Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    22. Siječanj 2022. 11:25

Bachata

Pozdrav….. Jako sam uznemirena…. Naime, ako mi može tko pomoć. Ja sam 2020.imala spontani i nakon toga sam radila sve pretrage di mi je ustanovljeno da imam 3 mutirajuća gena i specijalista mi je tada napisao i rekao da čim saznam da sam T da počnem pit ANDOL 100 za razrjeđivanje krvi. Sad kako sam T tako sma ga odmah i počela piti i evo u 9.om sam tjednu i sada sam mamu poslala u ljekarnu da mi uzme Andol 100 i kažu joj žene šta rade tamo da ako sam trudnica da nebi smjela to uzimat da to oštećuje plod. Mislim nezz šta bi mislila jer dr. Budimira specijalista mi je to još onda prepisa po mojim nalazima…… Sad nezz ima li koja žena koja je isto to pila u trudnoći i koliko dugo da joj je sve bilo ok s bebom?
    Hvala 😔

Tamo ti kažu za sve tablete tako. Ako ti je doktor prepisao vjeruj mu. Jer puno trudnica pije aspirin cijelu trudnoću, a ako ovak odes u ljekarnu da ti hoćeš tamo će ti reći da se ne smije u trudnoći. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    22. Siječanj 2022. 11:25

Bachata

Pozdrav….. Jako sam uznemirena…. Naime, ako mi može tko pomoć. Ja sam 2020.imala spontani i nakon toga sam radila sve pretrage di mi je ustanovljeno da imam 3 mutirajuća gena i specijalista mi je tada napisao i rekao da čim saznam da sam T da počnem pit ANDOL 100 za razrjeđivanje krvi. Sad kako sam T tako sma ga odmah i počela piti i evo u 9.om sam tjednu i sada sam mamu poslala u ljekarnu da mi uzme Andol 100 i kažu joj žene šta rade tamo da ako sam trudnica da nebi smjela to uzimat da to oštećuje plod. Mislim nezz šta bi mislila jer dr. Budimira specijalista mi je to još onda prepisa po mojim nalazima…… Sad nezz ima li koja žena koja je isto to pila u trudnoći i koliko dugo da joj je sve bilo ok s bebom?
    Hvala 😔

Ja radim u ljekarni i vjeruj mi to ne oštećuje plod,ako ti je specijalista to prepisao svakako nastavi uzimati,puno žena je na toj terapiji u trudnoći naravno uz savjet lječnika,ako ti je tako preporučeno od strane liječnika svakako nastavi uzimati..mislim da ovdje na forumu ima ženica koje su uzimale Andol i sve je bilo u redu,on sigurno ne oštećuje plod i teško da ti može odmoć ,sretno 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

bubamara19
    22. Siječanj 2022. 11:34

Bachata

Hvala 😔

Za vecinu lijekova/suplemenata a i bilo cega u trudnoci uvijek svi kazu bolje ne ili konzultirati se prvo s doktorom, to je vise da se ograde nego bilo sto drugo.. Evo ja pijem andol 100 od pozitivnog testa takoder jer su mi otkrivena 2 mutirajuca gena nakon spontanog  i to mi je prepisano od strane hematologa i ginekologa do 32tt ako se ne varam. Tako da, ako ti je to prepisano, definitivno nastavi piti i ne brini 🤗🤗

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

missR
    22. Siječanj 2022. 11:35

Dobro jutro curke❤️
    Nisam se bas javljala jer imam problem s urinarnim pjeskom koji me vec danima muci.. jako lose spavam i jedva se namjestim nekako kad krene bolit. Pijem puno tekucine i nadam se da ce samo proci, gin je rekao da odem u trudnicku ambulantu ako postane gadno sad za vikend🤞🏻 
    Vidim da vas je puno bolesnih i u izolaciji. Cuvajte se i da vam brzo prodje🙏🏻
    **
    I ja imam snove svakakve, moji nisu vezani uz trudnocu ali budu bas strasni, uopce ne znam kako mi to dode u glavu🤯

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

bubamara19
    22. Siječanj 2022. 11:36

Bachata takoder dobro ti je piti i aktivni folat kroz cijelu trudnocu, znaci ne folna kiselina nego bas aktivni oblik. To su meni isto preporucili obzirom da imam MTHFR mutaciju i ne mogu procesuirati folnu kuselinu

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Bachata
    22. Siječanj 2022. 11:37

Hvala vam puno svima 😊💞

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Demetria
    22. Siječanj 2022. 11:38

Bachata

Hvala 😔

Budimir musko ili žensko?
    Za Andol nemam pojma 
    *
    Mi smo maloj kupili bebu čelavicu da ju kao upoznamo s bebom prije.
    Cura koja je pitala za to nije napisala koliko joj dijete staro pa ne mogu niti dati savjet 
    Ako je starije ja bih rekla svakako i ukljucila u pricu o bebi

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 11:40

Bachata

Hvala 😔

Mislim da ti iskustvo nikoga neće biti primjenjivo nazalost. Javi se hitno tom specijalistu ili nekome drugo i vidi s njima. Doktori najbolje znaju prema tvojim specifikacijama jer svi smo različiti. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    22. Siječanj 2022. 11:50

Bachata ja sam pila nycomed zbog spontanih. I pise u tim uputstvima da ako trudnica pije kolicine vece od 20mg dnevno duze vrijeme da steti rastu ploda. Ja sam dnevno pila 7.5mg. Sve do 12+0. I mislila sam si zasto mi je to dao?
    A onda si mislim ob je profesionalac. Sve sto mi je prepisao mi je prepisao sa razlogom. I do sad je napokon, i na seecu, sve u redu. Tako da ako doktor kaze andol, pij andol i vjeruj mu. Ako ne mozes njemu vjerovat kome ces?
    Bit ce sve ok. Aamo dan po dan i vjeruj doktorima. 😌

Teab
    22. Siječanj 2022. 11:59

Iskreno,svi ti ljekovi,ja pijem ljekove za epi sad pijem i antibiotik,i farmacije takva uputstva trudnica nesmije ovo ili ono stavljaju da se ograde,i da ih se ne tuzi,to sto kazu cure,nebi nam doktori dali nesto sto nesmijemo koristit u trudnoce ili sto bi stetilo nama ili bebi

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.