirala sa kamilicom i velikom žlicom morske soli u mali lončić i onak po starinski pod ručnik, i to sam se inhalirala svakih sat vremena. Za kašalj mi je super pomogao spinani šećer na mlijeku  i puno puno čaja. Nadam se cure da će vam što prije proći! Samo mirujte i ulijevajte tekućine čim više! 
    Cestitke svima na dobrim rezultatima pregleda i sretno curke koje imaju  pregled 🤗🥰

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MMMartinaaa
    27. Siječanj 2022. 08:14

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Teab - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Atina25 - 31.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bachata - 31.01. ♥️🤰
    Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - 02.02. ♥️🤰
    missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
    Suncokret - 03.02. ♥️🤰
    BlaBla - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    EnaEna - 07.02. ♥️🤰 x 2
    Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
    bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM -  10.02. ♥️🤰
    BabyM - 10.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰 
    MMMartinaaa - 11.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
    anita23 - 14.02. ♥️🤰
    Astera - 15.02. ♥️🤰
    Gabi12 - 15.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Didi4321 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepsi2019 - 16.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mary10 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Marijanaaa12345 - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    27. Siječanj 2022. 08:15

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Comming072022 - 18.02. ♥️🤰
    Principessa007 - 22.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 22.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 23.02. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 23.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 24.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mare0722 - 24.02. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.02. ♥️🤰
    Tini_ - 25.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    AnnieP - … ♥️🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    annboleyn - za cca 3tj ♥️🤰
    Taubek0809 - … ♥️🤰 
    Mrvica72 - …♥️🤰
    Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    zg123 - … 2x♥️🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Aristea - … ♥️🤰
    Saphire - … ♥️🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mama_anđela - … ♥️🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰

UKUPNO: 18 dječaka 💙 & 18 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 688 🤰🐣
    Facebook grupa (samo za aktivne članice ovog podforuma): https://www.facebook.com/groups/ljetnebebe2022

Visibaba07
    27. Siječanj 2022. 08:51

TeaB naravno da smiješ paracetamol to i ptice na grani znaju..ostali neki lijekovi se mogu u trudnoći ali uz savjet i recept liječnika,ovaj voltaren i knavon šta ti je rekla sestra,to ri mora napisat recept,ne možeš to bez recepta..takvi lijekovi se trudnicama daju ako paracetamol nema nikakvog učinka ali idu isključivo uz Recept i u rijetkim slučajevima..

Marta drži se 🍀❤️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Leemma
    27. Siječanj 2022. 08:53

Dobro jutro!
    Sretno na pregledima! Svima s koronama i virozama zelim sto brzi oporavak!
    Evo moj muz od jucer sluzbeno pozitivan. Ja se nadam da sam uspjela izbjeci zarazu jer sam zbrisala kod mame jos u subotu. A opet samo cekam da me ulovi 😅
    Tako da nam propadaju planovi da selimo ovaj vikend u novi najam, moram se jos malo strpiti 🙈
    Apetit mi je sve veci, jucer navecer nisam mogla prestat jest. Duplu veceru smazala i onda jos pola cokolade. Sad mi savjest ne da mira, ali je ocito preslaba da me zaustavi kad treba 😆

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Visibaba07
    27. Siječanj 2022. 08:56

Maajaa12344

Mare0722 termin na moj rodendan 🥰🥰

Nisam se stigla prije javiti, obavila sam pregled danasnji. Sve je u odlicnom stanju, kaze imam vec pravi komad bebe. Kako je to cudno divan osjecaj znati da imas živo bice u sebi joj meni 🥰❤️. Super nalazi od VeritasTesta, danas nuhalni isto super. Mali hematomcic je jos tu tako da nastavljam terapiju Utricima, ali stajem s folnom. Vec mi neugodno opet pitati ako smijemo imati odnose, ali ajd strpit cemo se jos malo u nadi da cemo moći kroz skorije vrijeme.😁 Sutra vadim krv za kombinirani test probira. Drugo mi nije puno mogao vidjeti sto je planirao jer je cura spavala za cudo jer je svaki puta do sada bila zivahna jako. 😅 Ocito je istina to da su zenske živahnije od muskih beba 😅
    Sljedeći termin za 4 tjedna (23.02.), to znači da je sve super valjda 😊. Malo ce mi bit tesko toliko cekati s obzirom da sam do sada bila svaki ili svaki drugi tjedan, sad odjednom na 4, ali prezivjeti cemo i to. Tada cu biti u 17-om tjednu, pa se nadam i nekom trbuscicu vec je tako?😁😁

Doznake… Ne znam jesam li vec pitala, ali vjerovatno sam citala, ali i zaboravila… Prve doznake sam nosila na ruke poslodavcu, a zavodu sam mogla preko maila. Danas sam dobila doznake za ovaj mjesec opet jedne za poslodavca i jedne za zavod. Sta nije da sve imaju oni u sustavu i da ne moram nista nositi ako koriste ezdravstveno il sto vec (mislim na poslodavca, zavod rjesavam mailom sve)

Čestitam ti na pregledu :) mislim da do sljedećeg već možeš očekivati trbuh..

Meni je knjigovodstvo reklo da njima doznake ne trebaju ,poslala sam prvu kad sam otvarala komplikacije i rekla mi je da joj donesem sljedeću kad budem otvarala porodiljni..e sad možda se to razlikuje od poslodavca do poslodavca 🤔

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mama_anđela
    27. Siječanj 2022. 09:00

Ariel, super za dobre nalaze. Neka ste se malo pocastili I sretno s vjezbanjem :D Ja cekam da malo vrijeme bude ljepse, pa cu bar setati navecer, ovako po zimi stvarno nemam hrabrosti
    .
    Lovely, divna slika I cestitke vdim ti ulazis u 26 tjedan lagano. Napredujete ti i tvoj maleni
    .
    Maajaa1234 , super za dobar pregled i za dobre nalaze, sada bebica pocinje uveliko da raste, prosla si prvo tromjesecje i sada lagano, stize uskoro i stomacic ako Bog da

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.