Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    26. Siječanj 2022. 14:58

MMMartinaaa

Pepsi2019

I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?

Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice…Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme.
    Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe.
    Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe?🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu…)😅

Ja nemam iskustvo sa ljetnom bebom, moja curica je rođena u listopadu.ali znam da oni tako mali nemaju termoregulaciju baš neku i mislim da za prvo vrijeme lagane pamucne stvari sa dugim rukavima nisu na odmet...kasnije tamo srpanj, kolovoz kada zatopli onda mislim da će moći i kratke bodiće i stvarčice. A za spavanje su mi svi rekli koji su imali ljetne bebice isto neki dugi, pamučni kombinezon.mislim da kad dođe to vrijeme da ćemo se snaći😊a sve zavisi ibo vremenu i kakvo je ljeto🤷🏼‍♀️uglavnom ja zasad imam većinu dugih rukava od prve curke i nešto kratkih bodića što sam uzela. Planiram još uzeti tako nekoliko ljetnih stvarčica sada kada dođu.

url=https://lilypie.com]

• mare0722
    26. Siječanj 2022. 15:11

Uspjela sam, puuno hvala! 😘

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Anushka
    26. Siječanj 2022. 16:04

Gabi12

Cure,dali je potrebna njihaljka?
    Jedni su se ponudili da nam ti poklone pa evo pitam posto je prva bebica.

Mi smo imali posuđenu njihaljku/nosiljku za prvu curku i ona je htjela biti unutra, tako da sve zavisi da li će ti bebica biti zainteresirana za nju. Naravno  ne smiju biti predugo unutra, ali spašava stvar kada si trebaš nešto napraviti po kući. Mislim da ćemo mi uzeti neku, s obzirom da smo ovu vratili😊samo još nisam našla koju.

url=https://lilypie.com]

BlaBla
    26. Siječanj 2022. 16:33

Pepsi2019, kako si trazila doulu, putem udruge ili ti je neko preporucio odredjenu zenu? Takodjer razmisljam o tome, ali evo ne znam od kud krenuti, kako izabrati... 😀

• Nara-Nara
    26. Siječanj 2022. 17:09

BlaBla

Pepsi2019, kako si trazila doulu, putem udruge ili ti je neko preporucio odredjenu zenu? Takodjer razmisljam o tome, ali evo ne znam od kud krenuti, kako izabrati… 😀

Nama je trenerica na trudnickim vježbama preporučila doulu. Ta je zauzeta do kraja ljeta pa mi je drugu preporučila. Ni jedna od njih nije u onoj udruzi doula. Ne znam jel moraju biti 🤷
    A ima tražilica na stranicama njihove udruge pa možeš naći nekoga u svojoj blizini.
    Javit ću kakvi su dojmovi nakon prvog upoznavanja 😅

• Tinkica27
    26. Siječanj 2022. 17:23

Visibaba čestitam na pola puta!
    Marta što se posla tiče to samo ignoriraj.. Meni je poslodavac također iznosio detalje oko komplikacija okolo po firmi i otad s firmom  ne komuniciram, samo pošaljem doznake. 
    Moram priznat da ae puno bolje snalazim na fejsu nego ovdje. 😄
    Nekako mi je teško popratiti tko je što napisao.. 

Visibaba07
    26. Siječanj 2022. 17:39

Hvala vam cure ,nekako je mentalno lakše ☺️ 
    Pepsi javi dojmove doule,baš me zanima..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mama_anđela
    26. Siječanj 2022. 17:41

Marta, bas je zalosno procitati takvo nesto. Kako su odurni, i sto znaju poslije svega sto si prosla, treba max da se udalje, da ne smetaju a da ujedno budu pri ruci ako ti sto zatreba. Znam da nikom od njih nije bas drago kada radnica ode, pogotovo kao sto je kod nas sve ograniceno, nemamo vise radnika na istoj poziciji, ali zene smo, kao i svaka prije nas, imamo pravo na bolovanje, na radjanje. To ne damo da nam oduzmu. Pazi na sebe, ne stresiraj se. Pazi price  prijetnje tuzbama, strasno! Kao da si nekakav krimos, a ne zena u drugom stanju koja je prosla jedan turbulentan period. I kad zavrsi sve ovo ako Bog da, i kad bebica stigne i poraste, promijeni i to radno mjesto. Ne treba ti ta vrsta stresa ponovo i ponovo. 😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

ljubičica
    26. Siječanj 2022. 18:22

marta96

Visibaba07

marta96

Visibaba07

marta96

Visibaba07

Sretno i ostalim curama danas 🍀
    Ja sam osjetila svoju curku napokon,jučer i prekjučer kao neki mjehurići nisam bila sigurna..ali sada ležim u krevetu i kao da osjetim da mi srce lupa u trbuhu,stavim ruku kad ono stvarno se nešto osjeti 💞 baš divno 🥰🥰

Čestitke na punih pola puta😇❤️

Hvala ti Marta 🥰 kako vam inače prolazi vrijeme?meni u jednu ruku brzo u drugu sporo 🤔

Meni isto ko i tebi 😇 u svakom pogledu. Doslovno..
    Jel tebi tlak ok? Ja ga doma kontroliram i zadnjih dana je ujutro preko 130 ugl, jedan dan bio i 140, ako mjerim kasnije bude ok. Ali me glava boli svaki dan neka čudna glupa bol. Zapravo sam ovih dana i pod velikim stresom, bas mi se svasta dogodilo i ne osjećam se bas najbolje. Iskreno ne znam kako si pomoći onda..

Meni je tlak doma dobar,ne prelazi 130 nikada.Mjerim 4 puta,na dvije ruke pod svim mogućim uvjetima.. a kad dođem na pregled je visok 🙄
    Moguće da je tebi viši od stresa,to jako može utjecati 😓 neznam kakav je problem ali probaj se čim manje nervirati i misli na vas dvije ❤️

Ma koma, recimo dobivam prijetnje tuzbama jer sam navodno otisla na bolovanje, a nije mi nista. Problem je u firmi od kad sam otisla i eto. Mislim tuga i jad nakon svega sto mi se dogodilo. Po noći sanjam o tome ili ne spavam.. Znam da se zapravo nemam čega bojati, ali uznemiri me to..

To je STRAŠNO. ne mogu vjerovati kako se neki ponašaju! Umjesto da su SRETNI ZBOG TEBE i čestitaju ti. Ma nemam riječi. Dno dna.
    Ti se na to ne bi trebala uopće obazirati, misli lijepo na svoju bebicu i UŽIVAJ.
    lijepo imaš svoje bolovanje i papire i MOGU SE SLIKATI ! 🤣🤣 Neka samo laju.  Ma da. 😏😏
    Budi pametna i samo se nasmiji. 😉😊

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    26. Siječanj 2022. 18:27

ima333

marta96, nemojte se nikome opravdavati za svoje privatne stvari, pogotovo zdravstvene. Poslodavac vam je nadlezan iskljucivo za posao u radno vrijeme, ne i za privatne stvari, te zato morate posao sad staviti sa strane, imate vaznijih stvari. Imate sve papire potrebne za otvaranje komplikacija/bolovanja, koje daje doktor, ne izmisljate ih vi sami. Predajte im potrebne papire i tu prica zavrsava. Nemojte s njima vise komunicirati uopce. Mislite na sebe! Prvo zdravlje, onda posao, jer bez zdravlja nema ni posla!

Tako je. I potpunosti se slažem sa IMA333. Ne treba uopće više komunicirati o tome. 
    Papiri su rekli svoje.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.