Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    22. Siječanj 2022. 19:58

Evo ja sam nešto riješila pa sam opet poslala zahtjev 😁😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Atina25
    22. Siječanj 2022. 20:06

Ljubičica nitko iz grupe ne moze nista vidjeti više nego oni koji uopće nisu u grupi. Znači ako se namjeste postavke nitko ti nista ne moze vidjeti ako se ne podalje zahtjev za prijateljstvo:) 
    Tamo je isto privatno i zaključano i bilo koji sadržaj koji ti objavis mozes bilo kada obrisati,mi smo imali slucaj s prvim forumom da su neke cure prepoznali ljudi iz grada koji su čitali forum (jer je bio dostupan ko i sad ovaj) tako da na fejsu je svakako veća privatnost jer nitko nema pristup kao forumu. Ovdje svi mogu pristupiti i čitat pa ako nesto napises moze se povezati i tako. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 20:27

Martina stavis u  info br stranice di je link za grupu ? 
    Cure, kak mislite da je partner isto osjetio bebu? Šta se to osjeti na dodir? Ili vidno vec? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

annboleyn
    22. Siječanj 2022. 20:41

Pozdrav cure, u zaostatku sam sa citanjem 100-njak stranica, probat cu nadoknaditi… da javim da je datum mog pregleda 25.01., trudim se razmisljati pozitivno iako sam malo u strahu, narocito obzirom na to da prakticno nemam nikakovih znakova trudnice ali tako je od pocetka
    Vidim da je napravljena fb grupa, nadam se da ce se ipak nastaviti pisati i ovdje i dalje…

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

MMMartinaaa
    22. Siječanj 2022. 20:43

Marijanaaa12345

Martina stavis u info br stranice di je link za grupu ?
    Cure, kak mislite da je partner isto osjetio bebu? Šta se to osjeti na dodir? Ili vidno vec?

Da, da - budem sutra kada objavim listicu 😊 
    Meni je dragi osjetio isto dosta rano, baš sam ulovila tren kada se jače osjetio udarac i stavila njegovu ruku na svoj trbuh. 
    Sada već na oko mogu ponekad vidjet kada beba lupi, baš se vidi ako je jak šut 😅

• EnaEna
    22. Siječanj 2022. 20:46

Astera

Mary10

Super za grupu 👍👍
    Mislim da, da ce trebat vremena da se uhoda. Ipak smo navikle na forum.
    ..
    Moj jedini update je da curicu osjetim sve bolje i bolje. Muzu pricam vec danima kako je osjecam i sad je uspio i on. Bas se cudi kako dobro udara 🤣 sve u svemu, preeeeeedivan osjecaj 🤩

Kad si krenula osjetiti bebolinu? Vidim da si tjedan ispred mene, ja za sad kao neke mjehurice osjetim, ali vrlo lagano 🤷

Ja svoje bebice sam juce pocela malo vise da osjetim nego inace 🥰🥰 tako da ces i ti za 10ak dana sigurno. 

Demetria
    22. Siječanj 2022. 20:55

Ja moram ovih dana potražiti multi mam komprese ili ih naruciti ostala mi samo jedna a spasile su me puno većih problema.
    Cure ako vas beba grize i ako boli to ne treba biti tako. Neka vam provjere radite li dobro hvat. Ako ne onda beba mozda ima frelum. 
    Dojenje vas ne bi smjelo boliti bez obzira što vam kazu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Tinkica27
    22. Siječanj 2022. 21:06

Demetria

Ja moram ovih dana potražiti multi mam komprese ili ih naruciti ostala mi samo jedna a spasile su me puno većih problema.
    Cure ako vas beba grize i ako boli to ne treba biti tako. Neka vam provjere radite li dobro hvat. Ako ne onda beba mozda ima frelum.

Demetria ja sam razmišljala isto nabaviti ih da imam ako bude trebalo. U BiH su manje od 80kn, a kod nas oko 105kn.

• Mrvica722
    22. Siječanj 2022. 21:07

Pitanjce nevezano za trudnoću. 
    kuma cu bit na vjenčanju, koliko je po vama prosjek da se stavi u kuvertu mladencima. Malo je to danas sve otislo previse al eto neke okvirne cijene 

Demetria
    22. Siječanj 2022. 21:09

Tinkica27

Demetria

Demetria ja sam razmišljala isto nabaviti ih da imam ako bude trebalo. U BiH su manje od 80kn, a kod nas oko 105kn.

Ovdje su dosta skupe pa sam ja jednu rezala na pola.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.