Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    26. Siječanj 2022. 20:54

Htjela sam napisati i za doulu i odletilo mi. 
    Pa sve ovisi na koju naletis.
    Ja jednu pratim na Instagramu.
    Nisam osobno niti jednu angažirala jer sam slušala jednom Rodinu prezentaciju gdje su vecinom bile doule i Bože dragi meni se povracalo od preseravanja.
    Lotusi i ta sranja.
    Porod može biti divan i krasan a može biti i bolan i treba biti realan i tako tome i pristupiti a ne ispirati mozak curama.
    Muž je slusao sa mnom i zgrozio se (bilo je online).
    Rekao je da su puno bolji tecajevi na koje smo isli nas dvoje skupa. Realno su nam sve objasnili i pokazali. 
    Pratim ovu jednu jer ima jako dobre savjete.
    Ponavljam mislim da to kao i u svemu ovisi o osobi na koju naletiš eto pa sretno Pepsi2019

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    26. Siječanj 2022. 20:58

MMMartinaaa

Pepsi2019

I još nešto, što kažete na pamučne bodiće s dugim rukavima za ljetnu bebicu?

Joj, i ja sam stalno u tim dilemama oko robice…Termin mi je kraj 5mj/početak 6. i tu može bit svakavo vrijeme.
    Tako da sam ja uzela i par komada dugih (tipa za večernje/jutarnje šetnje ili hladnije dane), i onda nešto više bodića s dugim rukavima. Svakako sam uzela i pamučnih dugih hlačica, nek se nađe.
    Mene još više muči pitanje u čemu spavaju ljetne bebe?🤔 Da li im je prevruće za one vreće za spavanje? da li je dovoljna samo ona pidžamica s dugim rukavićima, a kad je baš toplo toplo onda kratki bodić? Nekako me strah da će mu biti zima (ako bude na mene zimogroznu…)😅

Meni ti uvijek u glavi da se ljudsko tijelo ohladi za dva stupnja kad spava.
    Mi ti imamo iz lidla dva ona termometara jedan kod kreveta a drugi kod prematalice.
    Gledaj da krevetić nije na potezu vrata prozor, znaci da nije na propuhu. 
    Ja cu u pidžami pa cu vidjeti po potrebi lako kupim vrecu i ispod kratki bodi ili samo bodi i čarapice ako bude prevruće.
    Tek smo par mjeseci u ovom stanu pa ne znam jos kako "diše" ljeti

*

Demetria
    26. Siječanj 2022. 21:02

Astera

Čestitam svima na urednim pregledima, veselim se radi vas ☺️
    Cure koje su u banani s prehladama i covidom, nadam se da ćevas pustiti uskoro. Jbg baš smo u zimsko vrijeme odlučile proširenje porodice 🙈
    Ja sam dok sam radila bila non stop bolesna, doslovno svaka 2-3 tjedna prehlada, upala sinusa i slično jer radim s klincima i malo malo su bili bolesni. Sad kako sam doma van stresa i zaraznih bolesti, imunitet mi je bolji.
    Držite se, bit će sve dobro 💪

Bar necemo imati muku s upisom u jaslice.
    Moja jos ceka a ima 15 mjeseci i druga ispod liste

*

Astera
    26. Siječanj 2022. 21:07

Demetria

Bar necemo imati muku s upisom u jaslice.
    Moja jos ceka a ima 15 mjeseci i druga ispod liste

E tu si u pravu! 
    Uopće nemam riječi za tu diskriminaciju zimskih beba. A u Zg je muka i s privatnim vrtićima koliko sam popratila.

BlaBla
    26. Siječanj 2022. 21:10

Demetria

Nisam osobno niti jednu angažirala jer sam slušala jednom Rodinu prezentaciju gdje su vecinom bile doule i Bože dragi meni se povracalo od preseravanja.
    Lotusi i ta sranja.
    Porod može biti divan i krasan a može biti i bolan i treba biti realan i tako tome i pristupiti a ne ispirati mozak curama.
    Rekao je da su puno bolji tecajevi na koje smo isli nas dvoje skupa. Realno su nam sve objasnili i pokazali.
    Ponavljam mislim da to kao i u svemu ovisi o osobi na koju naletiš eto pa sretno Pepsi2019

Demetria, bas sam se nasmijala ovom za doule, ali zapravo si sve super napisala 😂 zato se i pitam kako uopce odabrati neku (koja nema lotus preseranse jer iskreno ja nisam taj tip, valjda postoji i neka bez tih brija 🤔 s takvom bih voljela popricat 🙃 ) ...nista... Pepsi2019 cekaju se tvoji dojmovi 😍

• Nara-Nara
    26. Siječanj 2022. 21:26

BlaBla

Demetria

Lotusi i ta sranja.
    Demetria, bas sam se nasmijala ovom za doule, ali zapravo si sve super napisala 😂 zato se i pitam kako uopce odabrati neku (koja nema lotus preseranse jer iskreno ja nisam taj tip, valjda postoji i neka bez tih brija 🤔 s takvom bih voljela popricat 🙃 ) …nista… Pepsi2019cekaju se tvoji dojmovi 😍

Nemojte me plašiti cure. Nisam ni ja za takve yoga poze prilikom poroda 😂🙈😅

ljubičica
    26. Siječanj 2022. 21:26

Lovely_

Visibaba evo da javim dojomve nakon današnjeg 4D pregleda 😊
    Definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
    Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
    Idući tjedan imamo redovni pregled.
    A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
    https://ibb.co/2PwfL2x[ibb.co]

Ajme kako je lijepiiiiiiii!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Čestitam!!!

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

BlaBla
    26. Siječanj 2022. 22:06

Pepsi2019

BlaBla

Demetria

Lotusi i ta sranja.
    Demetria, bas sam se nasmijala ovom za doule, ali zapravo si sve super napisala 😂 zato se i pitam kako uopce odabrati neku (koja nema lotus preseranse jer iskreno ja nisam taj tip, valjda postoji i neka bez tih brija 🤔 s takvom bih voljela popricat 🙃 ) …nista… Pepsi2019cekaju se tvoji dojmovi 😍

Nemojte me plašiti cure. Nisam ni ja za takve yoga poze prilikom poroda 😂🙈😅

Pepsi2019, ajde ti vidi za vikend / iduci tjedan kad upoznas svoju doulu, kako ona dise po tom pitanju ☺ bas me interesira 🙃 od mojih prijateljica/poznanica nitko nije imao doulu, pa nemam bas kog pitat, a stvarno me zanima ☺

Mary10
    26. Siječanj 2022. 23:01

Večer žene, 

Ja evo ne znam jel to normalno da ja već tako rano osjetim svoju očito divljakušu - ali da, sinoć sam jedva zaspala jer sam mislila da mi se igra s organima 😅 baš me steže u dnu, pogotovo kad sam na boku, nije baš ugodno. Ona non stop lupka i cujem srceko na bw, pa sam po tom pitanju mirna.

Bude li ovako aktivna kad se rodi, jadna ja 🤣🤣

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Teab
    26. Siječanj 2022. 23:06

Naci cujem se ja danas sa sestrom od ginica,btw nista od sutra stavljena sam u izolaciju tako da su otkazali sutrasnji pregled,javim kad saznam datum. Uglavnom kaze ona meni u slucaju temperature ne piti paracetamol (naravno da mi nije rekla zasto). Ja šok,kaze ona meni voltaren ili knavon cepice. Naci ja sam ga do sad pila za glavu,sutra cu se bas raspitat kod par doktora za taj paracetamol jer mi nema smisla. Svi mi pricaju lupocet i sad odjednom nesmijem,kak?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.