Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anita23
    22. Siječanj 2022. 17:28

ljubičica

Ariel

Hej cure, evo grupa je napravljena.
    https://www.facebook.com/groups/ljetnebebe2022
    Ako se slucajno dogodi da se netko od nas poznaje i osobno, jajos nismanikome rekla za trudnocu. Pa ako me poznaje, ovim putem molimnek to ostane tajna izmedu nas sve dok ne kazem svojim roditeljima za tjedan dana.Tenks.

Super bravo!! 😊
    Mozes li nam malo objasniti naravno ako znaš- jeli članovi grupe vide sve kao i naši prijatelji na način kako je regulirano u postavkama privatnosti ili kao javnost?
    U smislu jeli se vidi cijeli profil?
    Tebi sr baš malo vidi..jesi ti to podesila i kako se može

Vide sve kako ti je podstavljeno tj.ako ti je sve pod privatno(samo prijatelji) to nitko ne moze vidjeti dok ti osobno ne posalje zahtjev za prijateljstvo.

• Pepika

ljubičica

Ariel

Ako se slucajno dogodi da se netko od nas poznaje i osobno, jajos nismanikome rekla za trudnocu. Pa ako me poznaje, ovim putem molimnek to ostane tajna izmedu nas sve dok ne kazem svojim roditeljima za tjedan dana.Tenks.

Super bravo!! 😊
    Mozes li nam malo objasniti naravno ako znaš- jeli članovi grupe vide sve kao i naši prijatelji na način kako je regulirano u postavkama privatnosti ili kao javnost?

To sto ce ti netko iz grupe vidjet na privat profilu ovisi o tvojim postavkama korisnickog racuna ako si na to mislila

Ariel

Maja secer je i meni malo veci problem. Prvih par tjedana nisam mogla smislit slatko ali sad rokam po svemu. Apetit veci od kuce valjda! Uzas. Ali su me mucnine prosle pa jedem grejp, borovnice i zelene jabuke jer imaju manje secera od drugog voca. Ali kaj kad volim papati.
    Ja sam sretna jer suprug moze sa mnom svugdje pa on sve zapamti a i nosim si blokic i olovku pa sve zapisem. Jer bolje da imam nego da zaboravim.
    Ja cekam ponedjeljak al kak sam reka, javim ti kak je izgledalo i kak je proslo.
    Sto se grupe tice, napravljena je i ja bi rado da je jos minimalno jedan admin uz mene. Tako da ako netko zeli, nek samo u grupi na post za nadimke napise sa bi bio admin 😊
    Mislim da ce nam trebat par dana da se ufuramo u to na fejsu, pohvatamo, postanemo aktivne ko ovdje. Ali ja sam omogucila da bilotko moze pisat sto zeli, tako da ako imate neke teme i ideje, samo pisite.
    Kad se malo sve to zahuhta - koristite trazilicu. Da se teme ne ponavljaju 100 puta. Ali ako je nesto bitno ili neka panika, samo pisite. 😊 nadam se da ce nas sve ovo jos vise zblizit i da cemo ostat duze u kontaktu 😍

Mary10
    22. Siječanj 2022. 17:48

Super za grupu 👍👍
    Mislim da, da ce trebat vremena da se uhoda. Ipak smo navikle na forum. 
    .. 
    Moj jedini update je da curicu osjetim sve bolje i bolje. Muzu pricam vec danima kako je osjecam i sad je uspio i on. Bas se cudi kako dobro udara 🤣 sve u svemu, preeeeeedivan osjecaj 🤩

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Visibaba07
    22. Siječanj 2022. 18:03

Mary10

Super za grupu 👍👍
    ..
    Moj jedini update je da curicu osjetim sve bolje i bolje. Muzu pricam vec danima kako je osjecam i sad je uspio i on. Bas se cudi kako dobro udara 🤣 sve u svemu, preeeeeedivan osjecaj 🤩

Blago ti se za udarce 😍😍😍 ja još ništa 😓

Evo i ja sam poslala zahtjev u grupu 😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Astera
    22. Siječanj 2022. 18:05

Mary10

Super za grupu 👍👍
    ..

Kad si krenula osjetiti bebolinu? Vidim da si tjedan ispred mene, ja za sad kao neke mjehurice osjetim, ali vrlo lagano 🤷

Ariel
    22. Siječanj 2022. 18:14

ljubičica

Ariel

Super bravo!! 😊

clanovi grupe vide osobne profile kao netko tko vam nije prijatelj. Kod mene je apsolutno sve zakljucano i nemam slike gdje mi se vidi lice (sve sam ih zaljucala) Tako da i moji prijatelji ne vide nista vise nego osobe koje mi nisu prijatelji. 
    To treba podesiti u postavkama, pod privatnost i na slikama tko moze sto vidjeti. 
    Ja sam prije par mjeseci pocela sa brisanjem ljudi an facebooku isto kao i sa bisanjem svog sadrzaja. Jer sam mislila ga ugasit ali nisam ga jos ugasila. 
    Grupa koju sam napravila je skroz privatna i zakljucana. Tako da nitko od vasih prijatelja ne moze vidjeti da ste u grupi ni sto pisete u njoj. :)

ljubičica
    22. Siječanj 2022. 18:15

Evo poslala sma zahtjev za grupu, mene ćete prepoznati lako po slici profila 😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    22. Siječanj 2022. 18:39

Ariel

ljubičica

Ariel

Super bravo!! 😊

clanovi grupe vide osobne profile kao netko tko vam nije prijatelj. Kod mene je apsolutno sve zakljucano i nemam slike gdje mi se vidi lice (sve sam ih zaljucala) Tako da i moji prijatelji ne vide nista vise nego osobe koje mi nisu prijatelji.
    To treba podesiti u postavkama, pod privatnost i na slikama tko moze sto vidjeti.
    Ja sam prije par mjeseci pocela sa brisanjem ljudi an facebooku isto kao i sa bisanjem svog sadrzaja. Jer sam mislila ga ugasit ali nisam ga jos ugasila.
    Grupa koju sam napravila je skroz privatna i zakljucana. Tako da nitko od vasih prijatelja ne moze vidjeti da ste u grupi ni sto pisete u njoj. :)

Meni je svugdje na slikama podešena privatnost na samo prijatelji ili čak samo ja. 
    U fb grupi ima dole opcija " prikaži glavni profil" člana i šokirala sam se koliki se toga vidi, mislila sam je ograničeno.
    Tako da nije to za mene- pa sam izašla 
    Ipak ovdje pišem baš intimne i privatne stvari, a Fb je drugo, nikako ne mozes sve ukloniti, a ne da mi se ni stresati oko toga,  tako da mi više odgovara ova anonimnost i grupa 😊😊 
    Ovdje ću vas pratiti 😊😊💜

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

MMMartinaaa
    22. Siječanj 2022. 19:54

Hvala ti Ariel što si napravila grupu 💪🥰
    Ja sam dodala da se prilikom slanja zahtjeva za ukljucenjem mora napisati nadimak s foruma, za identifikaciju. 
    Sutra ili u ponedjeljak cu staviti sve ove korisne informacije koje imamo po forumu i u grupu, mozda ce to nekima olaksati pristup. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.