I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?
Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice...Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme. 
Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe. 
Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe? 🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu...) 😅

Čestitke na super pregledu :) A ova trema pred pregled nam je svima poznata, to valjda tako mora biti😊
Znaš li već termin sljedećeg pregleda, da odmah zapišem?
Uh, sorry, zaboravila sam napisati 24.02. nam je slj pregled.
Cure, znam da ste već xy puta pisale ali ne mogu naći na kojoj stranici, tražim već nekoliko dana kako namjestiti ovu ispod lenticu sa tjednima, pa ako ima netko voljan pomoći mi.🙂
Joj, nisam ni ja više 100% sigurna (jer sam se isto mučila s tim), al odi na https://lilypie.com/ i odaberi i namjesti si kako želiš da ti lentica izgleda (upiši podatke oko termina ili zadnje menge), i onda kad dođeš do zadnjeg koraka, odabereš "Forums", pa zatim "PseudoHTML". Taj kod/link kopiraš i zalijepiš pod svoj profil. 
Ako sam nešto krivo rekla, neka me neka druga cura ispravi. 😶

I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?
Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice…Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme.
Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe.
Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe?🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu…)😅
Ja nemam iskustvo sa ljetnom bebom, moja curica je rođena u listopadu.ali znam da oni tako mali nemaju termoregulaciju baš neku i mislim da za prvo vrijeme lagane pamucne stvari sa dugim rukavima nisu na odmet...kasnije tamo srpanj, kolovoz kada zatopli onda mislim da će moći i kratke bodiće i stvarčice. A za spavanje su mi svi rekli koji su imali ljetne bebice isto neki dugi, pamučni kombinezon.mislim da kad dođe to vrijeme da ćemo se snaći😊a sve zavisi ibo vremenu i kakvo je ljeto🤷🏼♀️uglavnom ja zasad imam većinu dugih rukava od prve curke i nešto kratkih bodića što sam uzela. Planiram još uzeti tako nekoliko ljetnih stvarčica sada kada dođu.

url=https://lilypie.com]
Cure,dali je potrebna njihaljka?
Jedni su se ponudili da nam ti poklone pa evo pitam posto je prva bebica.
Mi smo imali posuđenu njihaljku/nosiljku za prvu curku i ona je htjela biti unutra, tako da sve zavisi da li će ti bebica biti zainteresirana za nju. Naravno  ne smiju biti predugo unutra, ali spašava stvar kada si trebaš nešto napraviti po kući. Mislim da ćemo mi uzeti neku, s obzirom da smo ovu vratili😊samo još nisam našla koju.

url=https://lilypie.com]
Pepsi2019, kako si trazila doulu, putem udruge ili ti je neko preporucio odredjenu zenu? Takodjer razmisljam o tome, ali evo ne znam od kud krenuti, kako izabrati... 😀

Pepsi2019, kako si trazila doulu, putem udruge ili ti je neko preporucio odredjenu zenu? Takodjer razmisljam o tome, ali evo ne znam od kud krenuti, kako izabrati… 😀
Nama je trenerica na trudnickim vježbama preporučila doulu. Ta je zauzeta do kraja ljeta pa mi je drugu preporučila. Ni jedna od njih nije u onoj udruzi doula. Ne znam jel moraju biti 🤷
A ima tražilica na stranicama njihove udruge pa možeš naći nekoga u svojoj blizini.
Javit ću kakvi su dojmovi nakon prvog upoznavanja 😅

Visibaba čestitam na pola puta!
Marta što se posla tiče to samo ignoriraj.. Meni je poslodavac također iznosio detalje oko komplikacija okolo po firmi i otad s firmom  ne komuniciram, samo pošaljem doznake. 
Moram priznat da ae puno bolje snalazim na fejsu nego ovdje. 😄
Nekako mi je teško popratiti tko je što napisao.. 
Hvala vam cure ,nekako je mentalno lakše ☺️ 
Pepsi javi dojmove doule,baš me zanima..

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Marta, bas je zalosno procitati takvo nesto. Kako su odurni, i sto znaju poslije svega sto si prosla, treba max da se udalje, da ne smetaju a da ujedno budu pri ruci ako ti sto zatreba. Znam da nikom od njih nije bas drago kada radnica ode, pogotovo kao sto je kod nas sve ograniceno, nemamo vise radnika na istoj poziciji, ali zene smo, kao i svaka prije nas, imamo pravo na bolovanje, na radjanje. To ne damo da nam oduzmu. Pazi na sebe, ne stresiraj se. Pazi price prijetnje tuzbama, strasno! Kao da si nekakav krimos, a ne zena u drugom stanju koja je prosla jedan turbulentan period. I kad zavrsi sve ovo ako Bog da, i kad bebica stigne i poraste, promijeni i to radno mjesto. Ne treba ti ta vrsta stresa ponovo i ponovo. 😊

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji