Cure evo i mene 🙂
Jutros sam imala pregled nakon slabo prospavane noći, jednostavno toliko se stresiram i plašim tu noć prije i znam da ne bi trebala al jednostavno ne mogu si pomoći…
Bebica mi je super, odgovara 16+2 tt i sve je stvarno u najboljem redu… Termin je 11.07.
Doktorica kaže da misli da nam stiže živahna curka ali kaže nemojte još ništa kupovati, nisam stoposto sigurna 🙈🙈
Beba ima takve akrobacije da smo se zajedno smijale i jednostavno divan osjećaj🥰
Objasnila sam joj na kojoj strani, u koje vrijeme osjetim bebu tj da mislim da je to beba, kaže da “prema knjigama” se dijete može osjetiti tek sa 20tt, ali da je i ona pod sondom osjetila dobar udarac, još mi je rekla da sam mršava i da mi je stijenka tanja i da je to to onda da zato osjetim… udebljala sam se do sada 1kg i tu me pohvalila jer je to valjda super 🤔🙂
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Marta96 Žao mi je što moraš to prolaziti sada, ali jednostavno ne daj na sebe, nema druge… Posla će uvijek biti, najbitnija si ti i tvoja bebica a sve drugo je stvarno prolazno, nemoj im se niti javljati niti opravdavati, pa kakvi su to ljudi?! 😡
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
ma ja nemam riječi na te poslodavce, kao da oni nisu bili roditelji, ili čekali bebu. ma užas, fuuj.
znam da je lako reći nemoj se nervirati, ali ti i tvoja beba ste na prvom mjestu.
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Cure evo i mene 🙂
Jutros sam imala pregled nakon slabo prospavane noći, jednostavno toliko se stresiram i plašim tu noć prije i znam da ne bi trebala al jednostavno ne mogu si pomoći…
Bebica mi je super, odgovara 16+2 tt i sve je stvarno u najboljem redu… Termin je 11.07.
Doktorica kaže da misli da nam stiže živahna curka ali kaže nemojte još ništa kupovati, nisam stoposto sigurna 🙈🙈
Beba ima takve akrobacije da smo se zajedno smijale i jednostavno divan osjećaj🥰
Objasnila sam joj na kojoj strani, u koje vrijeme osjetim bebu tj da mislim da je to beba, kaže da “prema knjigama” se dijete može osjetiti tek sa 20tt, ali da je i ona pod sondom osjetila dobar udarac, još mi je rekla da sam mršava i da mi je stijenka tanja i da je to to onda da zato osjetim… udebljala sam se do sada 1kg i tu me pohvalila jer je to valjda super 🤔🙂
Čestitke na super pregledu :) A ova trema pred pregled nam je svima poznata, to valjda tako mora biti 😊
Znaš li već termin sljedećeg pregleda, da odmah zapišem?
Marta baš mi je žao da moraš imati posla sa zločestim ljudima. Čovjek se pokušava štiti od zlobe i negative i onda ti ju unesu ljudi koje ne možeš maknuti iz života. 😥😏 Drži se! Nemoj čitati mailove, otvarati poštu i javljati se na telefon. Nek to muž sad napravi. Jer već su ti emocije sjele na tlak...
Demetria jesi li nam ti bolje? Dosta dugo si temp imala zar ne?
Inna ja sam si i eterična ulja stavljala u inhalator, pa čajeve i svašta. Onda kasnije vidjela da ne smijem 😅🤷🙊. Bitnije od svega ostalog je puuuuuno tekućine kod svih dišnih bolesti, a ljudi to često zanemari. Budi ko prava cisterna, samo tankaj! Nadam se da će uskoro bolje.
Cure, ja danas dogovorila prvi termin s Doulom da me prati prije, za vrijeme i poslije poroda. Baš me zanima kakve će savjete imati i kako to izgleda. Dolazi za vikend ili idući tjedan na upoznavanje i da vidimo koje pakete nudi.
Ima tko iskustva Doulama?
I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?
Čestitke na super pregledu :) A ova trema pred pregled nam je svima poznata, to valjda tako mora biti😊
Uh, sorry, zaboravila sam napisati 24.02. nam je slj pregled.
Cure, znam da ste već xy puta pisale ali ne mogu naći na kojoj stranici, tražim već nekoliko dana kako namjestiti ovu ispod lenticu sa tjednima, pa ako ima netko voljan pomoći mi.🙂
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Ajme kak ste se raspisale,ja zadnja dva dana jedva stigla nesto popratit,stalno neki poso,pricam muzu ne stignem ni uzivat u trudnoci kak se spada jel stslno neki novi radnici,pa korona,sad cekam mamine nalaze,nadam se negativne al mi sad i sogi zakurio a bili u kontaktu,na antigeni negativan 29. Ide na pcr.
Marta uzasno mi je zao sto to prolazis,al mogu te razumijet jer meni je glavna sestra odjela kad sam joj rekla da sam trudna rekla. Nadi si prikladnu zamjenu pa otvori komp. Mislim si jebi se. Btw to je zena koja iza sebe ima 3 trudnoce,zamjenu za mene je nasla tek sad. Znam nije ista situacija al eto razumijem.
Svim curama cestitke na urednim pregledima
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cure,dali je potrebna njihaljka?
Jedni su se ponudili da nam ti poklone pa evo pitam posto je prva bebica.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?
Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice...Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme.
Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe.
Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe? 🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu...) 😅
Čestitke na super pregledu :) A ova trema pred pregled nam je svima poznata, to valjda tako mora biti😊
Uh, sorry, zaboravila sam napisati 24.02. nam je slj pregled.
Cure, znam da ste već xy puta pisale ali ne mogu naći na kojoj stranici, tražim već nekoliko dana kako namjestiti ovu ispod lenticu sa tjednima, pa ako ima netko voljan pomoći mi.🙂
Joj, nisam ni ja više 100% sigurna (jer sam se isto mučila s tim), al odi na https://lilypie.com/ i odaberi i namjesti si kako želiš da ti lentica izgleda (upiši podatke oko termina ili zadnje menge), i onda kad dođeš do zadnjeg koraka, odabereš "Forums", pa zatim "PseudoHTML". Taj kod/link kopiraš i zalijepiš pod svoj profil.
Ako sam nešto krivo rekla, neka me neka druga cura ispravi. 😶
Sortiraj odgovore
Najstariji